Şimdi Ara

***PSP GPS TÜM TÜRKİYE FULL*** (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
823
Cevap
1
Favori
151.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar dün gece itibariyle Go!Explore (İngiltere haritalı olan versiyonu kurdum psp-3000e) gps aparatını takarak denedim. İnanılmaz derecede hızlı buluyor uyduları. Map!this programı 6-7 dakikada ancak bağlanıyor. Go!Explore yazılımı uyduya bağlanınca bulunduğum yeri gösteriyor(istanbul) ama boş(yani yollar ve yer isimleri yok). Kesinlikle sony eurasia ya mail bombardımanına devam derim. Bir çıksın şu Türkiye haritası çok süper olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CHE

arkadaşlar dün gece itibariyle Go!Explore (İngiltere haritalı olan versiyonu kurdum psp-3000e) gps aparatını takarak denedim. İnanılmaz derecede hızlı buluyor uyduları. Map!this programı 6-7 dakikada ancak bağlanıyor. Go!Explore yazılımı uyduya bağlanınca bulunduğum yeri gösteriyor(istanbul) ama boş(yani yollar ve yer isimleri yok). Kesinlikle sony eurasia ya mail bombardımanına devam derim. Bir çıksın şu Türkiye haritası çok süper olacak.

• @johonwayni

hocam ben şahsi mail adreslerini buldum sony eurasia çalışanlarından birkaçının onlara mail attım bekliyorum. Olmadı Sony Japan Sony America kime bulursam yazacağım. Bu işin peşini bırakmıyacağım. Size de aynısını yapmanızı öneririm. Çok güzel olacak hissediyorum

Bir kere Map!this e kıyasla inanılmaz güzel bir program Go!Explore. Çok hızlı bağlanıyor uydulara. Bağlandığı uyduların dünya üzerindeki yerlerini gösteriyor süper
  • Arkadaşlar bu işin peşini bırakmayacağım. İşte dün attığım mesaja gelen cevap.

quote:

From: Aytemiz, Tulu [mailto:Tulu.Aytemiz@eu.sony.com]
    Sent: Tuesday, August 11, 2009 11:38 AM
    To: F*** ******
    Cc: Duysal, Cigdem; Kirazci, Ozgur
    Subject: FW: Sony Psp Gps ve Go!Explore Yazılımı Hakkında
    Importance: High

Değerli Sony Dostu.

Öncelikle markamızı seçtiğiniz ve mesajınızı bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. Bu paylaşımlarınız sayesinde bizler de kendimizi geliştirme ve sizlere en mükemmel ürün ve hizmetleri sunma fırsatını yakalıyoruz. Belirttiğiniz konuda çalışmalarımız devam etmekte olup, henüz kesin bir lansman tarihi verememekteyiz. Bu bilgi netleştiğinde sizinle irtibata geçeceğiz.

Bilgilerinize arz ederiz,

Saygılarımızla

Tulû Aytemiz

Sony Eurasia Paz. A.Ş.

Müşteri İlişkileri Koordinatörü

+90 (216) 6339947

Onur Ofis Park Plaza

Inkilap Mah. Untel Sok. No:10

34768 Umraniye,Istanbul

--------------------------------------------------------------------------------

From: Furkan ****** [mailto:F***@******.com]
    Sent: Monday, August 10, 2009 5:05 PM
    To: Duysal, Cigdem
    Subject: Sony Psp Gps ve Go!Explore Yazılımı Hakkında
    Importance: High

Merhaba Çiğdem Hanım,

Bende PSP 3000 ve GPS aygıtı bulunuyor.Bildiğiniz üzere Go!Explore programı ile bu gps aygıtı sayesinde PSP ile mükemmel bir şekilde sesli ve görüntülü navigasyon yapılabilmektedir.Fakat bu hizmet sadece bazı Batı ve Doğu Avrupa ülkeleri, Amerika ve Canada için veriliyor.Türkiye için de böyle bir uygulama henüz yok. Kesinlikle çok geç kalınmış bir uygulama. Türkiye’ye neden böyle bir çifte standard uygulanıyor. Lütfen bu işin peşini bırakmayınız. Eğer yakın zamanda bu gerçekleşirse navigasyon cihazı almaktan vazgeçip yerine PSP mi kullanacağım. Benim gibi bu haberi sabırsızlıkla bekleyen birçok arkadaşım var. Sizden isteğim bana bu konuda aydınlatıcı bir bilgi vermenizdir. Daha once onlarca kez mail attık. Sony Europe Türkiye bu konu hakkında sanki biraz ağırdan davranıyor. Ama benim ve arkadaşlarımızın bu işin peşini bırakmaya niyetimiz yok. Gerekirse iş bağlantılarımızı kullanıp Sony Headquarters a sitem dolu mesaj yağdıracağız. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür eder saygılarımı sunarım.

İyi Çalışmalar

Furkan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CHE -- 11 Ağustos 2009; 12:20:49 >

• kubilay abi linki bidaha versen...
  • CHE her türlü arkandayız!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: CHE

@johonwayni

hocam ben şahsi mail adreslerini buldum sony eurasia çalışanlarından birkaçının onlara mail attım bekliyorum. Olmadı Sony Japan Sony America kime bulursam yazacağım. Bu işin peşini bırakmıyacağım. Size de aynısını yapmanızı öneririm. Çok güzel olacak hissediyorum

Bir kere Map!this e kıyasla inanılmaz güzel bir program Go!Explore. Çok hızlı bağlanıyor uydulara. Bağlandığı uyduların dünya üzerindeki yerlerini gösteriyor süper

Go!Explore yazilimini bende deneme firsati buldum harika bi yazilim mapthis'e göre...

Görsel tasarimi olsun, hizli baglantilari ile olsun cok işe yarayan bi yazilim... Sony TR'ye maili gönderdim yanit bekliyorum ve bunu sürekli yapacagim..
    Böyle bi yazilim Türkiye içinde yapilmasi gerekli mutlaka

• kesinlikle yapılmalı
  • selamlar...

Arkadaşlar
    http://www.trafikkameralari.com

adresinde çok güzel detaylı türkiye haritası var. ben bunu çevrimdışı olarak bilgisayarıma kopyalamak istiyorum. web sayfası kaydeden programlarla yapamadım. bunu exe formatında kaydedebilirmiyiz. siteye bir bakıp cevap verirseniz sevinirim. bunu yaparsak seyehatlerde laptoptan bunu bir navigasyon haritası olarak kullanabiliriz...
  • arkadaşlar bana acilen macaristan hariası lazım şu binaları gösteren (satallite) türünden.bana yardım edebilicek birileri var mı?
    gmdl den indirilen haritaları birleştirme programı var mı?
  • mapthıs den kat kat daha ii bir program kesınlıkle TURKIYE İÇİN ÇIKTIGI ANDA PSP GPS bulamayacagız fıyatları da bu kadar hafif olacagını sanmıyorum
  • arkadaşlar bana acilen macaristan hariası lazım şu binaları gösteren (satallite) türünden.bana yardım edebilicek birileri var mı?
    gmdl den indirilen haritaları birleştirme programı var mı?
  • go explorer dene bence
  • go explorer var bende ama ıngıltere ve ırlanda harıtası var!
    go explore nın easthern maps pack varmış ama ben netten ındıremedm bu konuda yardım edebılır mısınız?
    go explore nın bır de europe maps var 11 ulke onu bulmama yardm eder ımsınız?
  • arkadaşlar sony europa ya attığım maile gelen cevap, buyrun

From: Turkey, SONY Call Centre [mailto:bilgi@eu.sony.com]
    Sent: Wednesday, August 26, 2009 8:55 AM
    To: F*** A****
    Subject: ****

Değerli Sony Dostu,

Mesajınız ve Sony’ e gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz.

Ülkemizde çok fazla sayıda Play Station kullanıcısı mevcut ve Play Station Network taleplerinizi dikkate alarak gerekli çalışmalara başlamış bulunmaktayız.

Türkiye, Play Station Network açılacak olan ülkeler arasında öncelikli sırada bulunmakla birlikte, önümüzdeki yıl içerisinde hayata geçirilmesi planlanmaktadır.

Mevcut durumda, UK ya da US networklerinden alışveriş yapabilme imkanı bulunmamaktadır. Oyunlar içerik ve formatları itibariyle bölgeler bazında sınırlandırılmıştır.

Bilgilerinize arz ederiz,

Saygılarımızla

Sony Eurasia Pazarlama AS

Musteri Bilgi Merkezi

Tel: 216- 444 76 69 (SONY)

arkadaşlar siz de mail atmaya devam ediniz.
    umarım en kısa sürede getirirler şu go!explore Türkiye ye.

• arkadaslar bu GmDL programında geo data ne işe yarar?Tr için yokmuş forumda okudum fakar diğer ülkeler için varsa mapthis programında nasıl kullanabilirim?????
  • CHE bu iş 2010 da da olmazsa hiç olmasın ya :(
  • MapThis haritasinda neden adres giremiyoruz yani bi yerden bi yere rota cizemiyor hata ekrani veriyor

acaba yolu cizen arkadaşlar var mi ?
  • suan adres giremezsınız o programda...
  • sadece bellı ulkelerde var adres sorgulama mapthis için
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.