Şimdi Ara

***PSP GPS TÜM TÜRKİYE FULL***

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
823
Cevap
1
Favori
150.955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet yanlış Duymadınız PSP de GPS sonunda Tüm Türkiye İçin Full uyumlu bi şekilde çıktı.Elinizde Rafa kaldırdıgınız PSP niz varsa tekrar geri almanızı tavsıye ederim...

Bu cihaz süper bi cihaz oldugunu zaten ispatlamıştı ustune yıne koydu inanılmaz BAŞARILI!!!

Abi Alet 10 dk içersınde hemen baglanıyor veeeeee hemen butun caddeler butun yollar butun hersey ortaya çıkıor.Setup değişiyor

3.10/3.40 makınalar için folderları ayrı ayrı

3.52 M33 içinde

Bu konuda herkeze yardımcı olur bılgı veririm suan link gondermenın yasak oldugunu bıldıgım için bi link veremıyorum ama ogrenmek isteyen arkadaslara her zaman yardımcı olurum...

Tamamen renkli tamamen FULL TÜRKİYE HARITASIYLA arkadaslar GPS lere Saldırın heryerde satılıyor artık!!!

Ama emın olun CAMERADAn çok satacak...

Uyduları TAnımladıgı zaman bıle SATları falan ınsan bı heyecanlanıo

• pm attım
  • bende pm attm
  • bende bende pm attım
  • valla hepinize selam gormek isteyen varsa pm atsın adersı vereyım gelsin görsün bi ankara turu atalım heheh beyler ŞAKA MAKA super UYUM SAĞLIYOR!!!
  • bende pm attım
  • PM attım...
  • Ben de bi pm attım..

ilgilenir iseniz çok sevinirim..

Selam ve Saygılarımla
  • arkadaşlar heyecanlanmayın bu kadar. bu olay çoktandır var. google maps'tan istediğiniz haritayı pc'nize indirip gps ile kendinizi haritada görebilirsiniz. ama navigasyon yapamazsınız yol üstündeyken. yani dur bahçelievler'e bir gideyim derseniz program size yol göstermez.

google'da mapthis diye aratırsanız çıkar.
  • bu konuya birisi açıklık getirebilir mi? sanırım bu gps sadece bulunduğunuz yerin koordinatlarını gösteriyor..yani arabalardaki gibi adres girip orayı sesli tarif etmiyor?? birisi geniş bilgi verirse herkes aydınlanmış olur
  • arkadaslar elımde 20 adet Gps var ve hepsine tek tek baktım evet Painkillerın dediği gibi yol göstermez.Fakat Siz nerde isenız orayı direk gösterır SAT ID uyumu mukemmel Hızınız bile farketmıyor ANA yol Ve dışı gibi bu kadar DETAYLI olması da cabsı bence her PSP de olmalı ben TÜRKİYE HARİTASI TAMAMEN ANKARADA olan arkadaslarıma dağıtmaya razıyım(yerın nere demeyın p.m atın)
    3.10 o-e
    3.30 0-e
    3.52 m33 de hepsinde ayrı ayrı çalışma yontemi vardır!!!

GELEN REKOR P.M'e(yani en azından ban göre)tşk ederim emın olun her pozitif düşünen arkadasıma Turkıye harıtasını verecegım saygılarımla...

SONYYYYY YİNE YAPMIŞ YAPACAGINI BİZ PSP DE METAL GEAR 1 OYNARKENN NE DUSUNUYODUK ŞİMDİİİİ NE OLDU BUYUKSUN SONY!!!
  • pm
  • ARKADAŞLAR BU PASHA_KUBİLAY DENEN ADAMA PM FİLAN ATMAYIN İNANMAYINDA DÜKYAN SAHİBİ ARKADAŞ MİLLETİ KANDIRIP MALINI SATMAK İSTİYOR BÖYLE İNSANLARI KANDIRMANA GEREK YOK KİMSE SALAK DEĞİL DELİKANLI GİBİ YAZ İŞ YERİ SAHİBİYİM ELİMDE GPS ALETİ KALDI SATAMIYORUM ALIN LÜTFEN FİLAN DE. ÖYLE MİLLETİ KANDIRMA KARDEŞİM HADİ SENİN BU FORUMDA İŞİN YOK YETKİLİLER İLGİLENSİN SENLE .......
  • gps in nası çalıştığını görmek için tıklayın. aşağıdaki psp gps denemesidir

http://youtube.com/watch?v=ZPhzcD1iAPk
  • quote:

Orjinalden alıntı: ermanb

ARKADAŞLAR BU PASHA_KUBİLAY DENEN ADAMA PM FİLAN ATMAYIN İNANMAYINDA DÜKYAN SAHİBİ ARKADAŞ MİLLETİ KANDIRIP MALINI SATMAK İSTİYOR BÖYLE İNSANLARI KANDIRMANA GEREK YOK KİMSE SALAK DEĞİL DELİKANLI GİBİ YAZ İŞ YERİ SAHİBİYİM ELİMDE GPS ALETİ KALDI SATAMIYORUM ALIN LÜTFEN FİLAN DE. ÖYLE MİLLETİ KANDIRMA KARDEŞİM HADİ SENİN BU FORUMDA İŞİN YOK YETKİLİLER İLGİLENSİN SENLE .......

valla ben pm atan herkese yardımcı oluyorum o senın hazımsızlığın neden yazayım neden reklam yapayımki YASAK oldugunu bıle bıle.Delikanlılık forumlarda reklamın yasak oldugunu bile bile adres yazmaksa OOOO senın işin zor valla.benim bu forumda hiçbir reklamım olmadı kurallara uyarak takılıyorum ve hepde öle kalacak evet nerde kalmıştık

ARKADASLAR GPSınızı bulun TURKIYE HARİTASINI dağıtacagım.Çünkü emın olun onun dowloadı bı dertki sormayın :)

• ya bnm pm me bakmadın mı ya
  • sen p.m le kalırmısın silverim msn falan çözersın sen.

Bu arada GPS CİHAZINI TEKRAR SÖYLUYORUM ALMANIZ LAZIM MAPWİERI İÇİNE ATIYORUZ GERİSİ BİZİM HARİTA DONLOAD KABILIYETIMIZE KALMIŞ...
  • Ben bir psp almayı düşünüyorum ankaradanım dükkanın adresini pm ile atarsan sevinirim.
  • YA o kadar detaylar varki ANAYOL DA İKEN ıcon yol ustunde ÇIKINCA YOLDAN hemen sinyalizasyon yoldan çıkıor sırf zevk için kullanıyorum KIZILAY ın göbegınde en az 6 uydu yakalıor(o kadar da olsun) ama tum turkıye haritası ındrımek de bi dert valla dagıtacam herkese sevabına :)
  • Madem GPS alıcısını ayrıca satın almak zorundayız o zaman orijinal firmware'de de çalışması lazım diye düşünüyorum. Eğer öyleyse çok iyi, yoksa bana malesef yaramaz . . .
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.