Şimdi Ara

***PSP GPS TÜM TÜRKİYE FULL*** (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
823
Cevap
1
Favori
150.955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Valla deli alet ama alacağımı pek sanmıyorum.
  • abi alacaksın ya nasıl almazsın GPS diorum PSP için diorum SAT ID sine uyumlu diorum TUMTURKIE HARİTASI full diorum daha ne dıyeyım ya sende PSP camerada yoktur
  • Camera'yı ilerleyen günlerde almayı düşünüyorumda GPS ile işim olmaz valla...
  • peki öle olsun bakalım ama biliorumki için gidio :)
  • s@ yauw bu gps olayını bir türlü çözemedim hem ayrıca psp ye gps aparatı yapabiliyorlar psptv olayını niye böle ufak bir parçayla halletmiyorlarda bizi wlan la falan uğraştırıyorlar.üç kağıtçı ya bu sony
  • İçim gidiyor ha bunuda nereden çıkarttın illaki alacağım diye birşey yok elim bollaşsın belki GPS'i bile alırım ama öncelik kameranın.
  • hah bu mantıklı ama ileride gorecegım ve emınım ki buradan GPS aldıgını yazacaksın gerekırse hedıye ederım inat ettım ya
  • Hayırlısı bakalım.
  • GPS patlaması ne zaman olur ancak turkıyede buyuk magazalarda tanıtılırsa olur anladım ben
  • psp slimlerin versiyonu kac acaba bu olayi yapabilirmiyim gps alicisi almam yeterli olacakmi??
  • gps alıcısını almanız yeterli olacakdır zaten TURKIE HARITASINI BURADAN İNDİRİN gerisi kolay game150 nin içine programı atıyosunuz Menude GAME'in altında direk ISO oyun gibi gozukuyo zaten ve sizde direk baglanıyosunuz
  • cok tesekkur ederim, peki belirli bir marka tavsiyeniz varmi?
    bir sorum daha olacak simdi benim psp slim yeni versiyonlu oldugundan kartttan oyun calistirmiyormus sanirim yani sadece orjinal umd calistiryo dediler peki bu program calistigina gore oyunlar da bir sekilde calisirmi calisyormu yada?
  • zaten tek SONY nın var GPS alıcısı yani kendı urunu...

karttan oyun oynayabılıosunuz o konuda sıkıntı yok...
  • 2.71 slimlerde oynayamıyoruz şimdilik.

ama TR ye daha gelmedi sanırım burdakiler bize yeter
  • ben amerikadan aldim sony centerdan 1hafta once slim'i.. peki ben arastirayim donmeden burada tesekkurler
  • arastıur bence de daha kullanışlı hale gelecegınden emın olabilirsin...
  • slimin versıon işi 3.60M33 gusel olmuş yenı ozellikler var bı mujde GPS SLİME UYUMLU ARKADASLAR.BU ARADA p.m manyagı yaptığınız için beni tşkler
  • ya arkadaslar hiç mi deneyen yok hiç mi yapan yok hiçmi GPS i olan adamn yok biri bisey yazsın 1500 kişi bakmış gpsım var yaptım ettım dien yok ya
  • vala gps i aldım da bi turlu baglanamadim su uydulara.. bi baglansam yazcam izlenimlerimi:)
  • ZUHAHAH senı baglamayan eller kırırlsın :D
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.