Şimdi Ara

***PSP GPS TÜM TÜRKİYE FULL*** (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
823
Cevap
1
Favori
150.955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • abi süpersin yaaaaa + psp için gps in fiyatı hakkında bir bilginiz varmı ?
  • AYVALLAH HOCA ELLERİNE SAĞLIK
  • 120-150 arası değişiyor bence olması gereken en mınımum rakam 120!!!

ben tşk ederim daha devamı gelecek yakında yenı program daha gelıor bu sefer bız nereye ıstersek o bizi oraya goturecek!!!

PSP dur durak bılmıor emın olun...
  • normal gps derken onlar içinde yokmuydum ???

neyse en azından gelcekmiş özellikler.

bide bişey daha sayın rütbeli arkadaşlar rica etsem pspl versiyonlarının donanımsal farklarını varsa yazarmısınız.
  • aslında söle dıyelım arkadaslar 3.52M33 en iyisi suanda %100 NO UMD destegı ile ve GPS olan Süper uyumu ile yapılması gereken tek versıon bence...
  • kubi onu anladık post kasıp durma

donanımsal olarak dedim
  • ben linki tıkladım ama unavailable diyor baska bi link gönderirimisin
  • quote:

Orjinalden alıntı: giggs_43

kubi onu anladık post kasıp durma

donanımsal olarak dedim

sorry

rapidshare den indiribilrisin
    P.m yagmuru için daha yenılıklerı buradan ileticegım bu arada DENEYEN ARKADAS YOKMU YADA GPS ALAN???

Bİ DENEYIMLERİNİ YAZSIN BİRİ ARTIK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pasha_kubilay -- 8 Eylül 2007; 12:52:02 >

• yaw tamamda bu ne işe yarıcak sadece yerini gösteriyo o kadar?
  • bildiğimiz navigasyon sistemi gibi kullanılıyor galiba
  • abi bi kere su konuda hem vakıf olalım bız bu cıhazı sadece Oyun amaçlı alıyoduk!!!

daha sonra mp3 mp4 özelliği geliodu

Flash bellek olması EBOOK okumak ADOBE dosyaları açması NETE GİRMESİ(yenı guncellemelerle)

Suanda siz nereye giderseniz o da sizinle gelior ama yenı guncellemelerle adresı gosterecek sıze tarif edecek SONUÇTA AN TABNI OTURMUŞ ADAMLAR GPS gelmiş...

kamera özelliği eklenmesı lutfen GPS i küçümsemeyın normalde bu sadece bazı oyunlar için üretildi ama biz hemen MAPWİWER la çözdük bu işi :)
  • arkadaslar gelen P.M lerden dolayı bir bilgi daha vermek isterım bu GPS olayı bu CİHAZ olmadan Kesinlikle çalışmaz programı ındırmenız elinize sadece TURKIYE HARITASINI GETİRİR O Kadar

***PSP GPS TÜM TÜRKİYE FULL***

***PSP GPS TÜM TÜRKİYE FULL***

• GPS alıcınız olsun HEMEN USB den takın verdiğim programı inidrip GAME in içine atın KARE TUŞUNA BASARAK GPSMODE ON yapın 7-10 dk arasında goruyor ve sızı UYDU dan takıp etmeye başlıyor hızınız ne olursa olsun ANA YOL TALİ YOL AYRIMINI bırebır yapıyor benım verdiğim rapppid de zaten TUM TURKIYE HARITASI VAR EN İNCE DETAYLARIYLA...
  • link ölü arkadasım
  • şu videoyu izleyin diyorum başka bişey demiyorum!!!!!!!!!!!!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=z0RQRtTMbtk
  • bu haritayı nasıl indirceeeeeeeeeeez
  • bi daha hemen koyarım arkladaslar ne demek ayıpsınız anında
  • ARKADAŞLAR BEN DE DE BİR PSP VAR ŞİMDİDE GPS VE CAMERA ALMAK İSTİYORUM ANCAK BNM PSP 2,71 YAZDIKLARINIZI OKUDUM 3,52 M33 OLMASI GEREKİYOMUŞ AMA BU GPS İN TÜM PSPLERDE ÇALIŞMASI GEREKMEZ Mİ AYRICA ŞU PSP KONUSUNDA BENİ DAHA DA AYDINLATABİLİRSENİZ SEVİNİRİM ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
  • abi en az 3.10 olacak...

GPS zaten bazı oyunlar için uyumlu ama MAPWİWER programı ile HARİTA MUHABBETİ aktigf hale gelior...

google mapsten haritaları download edip istediğiniz yeri PSP nize atabılıyorsunuz...

LİNK ÇALIŞIYOR:rs146l34.rapidshare.com/files/53324000/Turkiye_Karayollari.rar(.... YERLERİ BİLMENIZ LAZIM arkadaslar rapid)
  • arkadaslar bu arada araca baglayacak olan arkadaslar hemen bir SES SİSTEMİ satan yere gidip ozel stand yaptırsın KOBRA standlar bi işe yaramıyor ani frende düşüp LCD cam Gidiyor sonra 100 dolar iç cama para verıosunuz
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.