Şimdi Ara

***PSP GPS TÜM TÜRKİYE FULL*** (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
823
Cevap
1
Favori
150.955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • video fln yokmu hiç senin çektigin koysan ıkı resim video fln daha rahat olmazmı ??
  • yaw o kadar rehberini hazırladık hiç arayan yok. nç nç nç.

http://forum.donanimhaber.com/m_13744359/tm.htm
  • ya arkadaşlar youtube da bir sürü video var koordinatları veriyo sağ dön sola dön diyor seni adrese teslim yapıyor benim anlamadığım bunu türkiyedemi desteklemiyor yoksa mapwier bu olayı destekliyor
  • o yönlendirme olayı için pc'de güzergahını belirlemelisin yola çıkmadan önce. o zaman seni götürür istediğin yere. fakat yolda giderken hadi beni sirkeciye götür diyemezsin. illa önce pc'den güzergahı buldurmalısın yani. kısacası pek bi anlamı kalmıyo o zaman da.
  • Peki bu hardwareden mi kaynaklaniyor? Yoksa software mi desteklemiyor? Benimde psp almayi planlama nedenlerimden birisi. Amerika da yasiyorum ve normal bir navigasyon gibi kullanabilirsem super olur.

Bi de su haberihttp://www.itwire.com/content/view/14125/532/ gordum gecenlerde ve bu haberde Sony yilbasi sezonu icin ozel bir pakette (sony's go) gps modulunu ve softwareni birlestirerek saticakmis. Bu haberde bu sistemi normal bi araba navigasyon sistemi gibi kullanicagimiz yaziyor. Dogru mudur acaba? Anlayan arkadaslar bakabilir mi? Bu yapilabilir gibi duruyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydinmert -- 1 Eylül 2007; 7:25:28 >
  • Arkadaslar TURKIYE HARITASI FULL EN İNCE AYRINTISI ile elimde var CADDE ayrıntısına kadar.İçiniz rahat olsun turkeyede desteklior KORE de de uydu bağlantısı oldugu için.mapwiwer game IN ALTINA ATIOSUNUZ direk zaten GPS algılayıcısı çıkıor....

3.52 M33 uyumu SÜPER!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: aydinmert

Peki bu hardwareden mi kaynaklaniyor? Yoksa software mi desteklemiyor? Benimde psp almayi planlama nedenlerimden birisi. Amerika da yasiyorum ve normal bir navigasyon gibi kullanabilirsem super olur.

Bi de su haberihttp://www.itwire.com/content/view/14125/532/ gordum gecenlerde ve bu haberde Sony yilbasi sezonu icin ozel bir pakette (sony's go) gps modulunu ve softwareni birlestirerek saticakmis. Bu haberde bu sistemi normal bi araba navigasyon sistemi gibi kullanicagimiz yaziyor. Dogru mudur acaba? Anlayan arkadaslar bakabilir mi? Bu yapilabilir gibi duruyor?

evet. o tam bir navigasyon sistemi olacak. hareket halindeyken güzergah belirleyebilir sana bildiğin araç navigasyonu gibi

quote:

Orjinalden alıntı: pasha_kubilay

Arkadaslar TURKIYE HARITASI FULL EN İNCE AYRINTISI ile elimde var CADDE ayrıntısına kadar.İçiniz rahat olsun turkeyede desteklior KORE de de uydu bağlantısı oldugu için.mapwiwer game IN ALTINA ATIOSUNUZ direk zaten GPS algılayıcısı çıkıor....

3.52 M33 uyumu SÜPER!!!

arkadaşım şurayı reklam yapar gibi kullanacağına rapidshare'a falan upload et madem bu kadar paylaşma hevesindesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi painkill -- 1 Eylül 2007; 12:56:46 >

• aynen katiliyorum, bu hevesle upload ediver
  • quote:

Orjinalden alıntı: _PainKilleR_

quote:

Orjinalden alıntı: aydinmert

Peki bu hardwareden mi kaynaklaniyor? Yoksa software mi desteklemiyor? Benimde psp almayi planlama nedenlerimden birisi. Amerika da yasiyorum ve normal bir navigasyon gibi kullanabilirsem super olur.

evet. o tam bir navigasyon sistemi olacak. hareket halindeyken güzergah belirleyebilir sana bildiğin araç navigasyonu gibi

quote:

Orjinalden alıntı: pasha_kubilay

Arkadaslar TURKIYE HARITASI FULL EN İNCE AYRINTISI ile elimde var CADDE ayrıntısına kadar.İçiniz rahat olsun turkeyede desteklior KORE de de uydu bağlantısı oldugu için.mapwiwer game IN ALTINA ATIOSUNUZ direk zaten GPS algılayıcısı çıkıor....

3.52 M33 uyumu SÜPER!!!

arkadaşım şurayı reklam yapar gibi kullanacağına rapidshare'a falan upload et madem bu kadar paylaşma hevesindesin.

yok yahu valla alakası yok boş vaktım yoktu da ondan rahat olun GPS olmadan hiç bi işe yaramıyor zaten

• Ne zaman upload edeceksin?
  • pasha_kubilay= japon kubii yine yaptın numaranı helal olsun...vallahi psp si olmayanlara bile aldırtırsın...senin bu satış azmine hayranım....
  • gokhanım kesın senı tanıyorumdur da neyse abi hafta içi halledicem relax please
  • Tesekkurler cevap icin. Painkiller. PSP farz oldu artik:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydinmert -- 2 Eylül 2007; 17:34:57 >
  • Kaç paraya gidiyor bari bu alet Pm bekliyorum:D
  • saat 13:00 de turkıye harıtanız ayrıntılı bir şekilde burda saygılarımla :)
  • http://rs146l34.rapidshare.com/files/53324000/Turkiye_Karayollari.rar

İŞTE SİZE TUM TURKIYE PSP GPS E TAMAMIYLE HAZIR BUYRUN ARKADASLAR YORUM SİZİN!!!
  • BU HARİTAYI 3.10/3.40 LARDA GAME'in ALTINA!!!

3.52 lerde İSE PSP/GAME3.52 ALTINA ATIN hersey tamamdır TUM TURKIYE SİZİN!!!
  • Bence millet olarak öğrenmemiz gereken birşey var... TEŞEKKÜR EDERİM... Bir ürün aldığınız zaman bunu demek lazım... Hatta yeni bir bilgiyi öğrendiğiniz zamanda bunu dememiz lazım... Ama bizim kanımızda yapılan iyi birşeyi ödüllendirmek yerine kötülüyerek kötü birşey yapmaya çalışmak var... Neyse...

Ben daha önce PSP kamera içinde teşekkür etmiştim... Xbox360 kablosuz joypad'leri içinde teşekkür ederim... Wii'im içinde teşekkürler... Ve bu GPS içinde şimdi teşekkür ederim...

Eğer bir aksilik olmazsa Playstation 3 içinde yakında teşekkür edeceğim... Teşekkürler hizmet, ilgi, alaka ve saygı için...
  • 3.03 OE-A da çalışır mı
  • quote:

Orjinalden alıntı: gameseller6

Bence millet olarak öğrenmemiz gereken birşey var... TEŞEKKÜR EDERİM... Bir ürün aldığınız zaman bunu demek lazım... Hatta yeni bir bilgiyi öğrendiğiniz zamanda bunu dememiz lazım... Ama bizim kanımızda yapılan iyi birşeyi ödüllendirmek yerine kötülüyerek kötü birşey yapmaya çalışmak var... Neyse...

Ben daha önce PSP kamera içinde teşekkür etmiştim... Xbox360 kablosuz joypad'leri içinde teşekkür ederim... Wii'im içinde teşekkürler... Ve bu GPS içinde şimdi teşekkür ederim...

Eğer bir aksilik olmazsa Playstation 3 içinde yakında teşekkür edeceğim... Teşekkürler hizmet, ilgi, alaka ve saygı için...

Ohh be sonunda Tşk eden biri bu arada 3.10 ve yukarısında daha AKTIF ÇALIŞTIRABILIRSINIZ 3.52 OLMAYAN MAKINA KALDIMI YA HALA...

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.