beyler psp ye hafıza kartı alıcam memory stick pro duo almay düşünüyorum 2 veya 4 hangisini almayı tavsiye edersiniz..!4 iyi tabide sakıncalı olayları var mı 2 veya 4ün
4 gb sandisk al için rahat etsin.Bu arada konu başlığı süper olmuşBilgi cevapları
teknik konu hakkında bilemiyorum ama 4 al rahat edersin.2 çok yetersiz kalıyor.
sony çakma al gayet güzel 4gb
sony çakma mı? arkadaşım bilgi atarken makinenin başında 2 saat beklemek istemiyorsan orijinal al. ben 700 mb'lık oyun için 7 dakka beklediğimi bilirim. süre kesinlikle çok uzun. hafıza kartının yavaşlığı bazı oyunlarda da etkiliyor. mesela gta oynarken sık sık makine kasıyor. kesinlikle tavsiye etmem. bende de çakma kart var. en kısa zamanda bi tane orijinal edinip bundan kurtulacağım.
evet sandisc gaming kartlar psp için biçilmiş kaftan hepsiburada.com'da 115 filan olması lazım.
alcaksan orjinal 4 gb al at icine dort oyun 2 gb da sana kalsın muzik falan at sahte alcaksan 2 den yukarı alma
4gb sahtelerde de sorun olmayabiliyor tabi 8gb lıkların da sorunsuz psp de çalıştıklarını söylemem lazım...
quote:
Orjinalden alıntı: M@triXbox
sony çakma mı? arkadaşım bilgi atarken makinenin başında 2 saat beklemek istemiyorsan orijinal al. ben 700 mb'lık oyun için 7 dakka beklediğimi bilirim. süre kesinlikle çok uzun. hafıza kartının yavaşlığı bazı oyunlarda da etkiliyor. mesela gta oynarken sık sık makine kasıyor. kesinlikle tavsiye etmem. bende de çakma kart var. en kısa zamanda bi tane orijinal edinip bundan kurtulacağım.
bende öle bi sorun yok gerçekktende 1gb pes6 yı 3-4 dk yukledi bu normal değilmi? gta da kesinlikle hiç bi kasma yapmıyorr
arkadaslar ben 4gb aldım sony yazıo ama galba cakma :D cunku pes 2010 da bsi olmuo ama bazı oyunlarda kasıo bide pes 2010 da kasma yok ama acılıs videosu ve butun videolar takılarak izlenio
kac yıllık konu biliomda yeniyim bole bi sorunum var yardımcı olun :D
al bitane 16 GB Çok iyi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme