Şimdi Ara

Psp Hafıza kartı sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar yaklaşık 3 yıldır psp kullanıcısıyım ve bugüne kadar bir çok psp downgrade ettim yada uğraştım vs vs..yani 3 yıldır bayağı kurdu oldum bu psp'nin...fakat tam olarak çözemediğim bir sorunum war..psp hafıza kartını görmüyor...daha doğrusu şöyle save game dataları görüyor fakat iso klasörünü görmüyor...çıldırıcam yani her ayarıyla oynadım altını üstüne getirdim fakat olmuyor.başka hafıza kartı ile denedim yine olmadı.acaba memory stick'in giriş yeri mi bozuldu?eğer bozuldu ise neden save game'leri gösteriyor?işin içinden çıkamadım yardımcı olursanız çok sevinirim iyi günler dilerim..

• kartları biçimlendirmeyi denedinmi? ve bi oyun wardı adını aklımda değil suan onu yüklediginde bu gibi sorunlar oluyodu sanırım sadece iso klasörünü görmüyordu ws. sen bi biçimlendir olmassa nette ufak bi arama yaparak bulursun en son yükledigin oyunlar aklındaysa
  • tamamdır çözdüm arkadaşlar

NOT : Oyunu Çalışmayanlar Lodingde Atanlar, Memory Stick Hatası Verenler Yada Oyudan Çıkıp Tekrar Girmeye Çalışınca PSP'si Oyunu Görmeyenler İçin Çözüm ;

1. Oyunun REPACK Versionunu Edindiğinizden Emin Olun.
    2. Memory Stickdeki Save vs. gibi Önemli Dosyalrınızı Yedekleyip MS'nize PSP'den Format Atın.
    3. Notepadi Açın Boş Bi Notepad Dosyası Oluşturun
    4. Boş Notepad Dosyasını İsimsiz(metin belgesi.txt) Kaydedin İsim Vemeyin İsim Kısmını Boş Bırakın Sadece .txt Dosyası Olsun
    5. Bu Dosyayı MS'de PSP/GAME Klasörü İçine Atın. Sorun Düzelecektir.

yaptım arkadaşlar...dünyanın en saçma işi ama oluyor:)neyse olsunda yeter benim için:)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ekran kartı ile playstation
    16 yıl önce açıldı
    6230i Sim Kartı Takın hatası
    19 yıl önce açıldı
    Kırık hafıza kartı yardım
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.