Şimdi Ara

psp hafıza kartı sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam 2 yıldır psp kullanıcısıyım. Ancak bugün çok garip bir olayla karşılaştım. Psp min hafıza kartını çıkarttım ve diğer hafıza kartını takmaya çalıştım ancak tam olarak girmediğini gördüm ve hafıza kartı girişinin içine baktım. İçine ufak bir kağıt parcası kaçmıştı. Çıkarmayı denedim ve biraz uğraştıktan sonra çıkardım. Sanırım çıkarırken hafıza kartı yuvası biraz zedelendi.daha sonra pspyi açmayı denedim ve açılmadan siyah bir ekranda takıldı alet.içinde hafıza kartı olmamasına rağmen hafıza kartı ışığı yanıp yanıp sönüyordu.Pili çıkarıp yeniden denedim olmadı. En sonunda açarken r ye basılı tutup recovery menüyü açabildim ancak exit dediğimde yine o yanıp sönen ışık ve siyah ekranla karşılaştım. Yardımlarınızı bekliyorum. şimdiden teşekkürler...

• quote:

Orjinalden alıntı: werewolfdark

Selam 2 yıldır psp kullanıcısıyım. Ancak bugün çok garip bir olayla karşılaştım. Psp min hafıza kartını çıkarttım ve diğer hafıza kartını takmaya çalıştım ancak tam olarak girmediğini gördüm ve hafıza kartı girişinin içine baktım. İçine ufak bir kağıt parcası kaçmıştı. Çıkarmayı denedim ve biraz uğraştıktan sonra çıkardım. Sanırım çıkarırken hafıza kartı yuvası biraz zedelendi.daha sonra pspyi açmayı denedim ve açılmadan siyah bir ekranda takıldı alet.içinde hafıza kartı olmamasına rağmen hafıza kartı ışığı yanıp yanıp sönüyordu.Pili çıkarıp yeniden denedim olmadı. En sonunda açarken r ye basılı tutup recovery menüyü açabildim ancak exit dediğimde yine o yanıp sönen ışık ve siyah ekranla karşılaştım. Yardımlarınızı bekliyorum. şimdiden teşekkürler...

sorun donanımsal..hiç elleme bence servise falan ver...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VoldroY -- 10 Haziran 2009; 21:44:27 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    6230i Sim Kartı Takın hatası
    19 yıl önce açıldı
    Kırık hafıza kartı yardım
    7 yıl önce açıldı
    Vita Hafıza Kartını Okumuyor
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.