Şimdi Ara

PSP Hakkında Sorularım Var...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar uzun zamandır araştırıyorum ve para biriktiriyorum, fakat slimler çok pahalı fat almaya da gönlüm razı olmuyor bu saatten sonra.Fakat bu gün 3000lerin kırıldığını duydum ve çok sevindimSorularıma gelirsek

-PSP kesin sıfır olmalı.Ankaradan nereden alabilirim(elden-nakit-kargosuz)Elimde 300 400 arası bir miktar var
    -3000 yerine 2000 alsam bir fark olur mu.Demek istediğim aradaki fiyat farkına değer mi 2000, bir tek mikrofon falansa artıları almayayım 3000 boşuna slimler de beni idare eder.Sizce hangisi daha karlı?Şarj sürelerinde fark varmı ?
    -3000 al dediniz diyelim.Fakat bu uyku modunda bekleme olayı nedir çok canımıs ıktı bu.Şimdi kapatmam mı lazım 3000leri yoksa baştan fw atmak gerekiyor sanırım.Benim istediğim sadece fatlerdeki gibi cfw at, kırılan son versiyonu yükle, keyfine bak, yani uyku modu olayına doğrudur derseniz slim bakmaya başlayayım hiç bulaşmayayım 3000 e.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mk370 -- 21 Haziran 2009; 23:44:15 >

• şu anda piyasada 3 çeşit psp var

1000: kalın , ağır , ekranı daha mat , sürekli arza yapar , tüm serileri cfw çalıştırabilir. tüm bu dezavantajlara rağmen içlerinde en ucuzu 1000 dir.(fat)

2000: bazı serileri kırılabildi(piyasada bulmak çok zor) 2008 de çıkan 2000lerin çoğu ta88v3 bordlu olduğundan versiyon olarak kırılamadı. bunun yerine iso çalıştırıcı diye adlandırılan bir programla oyun oynanması sağlandı. ne yazıkki bu uygulamanın etkisi psp yi tamamen kapatıca geçiyor. uyku moduna alınca kaldığı yerden devam ediyor.

not: psp yi tamamen kapatmak için on-off tuşuna 3 sn basılı tutmak gerekir. uyku moduna almak için ise yanlızca tuşu ileri itip bırakmamız yeterli. fakat bu süre içinde az da olsa psp enerji harcıyor.

3000: hiçbir serisi kırılamadı ancak yine iso çalıştırıcı ile oyun oynamak mümkün.

her 3 psp yi de bizzat kullanmış ve incelemiş biri olarak kesinlikle cfw li 2000 derim. piyasada bulmak biraz zor. hele ankarada iyice zorlaşır. 3000 in görünüşü güzel diye aldanma derim 5 para etmez cihaz. kaliteyi gittikçe düşürüyorlar. slimde metal olan arka kapakdaki halka 3000 de plastik. 2 psp arasında kasa olarak da büyük fark var. 3000 in kenarları daha keskin olduğundan daha kaba duruyo. ve ekrandaki yansıma olayının çözülmesi tamamen yalan. hala psp nin üzeri leke içinde kalıyor. ekran konusu da zaten fiyasko. psp de dahili mikrofona kimin ihtiyacı olmuş çok merak ediyorum.

elindeki parayla sıfır 2000 veya 3000 alabilirsin ancak dediğim gibi kırık varsiyonlu 2000 bulamassın. bulsan bile 450 den aşşa vermiyceklerinden boşa aramış olursun. şu anda psp 2000 ve 3000 in spot fiyatı 205 usd açılmamış kutusunda. bana kalısa biraz daha bekle go çıkacak onu alırsın.

• 2.el cfw yüklenmiş bi psp 2000 almanı tavsiye ederim
    evet dedigin gibi 2000le 3000 arasında sadece mikrafon farkı var benim elime aldıgımda ekranda gözle görülür ahım şahım bi fark bulamadım ben zaten teknik özelliklerinin hepsi aynı.
    300-400liram var diosun eğer 0 bi psp 2000 alırsan oda kırılmıcak %95 ihtimal chickhenle iso oynıcaksın oda kapatınca gidicek
    ve psp 2000in 0fiyatı en az 350 civarı geriye 50 lira paran kalıcak bu parayla hafıza kartımı alıcaksın kılıfmı alıcaksın kulaklıkmı alıcaksın usb kablosumu alıcaksın sorarım sana sen en temizi 300lira ver fll kutulu temiz bi psp 2000 cfw versiyonlu al en garantisi
  • Aynı soruyu ben de soracaktım güzel cevaplar vermişsiniz arkadaşlar yalnız bir karışıklık var .. Bazı arkadaşlar ekrandaki parlaklık farkının çok farkettiğini, 3000 lerin ekranının daha iyi olduğunu sırf bu yüzden 3000 alınabileceğini anlatıyor
    Siz ekran kalite farkı neredeyse yok hatta parlaklık önleme özelliğiyle öne çıkan 3000lerin bu özelliğinin fiyasko olduğunu söylüyorsunuz :S
  • evet çok bir fark yok görüntü de çizgiler vs oluşması da cabası tam bir fiyasko yani 3000 bakalım go nasıl olacak sabırsızlık la bekliyorum.
  • Yani uzman 2000 ile 3000 hemen hemen aynı fiyat olsa bile sen 2000 i mi önerirsin?
  • kesinlikle cfw li 2000 serisi öneririm. cfw (kırık) bulmanız biraz zor olsa da bulduğunuz yerde kaçırmayın derim. ödeyeceğiniz rakam 450 yi geçmesin ama.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Uzman ben khalkedon dan alıcam. Orda ikisi de kırılmış. Hangisini önerirsin? 2000 350, 3000 380 lira.
  • kırıldığını söyleyen kişi serbülent bey mi acaba? henüz 2000lerin ta88v3 bordluları ve 3000 ler tam anlamıyla kırılmadı yukarıdaki yazımda anlattığım gibi iso çalıştırıcı bir uygulama kullanmak gerekiyo. bu uygulamanın etkisinin kalıcı olabilmesi için psp nin sürekli uyku modunda kalması gerekiyo. benim bahsettiğim psp de tamamen de kapatsan pili de çıkartsan tekrar açtığında hiçbirşey olmamış gibi iso oyun oynayabiliyorsun. ayrıca taslak elektronik de her iki psp nin de fiyatı 205 usd dır.
  • v3 bordlu psp aldım inş. pişman olmam
  • hayırlı olsun pişman olucak bir durum yok. biz kırık 2000 kullanıcıları istediğimiz oyunu hiçbir işlem yapmadan oynayabilcekken siz v3 sahipleri chikhen, iso loader vs ile uğraşacaksınız. bu da bizi daha şanslı kılar. eğer hala psp almayı düşünen varsa kesinlikle sıfır veya 2. el kırık 2000 tavsiye ederim. yanlız 2000 serisinin hepsini değil. ilk tercihiniz 2000 ve 2001 olmalı bulamazsanız 2001 üstü psplere yönelin ama benden tavsiye amerikan ve japon pspler daha kaliteli oluyor. geçenlerde kendi 2001 imle bir arkkadaşın 2004 ünü karşılaştırdım. ekran konusunda biraz fak var. ayrıca umd yuvasında da bir kaç fark göze çarpıyor. ama dediğim gibi en önemlisi ekran. 2004 ün ekranı yer yer daha solukk geldi bana. renk ve parlaklık oranlarını da aynı yaptım fakat 2004 de bazı kısımlarda daha soğuk renklere dönme vardı.
  • ırmak toysland tavsiye ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: werewolfdark

ırmak toysland tavsiye ederim

japon oyuncak sarayı
  • quote:

Orjinalden alıntı: ..::Prince::..

quote:

japon oyuncak sarayı

japon oyuncak sarayı daha pahalı ırmak toysland iyidir

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ..::Prince::..

quote:

japon oyuncak sarayı

japon oyuncak sarayı daha pahalı ırmak toysland iyidir

+1995

• en son japon oyuncak sarayına gittiğimde ırmaktaki oyunların yarısı anca vardı ve çoğu da eski oyunlardı...
  • Selam Arkadaslar japonyadan 10 yasindaki bir cocuga PSP alacam sifir fiyatlari 400 TL civarinda ama buradaki cihazin uyumu nasil olur tecrubesi olan varmi. Japonca degil baslangic ayarlarindan ingilizceye gecis yapiliyormus ama oyun yuklerken falan dil sorunu cikarirmi acaba. Tecrubesi olan veya bilen varsa yardimlari icin simdiden tesekkurler.
  • Evet uzman dediğin gibiymiş. 2000'lerde de 3000'lerde de uyku modunda bırakarak iso çalıştırabiliyor. Peki arkadaşlar bu durumda hangisini önerirsiniz?
  • başta da söyledim yine söylüyorum. ben kesinlikle cfw li bir 2000 tavsiye ederim.
  • Ee uzman bu ekranın tepki süresi baya iyileştirilmiş 20 ms den 5 ms ye indirilmiş. Bu baya bi fark oluşturur heralde demi? Yoksa pek farketmez mi? Bi de ben 0 alcağım için ikisini de HEN yapmam gerekçek. Bu nedenle 3000 almayı düşünüyorum.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.