Şimdi Ara

Psp için 6,00 Firmware çıktı....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
3.889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gelen yenilikler daha çok pspGo için yapıldığı ve psp 1000-2000-3000 serisi için sadece bi kaç tema ve ekran rengi dışında oyunları kategorilere ayırabiliceğimiz söyleniyor.İnternet tarayıcısınada güvenlikte eklendiği söyleniyor

• internet tarayıcısına güvenlik ekleyene kadar yeni bir tarayıcı yapsalar daha iyi olur mevcut olan tarayıcı beş para etmez
  • v5.55 kırılamadı. Yarın bugün kırılır. Nedense son oyunlarda güncel FW istiyor SONY. Umarım sadece ufak tefek yenilikler için çıkartmıştır. Birde başımıza yeni dert almayalım.
  • Haberi sabah okumuştum ama Xmb görünümü için menüye birkaç yeni renk eklenmesinin dışında(1000 serisi hariç) işe yarayan pek bi özellik yok
    şahsen firmware 6.00 'dan daha çok yenilik bekliyordum.
  • arkadaşlar daha 5.55 kırılmadan bu çıktı napcaz bilmiyorum yeni gelen oyunlar 6.00 bile isteyebilir gran turismo tekken felan.ama şuanda merakla beklediğim motorstormu oynayamıyorum birileri şu işe bir el atsın.
  • Oyunları kategorilere ayırabilmek iyi olmuş. PSOne oyunları kare oluyor biliyorsunuz, psp oyunları ile üst üste gelince pek güzel durmuyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UcanHollandali -- 15 Eylül 2009; 1:26:06 >
  • Gerekli hicbirsey yapilmamis benim acimdan. Tarayicinin iyilesmesini dilerdim, olmamis. Napalim saglik olsun. 5.03'e devam.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkay23

arkadaşlar daha 5.55 kırılmadan bu çıktı napcaz bilmiyorum yeni gelen oyunlar 6.00 bile isteyebilir gran turismo tekken felan.ama şuanda merakla beklediğim motorstormu oynayamıyorum birileri şu işe bir el atsın.

• Colin Mcrae Dirt 2 çıktı, v5.55 istiyor
  • FW 6'da baya bi değişim bekliyordum acikcasi şok oldum diyebilirim..

Eger oyunlar son FW isterse biraz sıkıntı yaratacak bizler için ama zannetmiyorum böyle bişe olacagini.. Sony'de biliyor böyle bişe yaparsa psp'nin geri planda kalacagini...
  • Önce 5.55 kırılsın yeni çıkan oyunların çoğu 5.55 istiyor.

6.00 a gelince oyunları katagorilere ayırmak güzel olmuş. Diğerleri benim işime yaramaz.
  • Arkadaşlar bu versiyondaki yenilikler şöyle;

6.00"daki Yenilikler (GO!-3000-2000-1000)
    XMB komple degismis
    Tema secim bolumune mukemmel yeni renkler gelmis
    Yeni wawe"ler gelmis
    Screensaver özelligi gelmis
    System Settings ikonu degismis
    System Settings deki About PSP videosu degismis
    Settings Bolumune Rss Channel Setting bolumu eklenmis
    Network Update"nin adi System Update olarak degistirilmis
    Usb Connection"da usb baglanmayinca yazan yazi daha ayrintili olarak yenilenmis
    Fotograf sekmesi tamamen degismis
    Psn"de Account Management resmi degmis
    Remote Play yenilenmis
    RSS channel yenilenmis
    Oyunlar artık gruplanabiliyor ve tarihsel klasör tabanlı listeleme yapılabiliyor
    Internet browser degistirilmis
    İnternet tarayıcısı için güvenlik güncelleştirmesi yapılmış
    Internet browser"da Help sekmesindeki resim kaldirilmis
  • quote:

Orijinalden alıntı: NymphadoraTonks

Arkadaşlar bu versiyondaki yenilikler şöyle;

6.00"daki Yenilikler (GO!-3000-2000-1000)
    XMB komple degismis
    Tema secim bolumune mukemmel yeni renkler gelmis
    Yeni wawe"ler gelmis
    Screensaver özelligi gelmis
    System Settings ikonu degismis
    System Settings deki About PSP videosu degismis
    Settings Bolumune Rss Channel Setting bolumu eklenmis
    Network Update"nin adi System Update olarak degistirilmis
    Usb Connection"da usb baglanmayinca yazan yazi daha ayrintili olarak yenilenmis
    Fotograf sekmesi tamamen degismis
    Psn"de Account Management resmi degmis
    Remote Play yenilenmis
    RSS channel yenilenmis
    Oyunlar artık gruplanabiliyor ve tarihsel klasör tabanlı listeleme yapılabiliyor
    Internet browser degistirilmis
    İnternet tarayıcısı için güvenlik güncelleştirmesi yapılmış
    Internet browser"da Help sekmesindeki resim kaldirilmis

• Yavv benim cihaz 5.00 da kaldı, bunu en son kaça çekebilirim ? Tabi oyunlar free olmak kaydıyla
  • quote:

Orijinalden alıntı: megaturk

Yavv benim cihaz 5.00 da kaldı, bunu en son kaça çekebilirim ? Tabi oyunlar free olmak kaydıyla

5.50'ye cekebilrisiniz ama şuanlik en iyisi 5.03 ben onu kullaniyorum sağlam
  • ya benim psp im 3.51 M33 müş(3.51 M33 e yükseltildi). bu versiyonlarda versiyon yükseltmek olmuyormuş abimin dediği kadarıyla var mı böyle bir olay?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shift41 -- 12 Eylül 2009; 11:49:53 >
  • johonwayni Ben 5.50GEN-B kullanıyorum rahat bence sende geç.

h.k.k Öyle bir şey yok ama direk son versiyona geçemezsin.Teker teker yükleyerek en son versiyona geçersin
  • ohhh öyle bir şey olmamasına sevindim vallahi... pes 2009 gibi yeni oyunları oynayamıyorum sağol cevap verdiğin için
  • tarayıcı güvenliğinden kastınız nedir ???
  • 6.0 firmware yi hallettiler arkadaşlar.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.