Şimdi Ara

Psp için 6,00 Firmware çıktı.... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
3.889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: mertcanyk

ben 6.10 yaptım ama sadece orjinal umd oyun alıp oynanabiliyomuş bütün isolarım elimde kaldı psp çöpe dönüştü
    kırmayı bilen varsa adres yada link verebilirmi yada bişi tavsiye edebilirmi??

aynen bednede bu durum var arkadaş.merak etme daha psp in çöp değil.pandora batery ile eski versionlara dönebiliyorsun.ayrıca azımı silen kişi bana pm atsın lüten..yoksa ben onu sileceğim.3 seferdie her kimse aynı yazımı siliyor durduk yere...

• arkadaşlar bende hala 3.71 m33 sürümü var. uzun zamadır elime almıyordum. ama gördüm ki çook şeyler değişmiş... şu an için en kararlı ve en sorunsuz sürüm nedir? ona göre gideyim yükleteyim bari... oyunların belli bir FW istemesi de yeni çıktı.. tövbe tövbee
  • @ mikailc78

Oyunlar eskiden beri yeni fw istiyordu. Ben 5.00 m33-6 kullanıyorum. Son çıkan oyunlar hariç tüm oyunları oynatıyor nerdeyse. Sen istersen yükletmişken 5.50 Gen B yüklet ve yeni oyunların uzantılarını da içine gömdür. Yada bekle 6.00 veya 6.10 kırılınca direkt onu yüklet.
  • @megaturk

bazı sitelerden kontrol ettim gen B istiyorlar. mesela fifa 2010. tested gen B yazıyor. bu arada bende arkadaşın pspsi var nasıl olsa kırdırılacak diye 6.10 u yükledik. yenilikler var. mp3 çalma programı var linkten indiriyorsun ama. sonra arka temada değişiklikler falan var. internet browser ı aynı. hala flash olarak sıkıntılı...
  • 4.01 versiyonu kırıldımı uzun zamandır takip etmiyorum psp piyasasını. alet evde yatıyor olduğu yerde
  • quote:

Orijinalden alıntı: pisiko__

4.01 versiyonu kırıldımı uzun zamandır takip etmiyorum psp piyasasını. alet evde yatıyor olduğu yerde

En son 5.50 kırıldı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: megaturk

quote:

4.01 versiyonu kırıldımı uzun zamandır takip etmiyorum psp piyasasını. alet evde yatıyor olduğu yerde

En son 5.50 kırıldı.

5.50 slim için olan versiyon kırıldı.Fat için hala bekliyoruz :( ben hala yeni oyunları oynayamıyorum Yanlışmı biliyorum ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dogangoxel -- 16 Ekim 2009; 8:37:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogangoxel

quote:

Orijinalden alıntı: megaturk

quote:

En son 5.50 kırıldı.

5.50 slim için olan versiyon kırıldı.Fat için hala bekliyoruz :( ben hala yeni oyunları oynayamıyorum Yanlışmı biliyorum ?

5.50 GEN-B Fat olanlar içinde var ama bazı anakartlı modellerde olmuyor sadece ...

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.