Şimdi Ara

Psp için Devil May Cry hayal oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bildiğimiz 2004 yılında Devil May Cry'ın Psp versiyonu duyurulmustu fakat o zamandan beri oyunla ilgili hicbir sey yayınlanmamıstı.

En sonunda Psp sahiplerini üzecek haberi Famitsu verdi ve Psp için Devil May Cry projesinin Capcom tarafından iptal edildiği açıkladı.

http://www.1up.com/do/newsStory?cId=3173760

• quote:

Orjinalden alıntı: [C_a_N_e_R]

Boyle olacagı belliydi.Duyuruldugu günden beri oyunla ilgili hiçbir şey yayınlanmamıstı.
  • Diğer duyurulan oyunlar yalan olmasa bari
  • aslında olay tam olarak şöyle ki:

japon oyun dergisi Famitsu bu haftaki sayısında 2009 da psp için çıkacak oyunlar listesinden DMC yi çıkardı.

Olay şimdilik sadece bundan ibaret ama gayet olası bir durum, hiç de şaşırmadım valla.
  • bende şaşırmadım... ne bi ss vardı ne bi video. oblivion gibi oldu buda...

@Sage Dj@vul

2004'de psp yoktu ki nasıl oyun duyurucaklar. 16 aralık 2004 de çıktı galiba... Sanırım haberi yapan sitenin hatası...

İlk Devil May Cry Dedikoduları 2007'de çıkmaya başladı diye biliyorum ben...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 16 Nisan 2009; 16:11:25 >
  • Çıkarsalar ölcekler
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sempaticks

Çıkarsalar ölcekler

niçin çıkarsınlarki adamlar oyunu çıkarıp zarar yapıyorlar herkes korsanı tercih ediyor(psp 3000 kullananlar almak zorunda) psp nin değerini bilmiyoruz.
  • Capcom ancak Monster Hunter oyunu çıkarsın psp ye.
  • geçen sene yüzde 60 ı bitti diyorlardı ne diye iptal edilsin bi iş var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.