Şimdi Ara

PSP için en iyi grafikli oyun? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
0
Favori
27.986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaklaşık 1 yıl oldu psp yi satalı. Kötü grafikli oyunlar vardı. Ama arkadaşın dediği gibi genelde iyiydi. PSP oyun açısından çok kullanışlı bir aletti. Birde video özelliği iyiydi. Özellikle WiFi çok kötüryü. Şimdi düzselmiştir belki ama ozaman kullanılır gibi değildi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fenerbahçe

quote:

Orjinalden alıntı: swat882

bu oyunlar işe yararmı?-----------zamanında ben yapmıştım bunu ama...

PSP OYUNLARI
    1) DEXTER
    2) PES 2008
    3) GOD OF WAR ChaIns of OLYMPUS
    4) RIDGE RACER 2
    5) VIRTUA TENNİS 3
    6) 300 SPARTA
    7) RATCHET CLANK _SIZE MATTERS
    8) FİFA 2007
    9) NBA 2008
    10) IRONMAN
    11) BURNOUT DOMINATOR
    12) MIDNIGHT CLUB 3
    13) PATAPON
    14) UEFA EURO 2008
    15) LOGAN'S SHADOW
    16) BEOWULF
    17) METAL GEAR SOLİD
    18) NFS PRO STREET
    19) SPIDERMAN 3
    20) Call Of Duty: Roads to Victory
    21) GHOST RECON 2
    22) TEKKEN DARK
    23) GTA LCS VEYA VCS
    24) NFS CARBON
    25) SİMS
    26) F1
    27) Wipeout:pulse
    28) Shots Golf: Open Tee 2
    29) B-Boy
    30) RACKY BALBOA
    31) KİLLZONE LİBERATİON
    32) Final Fantasy 7
    33) Crash Bandicoot 2
    34) THE SIMPSONS
    35) Swat:Target Liberty
    36) bully:scholarship edition
    37) lego indiana jones

.

hocam dexter süpermiş hemen indiriyorum

merak edenler :

bully:scholarship edition ?!?? varmı psp de ?

• Bully yok diye biliyorum. Ama bana göre PSP'de gelmiş geçmiş en iyi oyun Final Fantasy 7. Crisis Core'dur. 1 sene oldu bitireli ama hala etkisindeyim.Hem grafikleri müthiş,hem de öyle bir senaryo varki oyunda,resmen destansı. Bir de Silent Hill:Shattered Memories var. O da şahane hem grafik hem hikaye olarak. Bunun dışında sadece grafiği iyi olsun diğerleri boş diyorsanız Assassin's Creed:Bloodlines ve Dante's Inferno'yu söyleyebilirim ama bunlar bir süre sonra çok sıkmaya başlıyor.
  • Assassin's Creed:Bloodlines kesinlikle mükemmel grafikli ama oynama süresi çok kısa bknz. Gow.
  • PSP için en iyi grafikli birkaç oyun

1: AD
    2: TÜR
    3: GERÇEKÇİ YAPAN ŞEY

1: Syphon Filter Dark Mirror
    2: Savaş
    3: Adamlar serbest ölüyor CSS gibi ve nesneler serbest düşüyor vede HALF LİFE tipi textureye sahip

1: Syphon Filter LOGAN'S SHADOW
    2: Savaş
    3: Üsteki oyunla aynı markadır ve aynı özelliklere sahip ama tek farkı su kalitesi

1: Resistance Retribution
    2: Uzaylılarla savaş
    3: Üsteki oyunlarla aynı marka aynı özelliklere sahip fazlası ise su kalitesi geliştirilmiş GTA 4 tipi yapılmış yansıma eklenmiş ve oyunda bütün efekler katılmış devasa araçlarla savaşa biliyorsunuz onlarda serbest
    NOT: Oyunda sansür vardır EROTİK SAHNELER kapalıdır açmak istiyen oyunun orjinalini alıp PlayStation Store'ye PSP aracılığıyla yüksek yaşla üye olur aktifleştirip oyuna tekrar girip SANSÜR AYARINI kaldırır

1: LOCO ROCO 1-2
    2: 2D Çocuk oyunu
    3: 2D oyunlar arasından en çok serbestliğe sahip oyundur çözünürlükten full yararlanılmıştır kendinizi kaptırırsanız oyundan zevk alırsınız

1: GTA CHINATOWN WATS
    2: GTA (Savaş, Yarış, Polisiye, Gezme) 2D benzeri tepeden bakmadır ama 2D deyildir
    3: GTA 4 kalitesindedir ama serbestlik ve bükülme eklenmemiştir ama gölge kalitesi oyunu muhteşem yapıyor örneğin Farcry 2 oyun gölgesi olmadan hiç güzel görünmüyor deniyerek baka bilirsiniz

1: PES 2010
    2: Maç (Futbol) sevenler için
    3: Oyuncularda serbestlik yoktur ama varmış gibi hareket ederler kale ahları gerçekteki gibi bağımsız (serbest) aynı zamanda adamın ayna deymeden top hareket etmez formalarda çözünürlük rol almıştır

1: Wipeout Pure
    2: Yarış ve Savaş
    3: Renklerden aşırı derece yararlanılmıştır VİSTA tipi kaliteli renklerden yararlanılmıştır, yarış oyunudur ama yoldaki silahları alarak yarış esnasında ateş edip rakipleri sarsa bilirsiniz çözünürlükten FULL HD yararlanılmış ve TEXTURE kalitesi bulabilcenizin en iyisi denile bilir PS3 den PSP ye çevrilmiş bir oyundur arabalar tekerleksiz ve roket veya uçak gibi gözükürler EK PAKETLERİDE vardır indirip ekstra araba veya map elde edebilirsiniz oldukça hızlı bir oyundur Nitfor Speedin en hızlı aracındanda hızlı araçlar mevcuttur
    NOT: Bu oyunu en iyi kalitede oynamak isdiyorsanız PSP'niz Slim Lite olmalı ve renk ayarı VİDE olmalıdır OYUNUN resimlerine veya videolarına mutlaka bakın

1: KİLL ZONE
    2: Savaş 2D tipi tepeden bakmadır Yani SWAT Adlı oyuna benzer
    3: İnsanlarda 2 çeşit ölüm tipi tasarlanmıştır önce CS 1.6 gibi videoya benzer şekilde yere yatar sonrada CSS gibi serbestleşir nesnelerde serbesttir tabi nesne bula bilirseniz deniz kalitesi uzaktan harikadır

Eyer anlatımımdan memnun kaldıysanız bi TEŞEKKÜR etmeyi unutmayın. Sorularınızı bekliyorum.

• Yazdığım oyunların sırasıyla resimleri.

PSP için en iyi grafikli oyun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yunusbaligi -- 19 Haziran 2010; 12:47:03 >

• Kusura bakmayın 3 resim konula biliyo devamı bunlar.

2. sayfadaki yunus baligi adlı yorumdaki oyunların resimleri yorumumu okuyun

• Ve sırada wipeout pure resimler.

2. sayfadaki yorumumu okuyun yunusbaligi

• Ve son resim KİLL ZONE

Bu kadar emeğe karşın bi teşekkürü hak etmiyor muyum?

• quote:

Orijinalden alıntı: lecturer

God of War Chains of Olympus

Aksiyon

Yunan Mitolojisi

+1905
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnLiNe MaNaGeR

Millet güzel oyunla iyi grafikli oyunları ayırt edemiyor
    Silent Hill Origins oynadınız mı ? Bu oyunda en azından gölgelendirme var. Başka hangi oyunda gölge gördünüz ???

spıderman 3 de gördüm gölgeyi.
  • Burnout, GOW, Midnight Club L.A, Shaun White Snowboarding
  • psp olayında yeniyim ama star wars battlefront elite squadron şu ana kadar oynadığım en iyi grafikli oyundu star wars seviyosan bide süper olur
  • psp ye göre god of war ın grafikleri gayet iyi
  • Tabiki god of war ama hala tereddütü olan varsa yeni ghost of sparta'yı beklesin
  • Konuyu açtığım 2 sene olmuş. O zamandan bu zamana onlarca oyun oynadım GoW ve Tekken kadar grafikleri beni tatmin eden oyun olmadı. Ayrıca Silent Hill'de süperdi. Bu üçünü ancak yeni GoW: GoS geçecek sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaykıl

quote:

Orijinalden alıntı: Fenerbahçe

quote:

Orjinalden alıntı: swat882

bu oyunlar işe yararmı?-----------zamanında ben yapmıştım bunu ama...

PSP OYUNLARI
    1) DEXTER
    2) PES 2008
    3) GOD OF WAR ChaIns of OLYMPUS
    4) RIDGE RACER 2
    5) VIRTUA TENNİS 3
    6) 300 SPARTA
    7) RATCHET CLANK _SIZE MATTERS
    8) FİFA 2007
    9) NBA 2008
    10) IRONMAN
    11) BURNOUT DOMINATOR
    12) MIDNIGHT CLUB 3
    13) PATAPON
    14) UEFA EURO 2008
    15) LOGAN'S SHADOW
    16) BEOWULF
    17) METAL GEAR SOLİD
    18) NFS PRO STREET
    19) SPIDERMAN 3
    20) Call Of Duty: Roads to Victory
    21) GHOST RECON 2
    22) TEKKEN DARK
    23) GTA LCS VEYA VCS
    24) NFS CARBON
    25) SİMS
    26) F1
    27) Wipeout:pulse
    28) Shots Golf: Open Tee 2
    29) B-Boy
    30) RACKY BALBOA
    31) KİLLZONE LİBERATİON
    32) Final Fantasy 7
    33) Crash Bandicoot 2
    34) THE SIMPSONS
    35) Swat:Target Liberty
    36) bully:scholarship edition
    37) lego indiana jones

.

hocam dexter süpermiş hemen indiriyorum

merak edenler :

bully:scholarship edition ?!?? varmı psp de ?

+1 yok dıye bılıyorum ben de

• Kimse benim üsteki yorumumu okumadımı?
    Yazdığım oyunların resimlerinide kodum!

Tekken tipi oyunlar belli hareketlere sahiptir örneğin herhangi bi bölümde arkada gördünüz denize falan hiç giremiyoz adamlarlar sadece ileri geri hiç serbestlik yok belli hareketler düşerken bile video izler gibi belli hareketlerle düşüyor gerçekte öylemi yani biri sana tekmeyi çaksa sen CS 1.6 gibi aaoouu diyip gövden boşluta uçar gibimi yere çakılcan?

İnsanı psikopat edersiniz oyun eylenceli ve güzel olması iyi grafik anlamına gelmiyor PSP belli bir bellek gücüne sahip onda görebilceğin en iyi grafikli oyunlar benim yukarda ADI TÜRÜYLE beraber yazdığım yorumda mevcuttur

yunusbaligi !

• konuyu bastan sona okudum bitane DANTE'S İNFERNO diyen yok bence pspdeki en iyi grafik oyunu ve aynı zamanda oynanabilirlik super ve sürükleyici de bu yüzden kesinlikle DANTE'S İNFERNO diyorum oyunu daha dün bitirdim yakında 2. si çıkacakmıs simdi sabırsızlıkla onu bekliyorum :)) DANTE yi denemenizi tavsiye ederim arkadaslar
  • Resistance Retribution ve Tenchu Shadow Assassins oyunlarının grafikleri başarılı.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.