Şimdi Ara

PSP için en iyi grafikli oyun?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
0
Favori
27.986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • psp için en iyi grafikli oyun hangisi?konusuyla/türüylü birlikte yazarsanız sevinirim?

• God of War Chains of Olympus

Aksiyon

Yunan Mitolojisi
  • PSP nin hiçbir oyunu grafik olarak tatmin etmedi beni....

Fakat LOCO-ROCO,PATAPON gibi basit ve bir okadar şık grafikli oyunları önerebilirim.

Macera

İlerlemeli
  • Oyunun konusu,sahneleri,sesleri,grafikleri her şeyiyle gelmiş geçmiş en iyi PSP oyunu God of War:Chains of Olympus
  • Ben katılmıyorum.GOW ve GOWII oynayan biri olarak oyunu bıraktım.Hadi grafik filan geçtim ama onyanabilirlik adına birşey vaad etmiyorum.Hep aynı animasyonlar,kalıp kalıp.Ara videolar oyuniçi ile aynı kalitede,daha gaza getiren tarzda olabilirdi....
  • god of war chains of olympus
    prince of persia
  • gow dan başka yokmu güzel grafikli oyun?
  • Ace of Combat X : Skies of Deception

Simülasyon / Uçak oyunu

Grafikleri gerçekten çok güzel,ayrıca oynanabilirliği de çok iyi. Bilmeyen arkadaşlara tavsiye ederim.
  • Çok teşekkürler doktor.Hemen çekiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: lecturer

God of War Chains of Olympus

Aksiyon

Yunan Mitolojisi

% de 100 katılıyorum
  • GOW: Chains of Olympus(atraksiyon işte :D)

Metal Gear Solid: Portable Ops(Taktiksel/gizlenme/aksiyon - Oynamadan önce PS2'de MGS3 Snake Eater oynamanız şiddetle tavsiye olunur)

Star Wars: The Force Unleashed(Star Wars daha ne olsun!)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DerelictHuman -- 12 Ekim 2008; 23:24:49 >
  • MGS oynamak kolaymı PSP de???Belki indirebilirim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ChnGT/GTS

MGS oynamak kolaymı PSP de???Belki indirebilirim...

http://www.merlininkazani.com/review_screen.asp?GID=2739&frm=

incelemeye buradan ulaşabilirsin. Fakat yukarıda da dediğim gibi oynamadan önce PS2'de MGS3 Snake Eater oynamanı şiddet ve hiddetle tavsiye ederim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: AnimePiggy

quote:

Orjinalden alıntı: ChnGT/GTS

MGS oynamak kolaymı PSP de???Belki indirebilirim...

http://www.merlininkazani.com/review_screen.asp?GID=2739&frm=

incelemeye buradan ulaşabilirsin. Fakat yukarıda da dediğim gibi oynamadan önce PS2'de MGS3 Snake Eater oynamanı şiddet ve hiddetle tavsiye ederim.

peki ps2 de oynamadan psp de oynarsak ne kaybederiz,benim ps2 şimdilik abimde de.

• MGS3 Snake Eater PS2 oyunu zaten. Platform belirteyim dedim. Senaryo şu şekilde gidiyor yani

MGS3 Snake Eater - MGS Portable Ops - Metal Gear - Metal Gear 2: Solid Snake - MGS1 - MGS2 - MGS4

Kronolojik sıra böyle. Metal Gear ilk ÇIKMIŞ olan oyundur(MGS ve MG ayrı oyunlardır fakat aynı senaryo üzerindedir). Ama senaryonun başı yani Big Boss'un hikayesi MGS3 Snake Eater'da geçtiği için öyle dedim. Ardından da MGS portable ops geliyor, oda Big Boss'un görevlerini içermekte. Hatta Foxhound'ın kuruluşunu içermekte.
  • hmm. o zaman ben bir an önce bu oyunları edinim.ps2 m geldiğinde başlarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Enchantedd -- 12 Ekim 2008; 23:48:48 >
  • God of War ve Ace CombatX
  • Gta tarzı oyunlar tavsiye edermisiniz arkadaşar,arbaya biniyorsun iniyorsun adam falan vuruyorsun.
  • ben arkadaşımın psp sinde gta vice city stories oynadım.gayet zevkli bence.tavsiye ederim.
  • PSP'de genel olarak bir poligon zaafiyeti var. Sanırım bu da işlemcinin zayıf olmasından kaynaklanıyor. Ancak ışık, gölge gibi konularda çok iyi diyebilirim.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.