Şimdi Ara

PSP için en iyi grafikli oyun? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
0
Favori
27.986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sağol AnimePiggy.Ben dün çektimoyunu bugun oynama fırsatım oldu fakat Portable Ops Plus versiyonunu çekmişim,bi eksik bi fazla olurmu?Bide ilk 2 bölümde Snake i göremedim?

Bu arada Snake eater ı bitirmiştim hadi bakalım.Bununda grafikleri acayip güzel...Bide 2.bölümde kamyonun üzerine çıkabilsem tam olcak ama
  • bu arada psp de araba yarışı olarak neyi önerirsiniz?grafikleri güzel,oynanabilirlik güzel vs.
  • Ben Juiced 2 öneririm kanka grafikler süper...
  • Aynı zamanda

Crisis core

Nba live 09

Nba 09 the inside

NS:Most Wanted ıda çektim.Bu çektiğim oyunlar PSP nin en iyi grafikli oyunlarıymış meğer(Live hariç)

Basketbol oyunu istiyorsan Nba 09,Crisis core kesinlikle oynanmalı çok etkileyici ve grafikleri bir o kadar güzel...NFS ise hayatımda oynadım PSP araba yarışı oyunları arasında en güzel olanı.Grafikler süper...oynanabilirlik iyi,sesler güzel,oyunu çok rahat bitirirsin hiç sıkmıyor.Halbuki 8tane araba yarışı oynamıştım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ChnGT/GTS

Aynı zamanda

Crisis core

Nba live 09

Nba 09 the inside

NS:Most Wanted ıda çektim.Bu çektiğim oyunlar PSP nin en iyi grafikli oyunlarıymış meğer(Live hariç)

Basketbol oyunu istiyorsan Nba 09,Crisis core kesinlikle oynanmalı çok etkileyici ve grafikleri bir o kadar güzel...NFS ise hayatımda oynadım PSP araba yarışı oyunları arasında en güzel olanı.Grafikler süper...oynanabilirlik iyi,sesler güzel,oyunu çok rahat bitirirsin hiç sıkmıyor.Halbuki 8tane araba yarışı oynamıştım...

bunlarıda indirim.teşekkürler

quote:

Orjinalden alıntı: acfviolas

quote:

Orjinalden alıntı: lecturer

Ben Juiced 2 öneririm kanka grafikler süper...

sıradaki oyun bitsin hemen indiririm.teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Enchantedd -- 13 Ekim 2008; 18:45:49 >

• Syphon Filter Dark Mirror, 2. oyunu Logan's Shadow, Ghost Recon AW, GOW, Miami Vice,Beowulf, Midnight Club 3 DUB, Star Wars TFU, Flatout Head on,Cabelas Legendary Adventures,Ace Combat,Formula Front(Robot modifiyeleyip dövüştürüyorsun) MOH Heroes 2 ... ilk aklıma gelenler,bana göre bunların grafikleri diğer psp oyunlarına göre cok daha iyi,bunun yanında oynanabilirlikleri de iyi, :D bunların hepsini kapattım, daha var güzel grafikli oyun ama aklıma gelmiyor...
  • Formula deyince aklıma geldi, formula 1 oyunu yok mu PSP için?
  • quote:

Orjinalden alıntı: blackwinterday

Formula deyince aklıma geldi, formula 1 oyunu yok mu PSP için?

F1 Grand Prix ve F1 06 var, en son çıkan F1 06, career modu hosuma gitti, yolda en iyi gidilebilecek yerleri gosteren ayar var yolda yesil çizgi gösteriyor,onu takip edince iyi gidiliyor (bunu yapınca oyun zevkli oluyor), alışınca gplerin kralı olunuyor, spin atmaları ,yol dengeleri falan gerçek gibi, grafikleri güzel, F1 06 da İstanbul GP de var,he bide pite girmeyi unutmayın,zira yakıt bitince oyle kalıyorsunuz yolda, bike prix içinde sbk 08 i tavsiye ederim grafikleri güzel,kenan sofuoğlu var...
  • crisis core bayaa iyi grafik olarak
  • Silent Hill: Origins

diye bilirim, gow kadar harika değil ama ondan sonra gördüğüm bir kaç iyi grafikten biri ayrıca oyunda çok sardığı için grafiği pek dert etmiyorsun
  • quote:

Sağol AnimePiggy.Ben dün çektimoyunu bugun oynama fırsatım oldu fakat Portable Ops Plus versiyonunu çekmişim,bi eksik bi fazla olurmu?Bide ilk 2 bölümde Snake i göremedim?

Bu arada Snake eater ı bitirmiştim hadi bakalım.Bununda grafikleri acayip güzel...Bide 2.bölümde kamyonun üzerine çıkabilsem tam olcak ama

Portable Ops Plus PsP'deki Mgs serisinin En Kötü Oyunudur Önce Plus'u Oynaman Gerekliydi.Birinde Direk Snake Vardı Ama Hangisi Hatırlayamadım.
  • quote:

MGS oynamak kolaymı PSP de???Belki indirebilirim...

MGS oynamak her konsolda iyidir.. PSP dekiler dahil bütün serilerini bitirdim MGS nin.. Bence en zor kontroller Nintendo Gamecube deki The Twin Snakes oyunuydu.. Controllera bi türlü alışamamıştım onun dışında hepsi kolay ve eğlenceli..
  • aman GOW u oynamadan geçme de ne yaparsan yap az önce bitti daha ve nerdeyse ağlayacaktım
  • Tomb Raider Anniversary ve Prince of Persia nın da grafikleri iyi bende var çokta güzel.
  • para durumumu ayarladıktan sonra gow veya sh:origins i kesin alıcam.
  • bu oyunlar işe yararmı?-----------zamanında ben yapmıştım bunu ama...

PSP OYUNLARI
    1) DEXTER
    2) PES 2008
    3) GOD OF WAR ChaIns of OLYMPUS
    4) RIDGE RACER 2
    5) VIRTUA TENNİS 3
    6) 300 SPARTA
    7) RATCHET CLANK _SIZE MATTERS
    8) FİFA 2007
    9) NBA 2008
    10) IRONMAN
    11) BURNOUT DOMINATOR
    12) MIDNIGHT CLUB 3
    13) PATAPON
    14) UEFA EURO 2008
    15) LOGAN'S SHADOW
    16) BEOWULF
    17) METAL GEAR SOLİD
    18) NFS PRO STREET
    19) SPIDERMAN 3
    20) Call Of Duty: Roads to Victory
    21) GHOST RECON 2
    22) TEKKEN DARK
    23) GTA LCS VEYA VCS
    24) NFS CARBON
    25) SİMS
    26) F1
    27) Wipeout:pulse
    28) Shots Golf: Open Tee 2
    29) B-Boy
    30) RACKY BALBOA
    31) KİLLZONE LİBERATİON
    32) Final Fantasy 7
    33) Crash Bandicoot 2
    34) THE SIMPSONS
    35) Swat:Target Liberty
    36) bully:scholarship edition
    37) lego indiana jones

.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi swat882 -- 2 Kasım 2008; 12:43:42 >

• şu crash bandicoot nerde bulunur.heryere baktım hiçbir yerde yok.
  • gow süperdir aslında iyi grafikli oyun çok metal of honor heroes 2 nin grafikleri seni tatmin eder
  • yasak değilmi site vermek
  • Medal of Honor Heroes 2'yle vakit geçiriyorum şu sıralarda... Grafik açısından şuana kadar oynadığım en iyi oyun olduğunu söyleyebilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alfren -- 17 Aralık 2008; 10:56:21 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.