Merhaba öncelikle bu oyunlardan 2 tanesini denedim. NBA 2K10 ve NBA Inside. Grafiksel olarak NBA Inside çok daha ileride. Oynanabilirlik olarak ise 2K10 biraz daha iyi. Ben 2K10 deki pota ve file modellemelerini beğenmediğim için Inside'ı öneririm. NBA Live 10 hakkında pek bilgim yok.
nba2k10 oyna birakamazsin kesinlikle..
NBA 10 The Inside. PSP'mden asla silmediğim yegane oyun.
teşekkürler 2k10 ile inside ı deniyim o zaman
2k10
nba2k10 şuanda oynuyorum ve çok gerçekçi en büyük özelliklerinden biriside kariyer modunda draftlar müthiş derecede gerçekçi
NBA 2K10 da fantasy draft roster oyna takımını yaratıyosun çok eğlenceli tavsiye ederim :)
quote:
Orijinalden alıntı: worch
NBA 2K10 da fantasy draft roster oyna takımını yaratıyosun çok eğlenceli tavsiye ederim :)
quote:
Orijinalden alıntı: batu578
quote:
Orijinalden alıntı: worch
kesinlikle bu oyun harika takaslar oynanis fadeaway buzzer sutlar kamera cesitliligi roster duzenleme ve spiker kalitesi 2k10 en iyisi..2k11 de birazcik grafik artirirlarsa ve my player mod gelirse tadindan yenmez..
batu sende mesaj sayını artırmak için elinden geleni yapıyorsun.
quote:
Orijinalden alıntı: Duke LaBeouf
batu sende mesaj sayını artırmak için elinden geleni yapıyorsun.
hayır içimden geleni yazıyorum
derim sana o zaman
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme