Şimdi Ara

PSP İÇİN HAREKET SENSÖRÜ TİLT FX

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu ürün psp yi hareket ettirerek tuşlara basmadan oyun oynamaya yarıyor. ürünü ingiltereden getirttim. paketi açıldı ancak kullanılamadı. çünki psp cihazımın versiyonu 6.31 olduğundan tilt fx bu versiyon ile çalışmıyormuş. cihazın üreticisi DATEL den aldığım yeni bir bilgiye göre 6.20 versiyonlar dahil çalışıyormuş ancak şu an 6.30 versiyon ve üzeri çalışmıyor. şeklinde bir mesaj aldım mesajı aynen aşağıda veriyorum. tabi bunları tilt fx i aldıktan sonra öğrendim. ürün şu an türkiyede hiçbir yerde satılmamaktadır.

DATEL'DEN GELEN MESAJ ŞÖYLE: Dear Customer; Thank you for your recent enquiry Tilt FX works 100% with all firmware versions up to and including 6.20. Version 6.30 of PSP firmware is now available but currently Tilt FX is not compatible with this version. We are currently unable to provide any further information, please continue to check our Codejunkies website for any other information.

AYNI GÜN KARGOYA VERİLİR

ürün yenidir, kullanılamamıştır. kutusu, kullanma kılavuzu, yükleme cd si, lisans anahtarı vardır. hiçbir sorunu yoktur. yukarıda anlattığım versiyon nedeniyle kullanamadığımdan dolayı satıyorum.

gittigidiyor ilan no: 29613096
    sahibinden ilan no: 29439362

• bari fiyatını buraya da yazsaydın!
  • valla güzel bişeyde pahalıdır türkiyeye geldi mi?
  • kaca aldin ki ?
  • 45 tl ye geldi. satıyorum satış nedeni 6.31 versiyonda çalışmaması. 6.20 dahil çalışıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.