Şimdi Ara

2011 Titanium X Çalışma Anında Konsol Sesi Yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar, 2011 model Fiesta Titanıum X paket manual vites benzinli araç aldım. 15000 km bakımınıda yeni yaptırdım.
    Sizin araçlarınızda da kontağı açtıktan sonra konsoldan sürekli klima çalışır gibi ince bi ses geliyor mu?
    Sadece benim aracımda varsa servise götüreceğim ama bütün fiestalarda varsa problem etmeyeceğim.
    Bilgi ve yardımlarınızı rica ederim.

Saygılarımla,

• O ses bütün araçlarda var arkadaşım beni de başta rahatsız etmişti ama alıştım ben 15 bin bakımı 275 tlye yaptirdim polen filtresi hariç sana ne kadara mal oldu acaba dizel bu arada benim araç otokocta yaptım istanbul
  • götür söyle 15 dk . da yapıyorlar konsolun arkasında duran kilma pervanesi gibi küçük bir şey var ondan oluyor ben de de vardı hemen yaptılar birdaha da duymadım.
  • Herkese Merhaba,

Kaputu açınca hemen motorun üzerinden piston kapaklarının olduğu siyah kutunun içinden olduğunu düşündüğüm düzenli olmayan çok ses çıkarmadan, inceden periyodik bir dalgayla ses geliyor. Tahminime göre biryerde rulman kayış kasnağı vs dönerek çalışan birşeyden çıkıyor bu ses. Daha net tarif edecek olursam, böyle bir lıkırtı şeklinde. Çıkan ses; ----------Lık lık lık lıkkıdı lıkkıdı lık lık lık lıkkıdı lıkkıdı-------- Bozuk rulman sesi gibi değil ama bozulmak isteyen bir rulman sesi gibi...
    Sanki araba dizelmişte benzinli olmuş gibi.
    Daha önce otomatik getzim vardı motoru çok temiz ve berrak bir sesle şiir gibi çalışırdı.

Fiestalar için normal mi bu ses?
    Teşekkürler....

• quote:

Orijinalden alıntı: BoCexxx

Merhaba Arkadaşlar, 2011 model Fiesta Titanıum X paket manual vites benzinli araç aldım. 15000 km bakımınıda yeni yaptırdım.
    Sizin araçlarınızda da kontağı açtıktan sonra konsoldan sürekli klima çalışır gibi ince bi ses geliyor mu?
    Sadece benim aracımda varsa servise götüreceğim ama bütün fiestalarda varsa problem etmeyeceğim.
    Bilgi ve yardımlarınızı rica ederim.

Saygılarımla,

hocam aracını kaça aldın bılgı verirmisin ?
  • fordlar biraz sesli çalışır benzili de olsa dizelde olsa motor ses seviyeleri diğer araçlardan biraz fazladır ama ses rahatsızlık verici düzeydeyse araçta sorun olabilir. eğer seste aynı tonu yakalayamıyorsanız kayış sistemlerinde de sorun olabilir. Bence baktırsanız iyi olur
  • Bilgiler için teşekkürler arkadaşlar.
    Servise götürdüm değiştirdiler problem çözüldü. motor sesi normalmiş.
    Aracı 30.500 e aldım.

Saygılar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Benim araçtada kontağı çalıştırdıkdan sonra ve kapatdıkdan sonra kısa bir süre kesik kesik bir çıtırtı geliyor böyle plastik genleşmesi gibi bir ses servise sordum fanın açılma sesi olduğunu normal olduğunu söylediler doğrumudur bilgisi olan varmı 2010 fiesta titanium 1,4 benzinli 22000de bütün fiestalarda böylemi

2. birde konsolda teybin arkasından sürekli bir cızırtı sesi gelliyor yetkili servise gösterdim. test ettiler. Sebebinin iç hararet algılayıcısından geldiğini uzatılmış garanti kapsamında parçanın değiştiğinde sesin kesileceğini söylediler bilgisi olan varmı? Teşekkürler.
  • Beyler o genleşme sesine benzer sesten bir sıkıntı çıkmaz. Aldığım gün sormuştum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi INDIGO -- 11 Eylül 2012; 23:19:17 >
  • Abiler ben de aracı yeni aldım bu cızırtıyla karşılaşıyorum. Ama araç kapalıyken de bu ses çıkıyor. Bu ne kadarmasraf çıkarır bize?

Konuyu hortlattım kusura bakmayın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.