mükemmel olmus arkadaslar sagolun benimde bir sorum olacak 1- ben yeni psp alacamda 3,10 ile netden indirdigimiz oyunları oynaya bilirmyiz yoksa sadece 1,50 ile mi oynarız? 2- 1,50 veya daha düşük versiyonlu PSP leri nerden alabilirim?
bence 1.50 almak için kasma normal versiyonlu bir psp aldıktan sonra çok rahat custom (3.10oe-a şimdi 3.40 çıktı) yaparsın hem bütün özellikleri kullanırsın hemde oyun oynarsın 1.50 internete girmiyo diee biliyorum vallha nassıl die sorararsan sana yardımcı olamam çünkü ben bir arka yaptırdım onun dışından içine oyun atmak felan kolay
Yani 3,10 ile hem hafıza kartından oyun oynayıp hemde iso uzantılı dosya aktarıp oynaya biliyormuyuz?
ewet ama bazı oyunlar umd istiyor yani elinde demo umd bile varsa oynarsın
Arkadaşlar psp'yi televizyona bağlamak için herhangi bir program gerekiyor mu? eğer gerekiyorsa verebilirmisiniz? yardım edebilirmisiniz acaba ??
arkadasim program degil onlar icin aparat taktırman gerekli;)
arkadaslar psp den ınternete gırdıgımde youtube daki videolari hangi porg yukleyerek acabılırım
Konu güncelliğini kaybetmiştir, yenisini açabilirsiniz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme