arkadaşım valla gayet güzel çalışıyo site süper üye olma lazım ne arasan var emin ol hemde psp hakkında ne istersen anında cvp veriyolar herkese tavsiye ederim www.nextpsp.com/forum/ bu adresten girebilirsiniz ama unutmayın üye olmanız lazım bu psp süpper yaaaaaaaaa (birde versiyon muhabbeti olmasa )
Orjinalden alıntı: zawvma
Orjinalden alıntı: rebel_rude boy_X
ARKADAŞLAR PSP İLE İLGİLİ RESİM - PROGRAM VE VİDEOLARI BURDA TOPLAYALIM KENDİ ARŞİVMİZİ YAPALIM deöişsin de hiç video bulamadım ben
videolar kaldırıldı.KLip koymuştum biraz açık görüldü heralde o yüzden kaldırldı.
SLMLAR HERKESE...benim psp 2.01...buna kopya oyun yukleyebılırmıyım acaba ona gore 2 gb hafıza kartı alacam yada bunu 1.50 ye cevıremezmıyım??CVP LARINIZI BEKLIORUM LTF..SAYGILAR...sinanelmas89@hotmail.com
kardeşim reklam yapmaktan başka işiniz yokmu sizin ?
alet satıyorsunuz reklam , soru soruluyor reklam cevabını biliyorsan yaz buraya yardımcı olsunlar burdan adam çalmaya çalışıyorsunuz.
Hocam 2 gün önce msnden konuşmuştuk arkadaşla 2gb kartı 245 ytl dendi.Bu gün diğer dükkanlarına gittim fiyat:290 ytl (üst geçitdeki kapıda diğer dükkanımız açıktır deniyordu) çok saçma bir dedikleri bir deiklerini tutmadı
arkadaşım metronun içindeki japonlarla burası aynı yer değil sadece armağan pasajında war....bizim sitedeki herkese çok iyiliği dokunmuştur japonarmağanın...
verdiğiniz sayfa açılmıyor
siteyi kapatmışlar sanırım.bence en iyi psp sitesiydi nedewn kapattılarsa bilmiyom artık.ondan dolayı çalışmıyodur..
selam arkadasim.Bana amerikadan gelcekte psp ama nedir nasil kopyalanirda makinaya konulur oyun yada film biraz aydinlatirmisin beni.Simdiden sagol.
quote:
Orjinalden alıntı: nuran750
selam arkadasim.Bana amerikadan gelcekte psp ama nedir nasil kopyalanirda makinaya konulur oyun yada film biraz aydinlatirmisin beni.Simdiden sagol.
Arkadaslar Portekizdeyim
burda giga pack(1gb verilen value pack) 440 milyon versiyonu kesin en az 2.5 dur
hackerlar eninde sonunda kiracaklar diye dusunuyorum
simdilik video izlesem internete girsem yeter diyorum
bu mp4 e cevrilen vidyolar da umddvd ye gore kalite cok dusuyormu yoksa hala cok cok iyimi onu ogrenmek istiyorum
birde TV izlemek gibi birseyler yazmislar ama pek acik ifade edilmemis ben anlayamadim TV izleyebilen biri varsa anlatsin lutfen nasil oluyor
yakinda araniza katilmak umuduyla....
quote:
Orjinalden alıntı: Paecon
Arkadaslar Portekizdeyim
burda giga pack(1gb verilen value pack) 440 milyon versiyonu kesin en az 2.5 dur
hackerlar eninde sonunda kiracaklar diye dusunuyorum
simdilik video izlesem internete girsem yeter diyorum
bu mp4 e cevrilen vidyolar da umddvd ye gore kalite cok dusuyormu yoksa hala cok cok iyimi onu ogrenmek istiyorum
birde TV izlemek gibi birseyler yazmislar ama pek acik ifade edilmemis ben anlayamadim TV izleyebilen biri varsa anlatsin lutfen nasil oluyor
yakinda araniza katilmak umuduyla....
burda da aynı fıyata alabilirsin dogubankta psp ler 340 ytl cıvarında 1 gb lık ms de ben 100 ytl ye satıyorum 2 gb lık tavsiye ederim 180 ytl ..
arkadaşlar hepinize selamlar.aranıza yeni katıldım hoşgeldin bana. benim ogrenmek ıstedıgım konu şu: bizim psp ler atrac3 müzik dosyalarını destekliyor ama sony bayisine gittim adam calistiramazsın diyor lütfen beni aydınlatın.
ya arkadaşlar bende psp 2.50 versiyonu var müzik ve video izleyemiyorum nasıl olucak bu kırıcam sonunda biri bana anlatsın lütfen.şimdiden sağolun