Şimdi Ara

PSP ile ilgili RESİM-PROGRAM-VIDEO-OYUN ve HERŞEY ! (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
208
Cevap
0
Favori
120.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ankaralı pspci

www.japonarmagan.com/forum

yaz cevabını onlar bilir.

kardeşim reklam yapmaktan başka işiniz yokmu sizin ?

alet satıyorsunuz reklam , soru soruluyor reklam cevabını biliyorsan yaz buraya yardımcı olsunlar burdan adam çalmaya çalışıyorsunuz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ufuk_ŞEN

quote:

alet satıyorsunuz reklam , soru soruluyor reklam cevabını biliyorsan yaz buraya yardımcı olsunlar burdan adam çalmaya çalışıyorsunuz.

• quote:

Orjinalden alıntı: rebel_rude boy_X

quote:

Orjinalden alıntı: Mileena

rebel_rude boy_X,videoyu indirdim.Dosyanın çalışması için adını ve thm dosyasını neye göre yapıyorsun?Bu arada verdiklerin için çok teşekkürler!

yapıyorsun derken PSP Movie Creator programını kullanıyorum , bu program sayesinde dvd yada video içerikli filmleri mp4 e çevirip atabilirsin PSP ye.

bu konuda pm attım hocam yanıtlarsanız sevinirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ufuk_ŞEN

quote:

Hocam 2 gün önce msnden konuşmuştuk arkadaşla 2gb kartı 245 ytl dendi.Bu gün diğer dükkanlarına gittim fiyat:290 ytl (üst geçitdeki kapıda diğer dükkanımız açıktır deniyordu) çok saçma bir dedikleri bir deiklerini tutmadı

• arkadaslar psp ye nasıl oyun atabilirirm. Daha dogrusu fastloader i nasıl kullanacagımı bilmiyorum sorumu yanıtlarsanız sevinirim.
  • psp ye oyunları usb kablosu ile atıyorsun yanlız bilgisayarına win xp usb 2.0 driver yüklemen gerek bu konudaki dosylara arasında var ama ben yükleyemedim dosya inmiyor.sende dene yada başka sitelerden arat.
  • bazı anakartlarda biosa girip usb 2.0 seçeneğini akrif hala getirmeniz gerekiyor ön bilgi olsun.
  • Yaklaşık 6 aydır beri PSP kullanıcılarına hizmet verenwww.pspturkey.com sizlerin desteğiyle de tüm hızıyla büyüyüp gelişmeye devam ediyor. Sitemizin içerisinde 25'e yakın oyun incelemesi, hemen hemen tüm oyunların hileleri ve ekran görüntülerine, Sadece PSPTurkey işbirliğiyle hazırlanmış yaklaşık 100 sayfalık 2 adet e-dergiye ulaşabilirsiniz. Hepsi bu değil ! 1500 üyemizle, forumumuz içerisinde PSP hakkında her türlü bilgiye ulaşmak mümkün. Her tüm sorunları çözüyor. Özellikle forumumuz içerisinde bulunan Öğreticiler bölümünde onlarca PSP için hazırlanmış, kaliteli dökümanlara ulaşabilirsiniz. Öğreticiler bölümüne ulaşmak içinhttp://www.bsbtr.com/psp/forumdisplay.php?f=9 adresine girmeniz yeterli. Dahası da. Sadece PSPTurkey için hazırlanmış onlarca film, anime ve benzeri şeyleri sitemizde bulabilirsiniz. Yaklaşık 20-25 kadar filmi MP4 yani PSP'nin oynatabildiği film formatına dönüştürüp, rapidshare, megaupload gibi hostlara upload ettik. Uploadlarımıza ulaşmak içinhttp://www.bsbtr.com/psp/forumdisplay.php?f=77 adresine girmeniz yeterli. Filmlerin yanında yine bir sürü video klip türünden şeyleri de upload ettik. Bütün bunlara ve çok daha fazlasına ulaşmak için, sadecewww.pspturkey.com a ücretsiz bir şekilde üye olmanız için yeterli. Şimdi bu topıcımın reklam amaçlı olmamasını sağlamak için birkaç paylaşımımızı burada yayımlıyorum.

South Park: Bigger Longer & Uncut (Tr) altyazılı

PSP ile ilgili RESİM-PROGRAM-VIDEO-OYUN ve HERŞEY !

Yönetmen: Trey Parker
    Süre: 81
    IMDB Puan: 7.6

Oyuncular
    Trey Parker - Stan Marsh/Eric Cartman/Satan/Mr. Herbert Garrison/Phillip Niles Argyle/Randy Marsh/Tom the News Reporter/Midget in a Bikini/Ticket Taker/Canadian Ambassador/Bombadeers/Mr. Mackey/Army General/Ned Gerblanski/Additional Voices (voice)
    Matt Stone - Kyle Broslofski/Kenny McCormick/Saddam Hussein/Terrence Henry Stoot/Jimbo Kearn/Gerald Broslofski/Bill Gates/Additional Voices (voice)
    Mary Kay Bergman - Liane Cartman/Sheila Broslofski/Sharon Marsh/Wendy Testeberger/Clitoris/Additional Voices (voice)
    Isaac Hayes - Jerome Chef McElroy (voice)
    Jesse Howell - Ike Broflovski (voice)
    Anthony Cross-Thomas - Ike Broflovski (voice)
    Franchesca Clifford - Ike Broflovski (voice)
    Bruce Howell - Man in Theatre (voice)
    Deb Adair - Woman in Theatre (voice)
    Jennifer Howell - Bebe Stevens (voice)

Bilgi: South Park'ta yaşayan 3. sınıf öğrencileri Stan, Kyle, Cartman ve Kenny, yetişkinlere yönelik bir film izledikleri sinemadan, büyümüş gözler ve genişlemiş bir kelime haznesi ile ayrılırlar! Kanada yapımı film çocukların kelime hazneleri çarpıcı bir şekilde etkilemiştir. Ebeveynlerinin bu gelişmeler üzerine başlayan filmi protesto girişimleri, ABD ve Kanada arasında gerçek bir savaş çıkmasına kadar ilerler! Çocuklar, birdenbire kendilerini bu krizin ortasında bulurlar ve her birisi, olanları durdurmak için gerekli cesareti kendi içlerinde aramaya başlarlar.

Part1:http://www.megaupload.com/?d=54ALL2W0
    Part2:http://www.megaupload.com/?d=VUNO4XBZ
    Rar Pass:www.pspturkey.com
    Dosya Boyut: 396MB
    ---------------------------------------------------
    Bunlar paylaşımlarımızın sadece çok küçük bir kısmı. Daha fazlası içinwww.pspturkey.com adresine ve onun forumuwww.bsbtr.com/psp adreslerini ziyaret edin...

Saygılar...

NOT: Burada amacım reklam yapmak değil. O yüzden bu topıc ne kilitlensin ne de silinsin. Amacım PSP kullanıcılarının kısa zamanda sorularını çözmeleri. Hemde paylaşım verdim sizlere. Bu forumun amacı sadece psp olduğundan genel olarak değil tümüyle psp'ye hakim ve ayrıntılarla dolu bir adres.

• teşekkürler
  • [Deleted by Admins]
  • ellerıne saglık kısa zamanda hafıza kartı alıp ındrcem ayrıca sıteyede uyeyim
  • ben de izmirdeyim 4 tane oyunum var burnout gta metal gear ac!d bide nedievil:rückkehr medievil ı paylaşabilirim. sen de neler var
    quote:

Orjinalden alıntı: boz2020

hocam merhaba
    ben izmirdenim oyun takasi yapmak icin
    konu actim ama silinmis
    izmirden oyun takasi yapmak isteyen arkadaslara nasil ulsasbilirim
    ilgilenirsen sevinirim

murat
  • pspupdates.com
  • beyler bu infrared ile nasıl baglıntı kurarız baskı bı ınfrared(kızılotesı) li ile bılen varmı?? kılavuzunda portu gosterıyo ama bı acıklamaya rastlamadım.
  • beyler bu pspnin görüntüleri harika ilk defa gördüm süper bişey
  • Orjinalden alıntı: rebel_rude boy_X

ARKADAŞLAR PSP İLE İLGİLİ RESİM - PROGRAM VE VİDEOLARI BURDA TOPLAYALIM KENDİ ARŞİVMİZİ YAPALIM
    deöişsin de hiç video bulamadım ben

• bıre o yıldızlar ney yaw.. bu adreslerin başı görünmüyo.. adresin başı ney?
  • arkadaşlar ben yeni bir psp aldım(model:1004k v2.00) bu makineye internetten nerden tam oyun(need for speed gibi) indirebilirim ve internette mario gibi oyunları nerden bulabilirim yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler
  • bu linkten hemen hemen bütün oyunları bulabilirsin arkadaşım..
    http://www.nextpsp.com/forum/viewtopic.php?t=359
  • aragorn_1907 demiş ki:
    quote:

Orjinalden alıntı: aragorn_1907x

bu linkten hemen hemen bütün oyunları bulabilirsin arkadaşım..
    http://www.nextpsp.com/forum/viewtopic.php?t=359

arkadaşım çok saol ama sanırım üyelik gerektiriyo oldum.birde oyunu direk hafıza kartına attıkmı çalışıyomu yoksa özel işlemlermi gerekli bunuda yazarsan sevinirim şimdiden teşekkürler....

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.