Şimdi Ara

PSP ile ilgili RESİM-PROGRAM-VIDEO-OYUN ve HERŞEY ! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
208
Cevap
0
Favori
120.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: bynedim

psp için özel kablo vermiyorlarki zaten, yine senin evde kendi cihazlarından türettiğin kablolardan veriyorlar, bende kuzenimden ödünç almıştım 4 ay önce, evinde hem mpx200 hem n-gage hemde dijital 2 tane fotoğraf makinesi için 4 kablo vardı ve n-gage kablosunu ben aldım ama hala bende..
    yaw ben denedim MPX 200 kablosunu olmadı...bende MPX 200 varda,ama usb kablosu olmuyor...Veya zorlamakmı lazım???...Ama zorlamayada kıyamıyorum ya bişey olursa diye korkuyorum...

• yaa bu kablo olayı gercekten cok sınır bozucu parasında deılım nerde bulcam alcam o kadar para verıyosun kablo koysa batcak sankı 3 e uret 5 sat kar yap bızde ugrasmayalaım bızım arkdasın mp3 playerı vardı kablosunu kullanıyodum bayramda memleketten getırmemıs kaldım sap gıbı ya :(
  • arkadaslar tamam oldu mesaj yazmaniza gerek kalmadı biraz zorladım oldu...biraz zorladım ama oldu...Arkadaslar sadece benim oynadığım oyunun save'leri var...başka bir şey yok...
  • Arkadaslar msn'''''''''''''''''''den konuşalım..........................msn:::::::::::: batuhanyazicioglu92@hotmail.com::::::::::::::::::::::::Arkadaslar ayıca 32 MB''''lık hafıza kartına hangi oyun sığar...ole piyasadaki oyunlardan bahsetmiom...mesela arkadasımız pinball demiş onun gibi mini oyunlar...hiç 1 tane bile sığmazmı??????????

• bişi sığmaz arkadaşım birkaç tane dandik oyun sığar ancak

saygılarımla THE KING
  • mini games diye bişey çıkmıştı
    bazısı ful, bazısı oynanabilir demo olmak üzere 18 oyun. hepsi denendi, çalışıyor. umd emulator08c versiyonunda.
  • quote:

Orjinalden alıntı: _Gamemaster_

cevaplar ıcın cok tesekkur edıyorum pekı bana bu ne kadara maal olur ben kendı paramı heapladım 505 ytl cıkıyor bu yetermı bırde 512 lik bır mommory stick yenı cıkan oyunlar ıcın yetermı ,2 benım pc de kart raider okucusu var bundanda oyunları atabılırmıyım ,3 piyasada hıc örnegın ben mommory stıck ımı gotursem adam bana karta oyun atarmı (piyasadakı oyunları atarmı varmı boyle bır sey)
    cunkı bu PSP olayıda benı ıyıcene sarmaya basladı parayı denk getırmek ıcın ps2 yıde satıcam galıba,desteklerınızı ve fıkırlerınızı beklıyorum ben İSTANBUL /AVCILAR dayım eger konsolu alırsam yakında psp sı olan varsa para karsılıgı oyun yuklettırebılırım ama bunun sorusu zaten yukarda

1= sadece 1 oyun atabilirsin
    2= oyunları usb den bağlayıp farklı dizinlere atman gerekir , bunun için usb kablosu lazım.
    3=adamın sana oyun atması onun insiyatifine kalmış birşey atsa bile parasını alır.

bu alet sana orjinal(garantili) alırsan 550-570 arası , spot alırsan(garantisi aldığın yere ait) 450 ye felan mal olur.

• SAGOL DEDİĞİN GİBİ BİRAZ BEKLEYİNCE OLAY ÇÖZÜLDÜ SAGOL....
  • arkadasim hangi sorun cozuldu bekleyince...ve kime teşekkür ediyorsun...alıntı yapıp mesaj yaz...hiç bir şey anlaşılmıor...
  • ok
  • arkadaşlar burda verdiğiniz linklerdeki videoları nasıl psp ye atıyoruz anlatırmısınız..bu arada benim psp 1,50 video diye bi dosya bulunmuyo neden???
  • Tüm videoları kendin gerekli dosyaları root klasöründe yaratarak ya da herhangibir video programıyla atabilrisin. Video9 en kolayı bence..
  • kim demiş? "arkaplanı eski haline getirmek pek mümkün değil " diye
    quote:

Orjinalden alıntı: strafer

ufak bir not

yukarıda verilen dosyaların bmp formatında ve 24 bit renk aynı zamanda 300x170 çözünürlüğüne sahip olmalı.tabi v.2.00 bir psp niz varsa sorun değil.sadece program yardımıyla v.1.50 da yapılan işlemde dikkat etmelisiniz.hatta hiç uğraşmayın arkaplanı eski haline getirmek pek mümkün değil çünkü.

(wallpaperlardan bahsediyorum)
  • geçmiş olsun
    quote:

Orjinalden alıntı: denise

slm arkadaslar,ben yeni bir psp kullanıcısıyım.yalnız bi hata yaptım galiba psp mi 2.5 e upgrade ettim benim sonum nolucak. 1.5 e dusurebılırmıyım yoksa bari bu 2.5 nin bi avantajı varmı ne ıse yarıyo.duydugum kadarı ile wireless tv ızlemek mumkunmus bunun hakkında bılgısı olan varsa tesekkur ederım.ayrıca bıde yenı bır kullanıcı olarak muzık veya video izlemem için neler yapmam gerekiyo.hangi programları tavsiye edersiniz.
    tesekkur ederım.
  • arkadaşlar elimde 55 kadar oyun war hepsi çalışıyor, isteyen warsa uygun bişeler yaparım, heryere kargolarım, oyun bulmakta zorluk çeken arkadaşlar var sanırım. pm atın.
  • arkadaşlar ben yeni bi psp 1,50 kullanıcısıyım ve 32 mb lık hafıza kartım var,bu kadar hafızaya nerden nasıl oyun atabilirim anlatabilirmisiniz...şimdiden teşekkürler........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vlknzby -- 21 Kasım 2005, 14:51:56 >
  • ::::FIRED UP DEMO::::

http://www.megaupload.com/?d=QKURODR2

32 MB KARTA YETECEK OYUNLAR İÇİNDE EN İYİSİ..
  • _gamemaster_ bende avcılarda denizköşklerde oturuyorum. e-mailini verirsen konuşuruz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: busk

::::FIRED UP DEMO::::

http://www.megaupload.com/?d=QKURODR2

32 MB KARTA YETECEK OYUNLAR İÇİNDE EN İYİSİ..

evet güzel sayılabilecek bir oyun
  • ARKADASLAR LÜTFEN OKUYUN PLS
    Arkadaslar ben bu forumda bır arkadasımızla tanıstım ve benım ps2 ıle psp yı takas yapabılecegını soyledı bende arkadasla gorustum ve almaya karar verdım ama aklımda bırkactane soru var bunları bır sorayım dedım.
    Arkadas psp nın ıcınden cıkan bunuc aracları verıcek(UMD disk yok malesef)bırde yanında koruma kılıfı ve 256 ms kart verıcek(+para vermıyecem psp ye)
    1.PS2 ile PSP Takası iyimidir?
    2.PS2 ile PSP takas yapınca ps2 yı yıne ararmıyım?(Son 1-2 aydır aramadım hıc)
    3.PSP yı alırken ıncelıyecem versyonu 1.5 japon mus bu versyon olayını nerden anlarım?
    4.PSP de 1 tane solda ölü pixel varmıs
    5.PSP ye son cıkan oyunları memmory stick e atamıyormusuz örneğin:GTA (ms oyun devrı kapanıyormudur artık )
    6.PSP ye mutlaka 1 tane UMD oyunu almamızmı lagzım kopya ms oyunlarını oynamak ıcın?
    7.PSP oyunu almamız gerekıyorsa örnegın gta almak ıstıyorum bu oyunda versyonu yuksek bır update ıstıyormus dogrumu?(acamazmıyım)
    8.İSTANBUL 'da PSP ye en ucuz oyun ve mommory kart(1gb) nerden bulurum?
    9.PSP yı ıncelerken nelere dıkkat etmelıyım?

Arkadaslar cok uzun oldu ama bunların cevaplarını cok merak edıyorum hemde yenı psp alıcaklarada yararlı bır bılgıl olucagına inanıyorum.

Saygılar...

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.