Şimdi Ara

PSP ile ilgili RESİM-PROGRAM-VIDEO-OYUN ve HERŞEY ! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
208
Cevap
0
Favori
120.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: psp video

bu pinball oyununu indirmeyi bir türlü başaramadım yardımcı olusan sevinirim teşekkürler şimdiden..

verdiğim linke tıklıyorsun orda , gelen pencerede altta kutu içinde FREE seçeneğine tıklıyorsun , tekrar bir sayfa daha geliyor, en altta saniye kısmı çıkar , geriye doğru sayım başlar sayım bittikten sonra çıkan , download kısmına tıklarsan download başlar.
  • Arkadaslar sonunda PSP aldım 380 ytl ye aldım,,,yanında bir de orjinal oyun aldım,,,,hiç ölü pixel yok,,,,version 1.52,,,,,1006,,,,ama hala 1006 ne işe yarıo anlamadım........
  • slm arkadaslar,ben yeni bir psp kullanıcısıyım.yalnız bi hata yaptım galiba psp mi 2.5 e upgrade ettim benim sonum nolucak. 1.5 e dusurebılırmıyım yoksa bari bu 2.5 nin bi avantajı varmı ne ıse yarıyo.duydugum kadarı ile wireless tv ızlemek mumkunmus bunun hakkında bılgısı olan varsa tesekkur ederım.ayrıca bıde yenı bır kullanıcı olarak muzık veya video izlemem için neler yapmam gerekiyo.hangi programları tavsiye edersiniz.
    tesekkur ederım.
  • nasıl internete girdin bi soleyebilirmisin???? ayarlarda naptın...conecting update'den girdin dimi...ayarları naptın
  • arkadaslar nasıl internete girilior?????? bi soleyebilirmisiniz.birde internete girdiğinizde kendiliğinden upgrade ediyormu???????????size soruyormu upgrade etmeden once????????
  • ınternete gırmek cok kolay setuptan mı ne yanımda yok hatırlamıyom en soldan ıste network connection var ona gel ordan ılerle sureklı oluyooo.delı acıkladım hee :) otomatık update etmıyo canım
  • quote:

Orjinalden alıntı: farks

ınternete gırmek cok kolay setuptan mı ne yanımda yok hatırlamıyom en soldan ıste network connection var ona gel ordan ılerle sureklı oluyooo.delı acıkladım hee :) otomatık update etmıyo canım

ok bende merak ediyordum iyi oldu yarin bağlanmayı düşünüyorum.
  • Selam arkadaslar bu psp el konsoluna nerden oyun buluyorsunuz bıldıgım kadarıyla orjınallerı cok pahalıymıs netten momory sticke atıpta oynayabılen varmı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: _Gamemaster_

Selam arkadaslar bu psp el konsoluna nerden oyun buluyorsunuz bıldıgım kadarıyla orjınallerı cok pahalıymıs netten momory sticke atıpta oynayabılen varmı?

psp kullananların %90 netten oyun indirip oynar , yaklaşık 50-60 arası oynanabilir oyun var emülatör oyunları hariç
  • arkadaslar benim arkaplan resmi normal ilk aldığınızdaki resim...ama ilk aldığımda resim hareketli ve beyaz''dı şimdi aynı resim hala hareketli ama kahve rengi oldu...nasıl düzeltebileceğimi bilen varsa soleyebilirmi...ayrıca kendi içinde sadece 1 tane mi arkaplan resmi var????????
  • quote:

Orjinalden alıntı: batuhany

arkadaslar benim arkaplan resmi normal ilk aldığınızdaki resim...ama ilk aldığımda resim hareketli ve beyaz''dı şimdi aynı resim hala hareketli ama kahve rengi oldu...nasıl düzeltebileceğimi bilen varsa soleyebilirmi...ayrıca kendi içinde sadece 1 tane mi arkaplan resmi var????????

eğer v1.50 ise arkaplan rengi aylar değiştikçe değişiyor.tarih ayarlarından istediğin rengi ayı değiştirerek seçebilirsin.
  • versionu V 1.52 ......... başka arkaplan resmi yokmu psp'de...kendi içinde olanlardan yalnız...
  • quote:

Orjinalden alıntı: batuhany

versionu V 1.52 ......... başka arkaplan resmi yokmu psp'de...kendi içinde olanlardan yalnız...

hayır yok.

program yardımı ile değiştiriliyor ama uğraşmaya değmez.
  • seninki aynı ilk aldığındaki arkaplan mı?????????? Arkadaslar birde psp nin içinde almadan once test etmek için bataryada cok az bir şarj olurmu????????? ARKADASLAR PSP-1006 K BENİMKİDE AMA NE İE YARIOR BU 1006 K OLAYI ANLAYAMADIMDA...BENİM Kİ 1006 K Bİ ANLATIRSANIZ SEVİNİRİM... tesekkürler...

batuhanyazicioglu@hotmail.com

• Peki bu psp oyunlarını netten nerden yukluyorsunuz e-mulede vardır ama e-muleyle su ana kadar cok ıyı anlasabılmıs degılımoyunları ındırmek ıcın normal web adresı vermınır cuk bende alabılırım psp,bır sorum daha olucak arkadaslar 1 gb lık mommory stıck almak lagzım bıldıgım kadarıyla(netten oyunu atmak ıcın)bu 1 gb lık ların fıyatı ne durumdadır bende 256 mb var P910i icin bu pek ısımı gormez dımı ?
  • arkadaslar 1006 k ne işe yarıor..acıklarmısınız...ayrıca psp icin usb kablo yu nereden bulabilirim...bakırköy de bilen birisi varsa yazsın lutfen...sadece akırköy den alabilirimde o bakımdan.....
    .
  • quote:

Orjinalden alıntı: _Gamemaster_

Peki bu psp oyunlarını netten nerden yukluyorsunuz e-mulede vardır ama e-muleyle su ana kadar cok ıyı anlasabılmıs degılımoyunları ındırmek ıcın normal web adresı vermınır cuk bende alabılırım psp,bır sorum daha olucak arkadaslar 1 gb lık mommory stıck almak lagzım bıldıgım kadarıyla(netten oyunu atmak ıcın)bu 1 gb lık ların fıyatı ne durumdadır bende 256 mb var P910i icin bu pek ısımı gormez dımı ?

en az 512 mb alman gerekiyor, onada bir oyun sığdırırsın.

birbaşka konuda , psp ile ilgili siteler verilmiş oralardan istediğini elde edebilirsin

• video güzelmiş herkes izlesin bence

size bir başıma gelen bi olayı yazayım
    cumartesi psp aldım eve geldim bir tama içine bişeyler atıcam bi baktım ki usb kablosu almayı unutmuşum herneyse bendede mp3 çalar dig fot mak. falan var bi denedim birisininkini oluverdi.

daha bitmedi hp psc 2355 yazıcımın üstünde fotoraf makineri için card kayma yerleri vardı orayada kartı taktım..
    yani extradan 10 ytl vermedim kabloya
  • psp için özel kablo vermiyorlarki zaten, yine senin evde kendi cihazlarından türettiğin kablolardan veriyorlar, bende kuzenimden ödünç almıştım 4 ay önce, evinde hem mpx200 hem n-gage hemde dijital 2 tane fotoğraf makinesi için 4 kablo vardı ve n-gage kablosunu ben aldım ama hala bende..
  • cevaplar ıcın cok tesekkur edıyorum pekı bana bu ne kadara maal olur ben kendı paramı heapladım 505 ytl cıkıyor bu yetermı bırde 512 lik bır mommory stick yenı cıkan oyunlar ıcın yetermı ,2 benım pc de kart raider okucusu var bundanda oyunları atabılırmıyım ,3 piyasada hıc örnegın ben mommory stıck ımı gotursem adam bana karta oyun atarmı (piyasadakı oyunları atarmı varmı boyle bır sey)
    cunkı bu PSP olayıda benı ıyıcene sarmaya basladı parayı denk getırmek ıcın ps2 yıde satıcam galıba,desteklerınızı ve fıkırlerınızı beklıyorum ben İSTANBUL /AVCILAR dayım eger konsolu alırsam yakında psp sı olan varsa para karsılıgı oyun yuklettırebılırım ama bunun sorusu zaten yukarda
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.