Şimdi Ara

PSP ile ilgili RESİM-PROGRAM-VIDEO-OYUN ve HERŞEY ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
208
Cevap
0
Favori
120.276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • burada video nasıl izlenir onu anlatacağım.

ilk önce psp yi yeni almışsanız memory stick e bir format atın.format atınca photo ve music klasörlerinin çıktığını görürsünüz ama video klasörü çıkmaz.sony bunu nedense daha farklı bir hale getirmiş.

psp de sadece mp4 formatındaki videoları izleyebilirsiniz.(3.parti programları tenzih ediyorum)bunun için uygun programlara(converter)ihtiyacınız olacak.yazının sonunda bir kaç program linki vermeyi düşünüyorum.yalnız video yu psp ye atmadan önce yapmanız gereken bir kaç ufak işlem var.

v2.00 sahibi olanlarda zaten var olan, v1.50 sahiblerinde bulunmayan bir klasör var.

olmayanlar.bunu memory stick in ana dizinine "MP_ROOT" şeklinde bir klasör açarak oluşturabilirler.

daha sonra bu klasörün içine "100MNV01" adında bir klasör daha açmalısınız.

dönüştürdüğünüz videoları bu klasörün içine atacaksınız.

işte bir kaç video dönüştürücü program linki.

http://www.pspvideo9.com/Download/

http://www.imtoo.com/downloads/psp-video-converter.exe

ben ikinci linkte ki im too psp converteri tavsiye ederim.

dönüştürdüğünüz videoları psp ye atmadan önce ismini "mutlaka" "M4V10010" şeklinde değiştiriniz.diğer videolar için M4V10011, M4V10012 diye devam edebilirsiniz.

bir de thm dosyası sorunu var gibi görüyor.bunu ihtiyacınız yok aslında.bu dosyanın anlamı "thumbnail" dir.videoların önizleme görüntüsü yani.illa atmak isterseniz bu dosyanın isminin ait olduğu videonun ismiyle aynı olması gerekmektedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strafer -- 7 Kasım 2005, 21:43:38 >

• ben buraya yeni üye oldum ve buraya girdim gireli hiçbirsey indiremedimbencede buraya komik video oyunlar vedaha diger programlar eklersek bence çok güzel ooooooooooolur
  • kısaca homebrew uygulamalara da değinmek istiyorum.bunlar amatör programcıların psp için hazırladığı küçük yazılımlar.genelde zipli bir şekilde dosyayı indirdiğimiz zaman içinden eboot dosyası çıkar.bu dosya v1.00 için hazırlanmmıştır.bu yüzden v1.50 de çalıştıramayabilirsiniz.çalıştırmanız için bir programa ihtiyacınız var.aşağıda bir bu programı ve pratik yapmak için bir uygulama bulabilirsiniz.

http://files.pspupdates.qj.net/html/uploads/Home/1.5%20Homebrew%20&%20EBOOT%20Packs/kxploit_1.5_psp-dev.rar

http://rapidshare.de/files/7323323/_Myungwoon_Avi_Player_for_PSP__67853_.zip.html

programı indirip kurduğunuzda dili ingilizce olarak ayarlayın.(ispanyolca biliyorsanız sorun yok)en yukarıdaki yere uygulamanın adını yazın.sonra ikinci linkte ki eboot dosyasını masaüstüne atıp uygulamanın gözat seçeneğinden bulun.sonra psp yi takıp refresh yapın ve psp nin bağlı olduğu sürücü harfini seçin.şimdi tek yapmanız gereken en altta ki "generate" kutucuğuna tıklamak.böylelikle işlem tamamlanmış oldu.

not:v1.00 uygulamalarını v1.50 e uyumlı hale getimek için yukarudakileri uygulayınız.v1.50 e uyumlu dosylar
    "uygulamaklasörü" "uygulamaklasörü%" şeklinde gelir.bunun için bir işlem yapmanız gerekmez.sadece bu klasörleri psp nin game klasörlerinin içine kopyalamanız gerekmektedir.

• PSP PlayStation Portable Giga Pack

PSP ile ilgili RESİM-PROGRAM-VIDEO-OYUN ve HERŞEY !

normal packlerden farkı içinde 1 gb lık hafıza kartı ve usb kablosu olması.
  • ufak bir not

yukarıda verilen dosyaların bmp formatında ve 24 bit renk aynı zamanda 300x170 çözünürlüğüne sahip olmalı.tabi v.2.00 bir psp niz varsa sorun değil.sadece program yardımıyla v.1.50 da yapılan işlemde dikkat etmelisiniz.hatta hiç uğraşmayın arkaplanı eski haline getirmek pek mümkün değil çünkü.

(wallpaperlardan bahsediyorum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strafer -- 7 Kasım 2005, 22:14:26 >
  • 7 gblik dvd filmi tek tıkla 240, 450, 850 mbye çeviren inanılmaz bi program. elinden dvd arşivi ve pspsi olanlar. iddia ediyorum, çevrilme kalitesini görünce çeneniz düşecek.

programın adı: x-oom movie on psp...
  • oyun veya program kurduğunuz zaman hafıza kartınızda Corrupted data şeklinde küçük dosyalar oluşur bunları yok etmek için aşağıdaki programı kullanın, yüklediğiniz program yada oyunun ismini bu programa göstermeniz yeterli.

http://rapidshare.de/files/7326334/SeiPSPTool-04.rar.html
  • quote:

Orjinalden alıntı: bukalemuns

7 gblik dvd filmi tek tıkla 240, 450, 850 mbye çeviren inanılmaz bi program. elinden dvd arşivi ve pspsi olanlar. iddia ediyorum, çevrilme kalitesini görünce çeneniz düşecek.

programın adı: x-oom movie on psp...

PSP Movie Creator ta aynı işi yapıyor
  • bir ön teknik bilgi olarak PSP yi usb den pc ye bağladığınız zaman , pc niz psp yi yüksek hızda veri aktarımı yapabilen aygıt olarak görmeye bilir ve hata verir (çok nadir) bu eklentiyi kurmanız yeterli.

http://rapidshare.de/files/6984746/Windows_XP_USB_2.0_Drivers.exe.html
  • PSP PlayStation Portable Giga Pack türkiyede nerelerde satılıyor?
    bide fiyatı ne kadar?
  • the king kardeşim sen harikasın az kalsın psp de video izleyememekten kafayı yemek üzereyken senin bilgilerin sayesinde psp de video seyrede biliyorum sana teşekkür ederim. yalnız pinpall yada başka oyun linklerinden oyun indiremiyorum paralımı siteler yada nerede yanlış yapıyorum acaba açıklaıya bilirsen çok seviniçek şimdiden teşekkürler
  • adamım ben bu pinpall bir türlü indiremedim şifrelimi paralımı yada ne yapmalıyımyardımcı olrmusun teşeürler yasinertemel...
  • quote:

Orjinalden alıntı: psp video

adamım ben bu pinpall bir türlü indiremedim şifrelimi paralımı yada ne yapmalıyımyardımcı olrmusun teşeürler yasinertemel...

linklerde sorun yok
  • Arkadaslar ben super bir yer buldum... Kadi Koy' de yazıcıoğlu iş hanı diye bir yer var sadece elektronik satıyor...360 YTL'''ye psp...Ama arkadaslar spotmu bilmiorum...Birde siz spot olmayanlar ve olanlar ne kadara aldınız psp yi??????Ben spot aliyimmi????Galiba yazıcıoğlu iş hanında'''''ki spot değilmiş galiba....siz ne kadara aldınız????????????ve nereden aldınız????????? arkadaslar son sorum ölü pixel dediğiniz ekranın ustunde yeşil bir renkte kucuk nokta oluyor...o mu sizin dediğiniz???
  • quote:

Orjinalden alıntı: batuhany

Arkadaslar ben super bir yer buldum... Kadi Koy' de yazıcıoğlu iş hanı diye bir yer var sadece elektronik satıyor...360 YTL'''ye psp...Ama arkadaslar spotmu bilmiorum...Birde siz spot olmayanlar ve olanlar ne kadara aldınız psp yi??????Ben spot aliyimmi????Galiba yazıcıoğlu iş hanında'''''ki spot değilmiş galiba....siz ne kadara aldınız????????????ve nereden aldınız????????? arkadaslar son sorum ölü pixel dediğiniz ekranın ustunde yeşil bir renkte kucuk nokta oluyor...o mu sizin dediğiniz???

360 a alıyorsan spottur o , almadan önce adamlarla konuş ölü pixel çıkarsa değiştirebilirmiyim diye , herşeyi sağlama al.

• messenger:::::::::::::: batuhanyazicioglu@hotmail.com aga kaydet beni oradan konusalim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: batuhany

messenger:::::::::::::: batuhanyazicioglu@hotmail.com aga kaydet beni oradan konusalim...

dostum yanlış yere yazmışsın konu burası değildi.[eklendin]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi U_şen -- 9 Kasım 2005, 0:04:42 >
  • PSP de şimdiye kadar çıkmış oyunlar

• devam

•  PSP ile ilgili RESİM-PROGRAM-VIDEO-OYUN ve HERŞEY !

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.