Şimdi Ara

PSP ile ilgili RESİM-PROGRAM-VIDEO-OYUN ve HERŞEY ! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
208
Cevap
0
Favori
120.276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaslar size danısmak istedim bir konu var.. ben PSP mi gecen hafta Teknosa dan aldim.. ve sizin yazilarinizi okuyunca ekranima dikkat ettim ve sadece bir adet olu hucre oldugunu farkettim.. beni acikcasi hic rahatsiz etmedi ama yazdikleriniz okuyunca biraz killandim:) sizce gidip değiştirmeli miyim yoksa sadece bir tane oldugu için onemli diğilmidir?? bana fikrinizi solerseniz sevinirim..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozgurcakmak

merhaba arkadaslar size danısmak istedim bir konu var.. ben PSP mi gecen hafta Teknosa dan aldim.. ve sizin yazilarinizi okuyunca ekranima dikkat ettim ve sadece bir adet olu hucre oldugunu farkettim.. beni acikcasi hic rahatsiz etmedi ama yazdikleriniz okuyunca biraz killandim:) sizce gidip değiştirmeli miyim yoksa sadece bir tane oldugu için onemli diğilmidir?? bana fikrinizi solerseniz sevinirim..

birtane önemli değil, sen şimdi teknosaya gitsen bile onlar alıp garantiye gönderecek aleti sonra bekle ki, alet geleceki, artık ne zaman gelir allah bilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: rebel_rude boy_X

quote:

Orjinalden alıntı: batuhany

messenger:::::::::::::: batuhanyazicioglu@hotmail.com aga kaydet beni oradan konusalim...

dostum yanlış yere yazmışsın konu burası değildi.[eklendin]

nasıl yanlıs yere yazmışım ben senle konuşmak icin yazdım bunu...ve de başka psp olanlar benide kaydetsin diye yazdım...

• arkadaşlar elimde 50 yakın psp oyunu var bunları sizinle paylaşmak istiyorum.tabiyki sizdende oyun bekliyorum.. ertemel@msn.com
  • OFF BENDE ALMAK İSTİYORUM BU ALETİ AMA SİMDİLİK BÜTCEM YETMİYO...LANET OLSUN ÇOK CANIM ÇEKİYOOOO...DEHŞET Bİ ALETT
  • arkadaslar bakırkoy'de yeraltı çarşısında Ceylan Elektronik diye bir yer var...Psp spot ama adama guvenebilirsiniz...400 milyona psp...bozulduğunda filan adam para istemeden tamir ediyo...yani kendi garantisi gibi bişey...sonra gittiğinizde sen kimsin diye bi ib**lik te yapmıyo...
  • quote:

Orjinalden alıntı: strafer

spot alacaklar dikkat etmeniz gerekenler:

PSP ile ilgili RESİM-PROGRAM-VIDEO-OYUN ve HERŞEY !

içinden çıkanlar bunlar.satıldığı bölgeye(avrupa,amerika,japonya,mars vs)ve yapılan kampanyalara göre değişmekle beraber demo umd, film umd si ya da oyun umd si(hepsi ayna anda değil)çıkabilir.ama çıkması mutlaka gerekenler resimde gördüğünüz aparatlar.

bunları kontrol ettikten sonra hepimizin bildiği gibi ölü pixel e dikkat ediyoruz.özellikle psp nin açılışı ve kapanışı sırasında çıkan siyah ekranda ölü pixelleri arayınız.yalnız çok istediğimiz bir şeyler olunca heyecanlanırız.yani ben onu alayımda ne olursa olsun moduna giriyor bazen insan.bu nedenle cihazı kontrol etmeden alıyoruz.en iyisi heyecan yapmadan iyice kontrol etmek.

bunun yanında herhangi bir çizik, kırık var mı arayınız.alışveriş yapacağınız yer her ne kadar size destek vermekten uzak olsa da bu konuda (ürünlerin arkasında durmak gibi) ün yapmış bir satıcı tercih edin.satıcı sizi ciddiye almazsa benim babam polis yöntemine başvurabilirsiniz belki işe yarar.

şu sıralar versiyon sorunu var.bunu da gündeminize alın.kesinlikle kopya oyunları v.2.10 ve v2.50 de oynayamazsınız.alacağınız psp v2.00 veya daha önceki sürümlere sahip olmalı.illa v1.50 olmasına gerek yok v1.51 de olabilir.kolayca downgrade edebilirsiniz.bu nedenle sizden daha fazla para isteyen insanlara aldanmayın.

msn de konuşuldu benim aklıma takıldı unuttum bu konuyu.

arkadaşlar kutudan usb kablosu çıkmıyor.herhangi standart bir usb kablosu kullanabilirsiniz.fotoğraf makinenizin kablosu olabilir mesela.

psp için özel bir usb kablosu yoktur.aksini idda edip size 30 ytl den kablo satmaya çalışanlar olabilir.bunlara dikkat etmelisiniz.
    arkadasım peki bunlar spot ürün de varmı???ben spot alacam'''da 400 milyona...birde icinde 32 mb hafıza kartı mı oluyor spot larda benim fazla bilgim yokta...

• psp için windows xp (1.5 da denendi çalışıyor)

http://rapidshare.de/files/7414946/PSPwindowsv2.rar.html
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: strafer

spot alacaklar dikkat etmeniz gerekenler:

içinden çıkanlar bunlar.satıldığı bölgeye(avrupa,amerika,japonya,mars vs)ve yapılan kampanyalara göre değişmekle beraber demo umd, film umd si ya da oyun umd si(hepsi ayna anda değil)çıkabilir.ama çıkması mutlaka gerekenler resimde gördüğünüz aparatlar.

bunları kontrol ettikten sonra hepimizin bildiği gibi ölü pixel e dikkat ediyoruz.özellikle psp nin açılışı ve kapanışı sırasında çıkan siyah ekranda ölü pixelleri arayınız.yalnız çok istediğimiz bir şeyler olunca heyecanlanırız.yani ben onu alayımda ne olursa olsun moduna giriyor bazen insan.bu nedenle cihazı kontrol etmeden alıyoruz.en iyisi heyecan yapmadan iyice kontrol etmek.

bunun yanında herhangi bir çizik, kırık var mı arayınız.alışveriş yapacağınız yer her ne kadar size destek vermekten uzak olsa da bu konuda (ürünlerin arkasında durmak gibi) ün yapmış bir satıcı tercih edin.satıcı sizi ciddiye almazsa benim babam polis yöntemine başvurabilirsiniz belki işe yarar.

şu sıralar versiyon sorunu var.bunu da gündeminize alın.kesinlikle kopya oyunları v.2.10 ve v2.50 de oynayamazsınız.alacağınız psp v2.00 veya daha önceki sürümlere sahip olmalı.illa v1.50 olmasına gerek yok v1.51 de olabilir.kolayca downgrade edebilirsiniz.bu nedenle sizden daha fazla para isteyen insanlara aldanmayın.

msn de konuşuldu benim aklıma takıldı unuttum bu konuyu.

arkadaşlar kutudan usb kablosu çıkmıyor.herhangi standart bir usb kablosu kullanabilirsiniz.fotoğraf makinenizin kablosu olabilir mesela.

psp için özel bir usb kablosu yoktur.aksini idda edip size 30 ytl den kablo satmaya çalışanlar olabilir.bunlara dikkat etmelisiniz.
    arkadasım peki bunlar spot ürün de varmı???ben spot alacam'''da 400 milyona...birde icinde 32 mb hafıza kartı mı oluyor spot larda benim fazla bilgim yokta...

zaten başına spot alacakların dikkat etmesi gerekenler diye yazdım.

• peki soldaki kablo usb kablosumu yoksa başka bir kablomu?????
  • kutudan usb kablosu çıkmıyor diye de yazdım.
  • bunları sen mi cektinki pardon ama goremedim ben pardon gozumden kacmış olmalı...usb kablosunun çıkmadığı pardon...sen mi cektin bu fotoğrafları...
  • quote:

bunları sen mi cektinki pardon ama goremedim ben pardon gozumden kacmış olmalı...usb kablosunun çıkmadığı pardon...sen mi cektin bu fotoğrafları...

dostum iyice bakarsan soldaki jarz cihazının devamı. jarz cihazı iki parçadır.
  • quote:

bunları sen mi cektinki pardon ama goremedim ben pardon gozumden kacmış olmalı...usb kablosunun çıkmadığı pardon...sen mi cektin bu fotoğrafları...

sağ altta liksang.com yazıyor ama yazıyor diye yazmadım şimdi yazmış oldum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strafer -- 10 Kasım 2005, 19:44:43 >
  • Diablice ' den resimler

• video ya bakın bakalım PSP ye neler yapıyorlar

http://rapidshare.de/files/7453939/psp_destruction.rar.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi U_şen -- 10 Kasım 2005, 22:53:08 >
  • Arkadaslar size sormak istedigim bir konu var.. acaba .iso halindeki oyunları psp ye yuklemeden once pc de bu oyunları calıştıran bir emulator programı varmı?? Hafıza kartım 1 gb olmasına ragmn 1 veya 2 oyundan fazla oyun yukleyemiyorum, surekli oyun silip yuklemek de beni biraz sıkıyor.. yeni indirdiğim oyunları psp ye aktarmadan once pc de gormek istiyorum, bunun için bir emulator var mı pc için?
  • quote:

Orjinalden alıntı: rebel_rude boy_X

video ya bakın bakalım PSP ye neler yapıyorlar

http://rapidshare.de/files/7453939/psp_destruction.rar.html
    yaw adamlar mnyakmı yaw... napıolar ole...bide value pack almışlar...tabi adamlar japonyadan ucuza bulmuş almış parçallıo....parçalicağına bana verseydi daha iyidi...her hadle sony e gıcık olmuşlar...sinirini psp den çıkarıo...

• quote:

Orjinalden alıntı: ozgurcakmak

Arkadaslar size sormak istedigim bir konu var.. acaba .iso halindeki oyunları psp ye yuklemeden once pc de bu oyunları calıştıran bir emulator programı varmı?? Hafıza kartım 1 gb olmasına ragmn 1 veya 2 oyundan fazla oyun yukleyemiyorum, surekli oyun silip yuklemek de beni biraz sıkıyor.. yeni indirdiğim oyunları psp ye aktarmadan once pc de gormek istiyorum, bunun için bir emulator var mı pc için?

şu an için senin dediğin türde bir emülatör yok , ama google resim aratarak oynamak istediğin oyunun içeriğine bakabilirsin.
  • bu pinball oyununu indirmeyi bir türlü başaramadım yardımcı olusan sevinirim teşekkürler şimdiden..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.