Şimdi Ara

Psp ile ilgili sorularım var...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Araştırdım dostlar ama pek anlayamadım diyelim size sormak istediklerim var..

*Öncelikle sistem konusunu bilmiyorum misal benim psp Version 6.31 p258 diyor yenimi sürümmü slimmi fatmı hiç anlamıyorum
    *Kırdırmak istedim fakat 2 yıl garantisi var garanti kapsamı dışına çıkacak sizce değer mi yapmalımıyım şuan elimde orjinal oyunlar var saolsun abim almış bir sürü pes 2011 tekken6 most wanted beawulf pursuit force vs vs.. hepsini bitirdim.
    Kırdırmalımıyım?
    *İnternet konusunda nasıl acaba? birde messenger v.b programlar yükleyebiliyormuyuz
    *Altyazılı film izlemek istiyorum altyazı olayını nasıl çözeceğiz

Arkadaşlar umarım elinizden geldiği kadar cevap verirsiniz teşekkürler şimdiden

Altyazı sorunu
    http://forum.donanimhaber.com/m_31434534/tm.htm
    bu konuda biraz değinilmiş birde söylemek istediğim program yüklemek için illa kırdırmakmı gerekiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jaraxxus -- 6 Mayıs 2011; 10:49:46 >

• dost oncelikle kırdırma meselesinde bu yenı versiyonlar kırılınca garantisi gitmiyor cunku khalkedonda gordum garantili kırık psp satıyorlar :D
    Msn filan içinde program yuklemen lazım yoksa ebudy miydi neydi oradan girebiliyorsun yani kısacası net işi bir konsoldan ne beklersen onu veriyor.
    Alt yazı konusunda sıkıntın için bir şey diyemeyecem cunku ben hiç ihtiyac duymadım sitelerden indirdiklerim hep gömülü vaziyetteydi :D yardım edebildiysem ne mutlu bana.
  • Altayazı için kırdırman lazım yoksa olmaz.
  • Ya arkadaşlar kırdırma çok mesele oluyor bende ya kırdırmayınca bir halt olmuyor hiç birşey yüklemiyorm vs.. hele o umd nin sesi yokmu sesi cızz cızz ama hani yeni almışız kırdırınca bi b.kluk çıkmasın diye kararsız kaldım.
  • Güncel

Pspnin aşşağısında 3004 diyor seri numarasının yanında 3k seriler kırılmıyor diye duymuştum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ViCt0R

Güncel

Pspnin aşşağısında 3004 diyor seri numarasının yanında 3k seriler kırılmıyor diye duymuştum

Ne alaka? 6.37 den düşük bütün psp ler kırılabiliyor.
  • ah 6.37 de kırılsa çabucak...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Berserk (ile ilgili bir sorum var)
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • başlığı gördüm tıkladım ama içeriği okumadım direk net olarak söylüyorum psp alma
  • quote:

Orijinalden alıntı: :NeFeS:

quote:

Orijinalden alıntı: ViCt0R

Güncel

Ne alaka? 6.37 den düşük bütün psp ler kırılabiliyor.

Kardeşim ben nerden bileyim okuduğumu söylüyorum adam akıllı yazan yokki

@Gündüzün_Şerri
    Keşke içeriğide okusaydın zaten Psp'm var.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.