Bildirim
PSP ile navigasyon kullanan varmı (Go explorer kit)?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orjinalden alıntı: zottegem
PSP gps alıcı eklentisi ile hangi gps programları kullanılabilir?
Sinyal alışı nasıldır?
Sadece alıcı ve bağlantı kitin 169 euro vermeye değermi?
Bu Navigasyona ne kadar ihtiyaciniz olduguna, maddi durumunuza ve bu kitin icindeki programin harita detaylarina bagli. Ben olsam alirdim ama daha önce navigasyon kullanmamissam ve elimde baska navigasyon aleti yoksa. -
quote:
Bu Navigasyona ne kadar ihtiyaciniz olduguna, maddi durumunuza ve bu kitin icindeki programin harita detaylarina bagli. Ben olsam alirdim ama daha önce navigasyon kullanmamissam ve elimde baska navigasyon aleti yoksa.
Nevigasyona hiç ihtiyacım yok 1 garmin 250w ve 1 navman gps im var mesele ihtiyaçtan ziyade ekran görüntülerinin çok hoş olması tabi bide psp nin büyük ve kalite ekranını kullanması.
Kit şöyle bir şey.
Ekran görüntüleri;
Tele atlas ve mio c620 programı tarzı bir umd ile geliyor.
Önemli soru alıcısı nasıldır bağlantı hızı vs. kullanan varsa ve paylaşırsa sevinirim.
-
Kullanan bulman biraz zor gibi ama alirsan bence pisman olmazsin. Genede linki verirsen gps kalitesi konusunda biseyler söylenebilir. -
Yabancı sitelerde de aradım ama tam bir inceleme veya yorum bulamadım. Youtube da bir kaç tanıtım var ancak onlarda gps alıcısı ve hassasiyeti konusunda bilgi vermiyor.
Belçika da yaklaşık bir aydır satışta avrupa genelinede yeni gelmiş olmalı. Heralde alanlar henüz halen test yapmakla meşgul. Emin olmadan almak istemiyorum. -
ben kullandım psp de navigasyon 120 ytl ye aldim 90 da sattım. izlenmlerim
gps alıcısı çok zayıf uyduya çok geç baglanıyor hassaslık düşük.
sagdan soldan şehir şehir harita bulman lazım tam harita yok
gps cihazlarının ana prensibi olan sesli navigasyon yol tarifi point of interest seçeneklerini zaten unut
bu özellikler olmayınca psp gps karayolları haritasından pek bir farkı olmuyor.
iğrenç bir cihaz hiçbir işe yaramıyor kısacası sakın kanıp alma -
İmjuli cevap için teşekkür.
Sanırım sende sadece alıcı ve farklı bir program vardı bu nedenle harita aramak zorunda kaldın. Benim bahsettiğim goexplore paketi ve bunda program+harita beraber geliyor aynı sorunlar olmaz.
Ancak esas merak ettiğim mesele açıklığa kavuştu demekki alıcı işe yaramaz bu durumda program iyide olsa almaya değmez. -
Selamlar Zottegem,
IGO'lu PSP'yi Macaristan'da Genel Mudur Leon Van De Pas'in masasinda gordum.. (NNG'nun genel muduru :-))
hiz muhtesem.. rendering hizindan bahsediyorum.. klasik PND, PDA filan X10 diyebilirsiniz.. Harita.. IGO8 ustunde 2008/1 haritasi var.. hem de duzgun olarak...
GPS alicisi konusunda yorumum olamayacak.. Fakat.. Sony???
Ben bugune kadar Sony alipta, birakin dokumente ozellikleri.. aldiktan sonra.. yav bunu da yapmislar.. olur mu bu kadar dendiginden yola cikarak .. GPS'in sacmalayacagini sanmiyorum.. diger arkadasin software'i sorunlu olabilir..
Fakat bu kadar navigasyon cihazi olup, hala PSP'de navigasyon arayan biri ile muserref olmak isteriz..
Saygilarimla,
Alim Kucukpehlivan
quote:
Orjinalden alıntı: zottegem
İmjuli cevap için teşekkür.
Sanırım sende sadece alıcı ve farklı bir program vardı bu nedenle harita aramak zorunda kaldın. Benim bahsettiğim goexplore paketi ve bunda program+harita beraber geliyor aynı sorunlar olmaz.
Ancak esas merak ettiğim mesele açıklığa kavuştu demekki alıcı işe yaramaz bu durumda program iyide olsa almaya değmez.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akucukpehlivan -- 20 Haziran 2008; 1:27:25 >
-
kesinlikle uyduya bağlanma süresi uzun ve kopma sıklığı çok fazla.GPS alıcısı tavsiye olunmaz.Haberiniz olsun...Bekleyeceğiniz 20 dk ları hesaba katarak alın. -
apolloapollo sağol bu durumda denemeye ve boş yere para vermeye değmez. En iyisi ben gps olarak kullanmak yerine oyun oynamaya devam ediyim. -
en güzelini yaparsınız. -
Kullanan var ben kisa üreli kullandim, GO!EXPLORE yazılımı mukemmel.
Navigasyona çok uygun, diğer yarilimlar.
Örneğin MAP THİS! Sadece gps olarak çalışmakta.
Ama GO!EXPLORE’nin türkiye haritasi yok sanınım.
Yapmiş olabilirler -
biz kablosuz ağa bağlanarak bunu bedava yapıyoruz psp lerde
çncelikle google maps yükle ve bir kablosuz ağa bağlan orda zaten senin bulunduğun yeri gösterecektir ondan sonrasını kendin bulursun zaten -
HERKESE MERHABA, ben geçenlerde psp için go explore aldım, psp üzerine takılan gps cihazı ve umd ile birlikte. umd yi takıp progranı yükledim, ancak uyduya bağlanmadı, ayrıca programda almanya avusturya lichtenstein haritaları var. Esas sorunum şu ki türkiye haritasını nasıl yükleyeceğimi bulamadım, nete bağlanmam gerekiyormu? netten indirdiğim haritayı nasıl go explorere yükleyebilirim? Bilen bir arkadaş yardımcı olursa çok sevinirim, şimdiden teşekürler.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X