Şimdi Ara

PSP internet Yahoo mail P800 ve ben (bide klavye)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    PSP kullanan arkadaşlardan cevaplamalarını istediğim bi kaç sorum olacak eger yanıtlayabilirlerse çok mutlu olurum

1) PSP internet browser bildigimiz browserlardaki gibi mesela yahoo mail'e girip e-mail ve attachment upload/download'a imkan tanıyormu?Misal wi-fi olan bir yerden ben PSP ye attıgım bi word dosyasını (yada .zip) yahoo e mailime attach edip yollayabiliyormuyum PSP browser'ı ile??

2) ilk soruya cevap hayır ise eger, PSP internet erişimini başka cihazlarla paylaşabiliyormu? Mesela ben evdeki bilgisayarımın internetini birara bluetooth vasıtasıyla P800 ile paylaşabiliyordum. PSP nin wifi baglantısınıda (yine wifi olan bir yerde) P800 ile (kızılötesi yoluyla) paylaşabilirmiyim?

3) PSP USB baglantısı sadece tek yonlu olarak mı sağlanıyor? Yani PSP yi başka bilgisayarlara tanıtabiliyoruz ya usb bellek falan diye, herhangi bir usb cihazı da PSP'ye tanıtabiliyor muyuz? Misal (gerekli kablo çeviricileri ile mini usb ve erkek - dişi olayını ayarlayıp) bir USB klavyeyi yada usb belleği PSP ye tanıtabilir miyiz (tabiiki driver da yuklemek gerekecektir PSPye)? Bunla ilgili program- araştırma ...vs varmı?

4) Memory Stick Pro Duo'ya Atrac3plus yuklenemediği soyleniyor, dogrumu? Soylentiye gore Atrac3plus sadece Memory Stick Duo'ya yuklenebiliyorki o da en fazla 128 MB oluyor.

Cevaplayabilen olursa sevinirim
    Herkese saygılar

• psp ye şu anda usb klavye, mouse gibi aletler takılamıyor çünkü psp de usb host özelliği yoktur
  • 4. sorunun cevabı şöyle.psp version 1.50 için dediğin şey doğru fakat 2.0 versiyonlarda ms pro lara da atrac formatında müzik ataılabiliyor.
    1 soru için ben internetn dowload yaptım psp ile ama upload denemedim hiç.2.0 ın web browser'ı baya kullanışlı.upload özelliğide vardır sanırım.
  • PSP internet erişimini başka cihazlarla paylaşamaz. Sinyal yayıcı görevi göremez.. Ve de dediğin gibi herhengi bir mini-usb disk bulabilirsen tabi bunu tanımasıda şu an için imkansız çünkü PSP'nin sistemi ve yazılımı buna uygun değil.. İnternet içinse mini usb üzerinden bağlanan klavye aksesuarları mevcut, analog stick zaten mouse görevi görüyor.. PSP'de internet'ten download da yapabilirsin. Upload'u bende denemedim ancak upload için yine PSP'nin yazılımı devreye girer ve upload seçeneklerinde PSP'nin içieriğini gösterecek bi file browser olduğunuda sanmıyorum. Denemedim ama imkanı yok gibi..
  • 3) soru için.
    Piyasada harici minidisk diye tabir ettiğimiz direk usb'den çalışan ve Psp'nin tanıdığı bir disk mevcut. Mini bellek olarak ben bir ürün görmedim. Psp'ye bağlanan klavyede mevcuttur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: KnucKleS

3) soru için.
    Piyasada harici minidisk diye tabir ettiğimiz direk usb'den çalışan ve Psp'nin tanıdığı bir disk mevcut. Mini bellek olarak ben bir ürün görmedim. Psp'ye bağlanan klavyede mevcuttur.

ama o usb den takılan disk portabıl olmuyor yanı elektırık ıhtıyacı duyuyor sabıt konumda ıken calıştırabılıyorsunuz ama cok genış bir hafızanız oluyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Telefon Screenshot ve PC'ye atmak
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.