Şimdi Ara

psp&ipod (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya birakin zen men ya adam ipod mu psp mi demis al psp ni eglen
  • quote:

Orjinalden alıntı: bekorok

hadi ya zen men geç onları alırım bi 60gb ipod bakarım keyfime zenmiş menmiş geçin onları zaten birine zenmi ipodmu die sorsan ipod diyecektir kalitesi ortada kendini kanıtlamış başka söze gerek yok ha ama nedir zen ucuzdur

canım ülkemin insanı ne zaman ipodun dandik bir alet olduğunu öğrenecek acaba...

• ipod dandik diyor ya ipod touch gibi bi mp3 player varmı ya herneyse dandik olsa ögrenirdi ama olmadıgı için asla ögrenemicek sanırım neyse kişiden kişiye degişir diyelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bekorok -- 1 Aralık 2007; 22:17:52 >
  • Yazmayacaktım ama bu arkadaşa da bilgisiz deyince tutamadım kendimi. Yani sen çok mu bilgilisin de iPod en iyisidir diyorsun? Tasarımı güzel dedin daha iyisi var dedik, sesi güzel dedin daha iyisi var dedik, e daha ne? iPod Touch diyorsun hala ya yuh diyorum. Dokunmatik ekran mı diyorsun? Al sana misler gibi D2. Hadi yiyorsa iPod müzik, video, software alanında kapışsın onla!
    Kişiden kişiye değişir eyvallah buna birşey diyemem. Ama yok sokaktaki insana sor, yok yoldan geçen Leblebici Abdurrezzak efendiye sor o bile iPod der türü saçma sapan bahanelerle gelmeyin. iPod sadece günümüz tiki gençliğine yönelik, ses, tasarım, software namına bir halta yaramayan, bana sorarsanız EN DANDİK mp3 çalardır! Bak bende dandik dedim, itirazın var mı?
    Daha adam ZV: M dinlememiş hala en iyi ses, en iyi tasarım diyor...
  • hooop dur bakalım orda TİKİ GENÇLİGE YÖNELİK FALAN DİYEMESSİN olagan üstü dandik bi mp3 çalardır ZV: M ipod touch un tırnagı olamaz BENCE creative de ipoda özenir öyle mp3 playerler çıkarır işte.. İPOD TEK GEÇERİM ama içine sineni al sen kardeş yinede ben ipod begenirim o zen begenir deişir böyle sen hangisini istersen al onu bu arada ne itirazım olacak kardeşim creative zende olagan üstü ipoda özenen ve hiçbir özelligi olmayan adı sanı duyulmamıs igrenç ötesi dandik mp3 playerdir derim itirazın varmı?

sen tasarımı daha güzel sesi daha güzel desen kaç yazar senin demenemi bakacagız biz?daha güzeli var demişmiş ha bu arada kimseye bilgisiz falan dedigim yok nasıl okuyorsan artık ekranı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bekorok -- 1 Aralık 2007; 22:59:32 >

• Ben artık şahsıma hakaret edilmedikçe cevap yazmıyorum beyler, böyle bilgisiz adamlarla tartışmayı sinirlerim kaldırmıyor artık. CES fuarında en iyi mp3 çalar seçilmiş ZV: M'i iPod'la kıyaslıyor ya daha ben ne diyeyim bu adama. Günümüz tiki gençliğine işte canlı bir örnek.
    Senin gibi cahil cühelaları daha çok sallamazlar sıkma tatlı canını. Yazışmalarımızdan bile kimin ne mal olduğu ortaya çıkıyor.
    Birde öyle özürlü gibi sırıtan bir smiley koyup ehe nasıl okuyorsun ekranı demekle birşey olmuyor. Ekran okunmaz bu arada, yazı okunur, ekrana bakılarak yazı görülür, artık sende nerenle anlıyorsan...
    Haydin iyi günler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El Diablo -- 1 Aralık 2007; 23:12:30 >
  • adam sinir etmeyi cok iyi biliyorum hadi git bilgilerini baska yerlerde konustur bakalım
  • quote:

adam sinir etmeyi cok iyi biliyorum hadi git bilgilerini baska yerlerde konustur bakalım

Ben olsam utanırdım, ama maşallah adamdaki deri eşekte yok, hiç utanmıyor bile. Ben bu tartışmada üstün olamadım, kabul ediyorum. Sana da Dilbert'ın şu sözünü armağan ediyorum, aklının bir köşesinde bulunsun:

"Aptallarla tartışmayın. Sizi önce kendi seviyelerine çekerler, sonra da tecrübeyle yenerler"

Sadece armağan ediyorum ha, sana bir kastım falan yok.
    Ben de adamı sinir etmeyi iyi bilirim ama bununla gurur duymam.

• quote:

adam sinir etmeyi cok iyi biliyorum hadi git bilgilerini baska yerlerde konustur bakalım

Ben olsam utanırdım, ama maşallah adamdaki deri eşekte yok, hiç utanmıyor bile. Ben bu tartışmada üstün olamadım, kabul ediyorum. Sana da Dilbert'ın şu sözünü armağan ediyorum, aklının bir köşesinde bulunsun:

"Aptallarla tartışmayın. Sizi önce kendi seviyelerine çekerler, sonra da tecrübeyle yenerler"

Sadece armağan ediyorum ha, sana bir kastım falan yok.
    Ben de adamı sinir etmeyi iyi bilirim ama bununla gurur duymam.

• Arkadaşımın tiki gençlik yakıştırmasına kesinlikle katılıyorum. Ayrıca Creative, ses standartlarını belirleyen bir firmadır ve adı sanı duyulmamış diye bir olay yoktur. Kimilerine davul, zurna az ya neyse. Ipod'dan başka bir player dinlemeyip nasıl böyle konuştuklarına ise ayrıca çok şaşırmaktayım ama neyse... Bir de şu dokunmatik olayı yokmu kıl oluyorum.... Çok ta gerekli bir teknoloji değil ayrıca bunuda belirtmek isterim. Hee ayrıca bazıları 'I Pod var bende yaaa' diye hava atmak için player alıyorsa zaten o kişi tikinin önde gidenidir....
    Neyse biz bunları geçip arkadaşın sorusuna dönelim;
    Şimdi arkadaşım senin I Pod ile PSP'yi karşılaştırman çok ta mantıklı bir şey değil çünkü bu şuna benzer; motor mu alayım araba mı? Tamam ikiside gider ama en basitinden birinde kışın donarsın....
    Biraz alakasız bir örnekten sonra asıl yanıtım ise şudur;
    Eğer genelde oyun oynayan veya aldığı aletleri maksimum düzeyde yararlanarak kullanan biri değilsen PSP sana gereksiz olacaktır. Eğer genelde film izleyen biriysen film formatlarını destekleyen üst düzey bir mp4 player alabilirsin ki bu seçimde de seni ilgilendiren en önemli şey ekran boyutu, rengi, contrastı olacaktır. Eğer bu şekilde düşünüyorsan Creative Zen Vision'ı önerebilirim, netice de 16 milyon renk içermektedir.....Eğer yok kardeşim benim için müzik daha önemli diyorsan, renkli ekrana bile gerek duymazsın ve klas markalardan led ekranlı her hangi bir mp3 player işini görür emin ol, örneğin Creative, Cowon... Her şey bir yana en önemli şey hafızadır. 60 GB'lık şarkın yoksa elinde 60 GB'lık bir mp3 almak mantıksızlığın daniskası olmaktadır. GB ihtiyacını arşivini göz önünde bulundurarak karar ver.
    Son olarakta kullanmayacağın özelliklere sahip ürünlere para harcayağına, paranı başka konulara yönlendirmek daha mantıklı olacaktır; örneğin su geçirmeyen, izolasyonlu, sağlam bir kulaklık almak gibi.
    Umarım yardımcı olabilmişimdir.....

• bekorok adam sadece bilgi ve tavsiye vermeye çalışıyor. Bu olayı kişislelleştitmeye gerek yok. Bilgi paylaşımında bulunmak için oluşturluan bu siteye en azından saygı duyun ve yersiz sataşmalara ve tartışmalarda bulunmayın. Zira münazaralara lafım yok. Teşekkürler. Bu arada şahsi görüşümü belirmek istiyorum. El Diablo arkadaşın söylediği her kelimeye harfi harfine katılıyorum.(Sana olan cümleler haricinde). Bu markalar dışında son zamanlarda iyi saten Zune diye bir markada var. Cihaz 40 ve 30 gb lik olarak iki sınıfta yanlış hatırlamıyorsam. Geniş denebilecek bir ekranı ve wireless da mevcut. Kolay gelsin.
  • arkadaslar konu baya uzak yerlere gitti bana 1g ipod sesi yetiyor ama oyunda oynamak istiyorum galiba ben baya para biriktirp bi psp fat bide 1g 1gb ipod alıcam yorumların devamoını bekliyorum teşekkürler...
  • en iyisini yaparsın biriktirebilirsen biriktir ama ipodlar pahalıdır daha ucuz bişey bakabilirsin yinede sen bilirsin sese cok önem veririm diosan ipod al ama birde iyi bi kulaklık al
  • quote:

hooop dur bakalım orda TİKİ GENÇLİGE YÖNELİK FALAN DİYEMESSİN olagan üstü dandik bi mp3 çalardır ZV: M ipod touch un tırnagı olamaz BENCE creative de ipoda özenir öyle mp3 playerler çıkarır işte.. İPOD TEK GEÇERİM ama içine sineni al sen kardeş yinede ben ipod begenirim o zen begenir deişir böyle sen hangisini istersen al onu bu arada ne itirazım olacak kardeşim creative zende olagan üstü ipoda özenen ve hiçbir özelligi olmayan adı sanı duyulmamıs igrenç ötesi dandik mp3 playerdir derim itirazın varmı?

sen tasarımı daha güzel sesi daha güzel desen kaç yazar senin demenemi bakacagız biz?daha güzeli var demişmiş ha bu arada kimseye bilgisiz falan dedigim yok nasıl okuyorsan artık ekranı

işte milletimiz olaraktan hiç ipoddan başka bişey duyup bilmediğimiz nerden belli
    dokunmatik ekran istiyorsan d2 al

• arkadaslar fan boyluk yapanlar var aranızda ama kaale alırsanız bir muzisyen olarak sunları soyliyebilirim

tama sekli semali itibariyle ı pod (tasıyan) tiki diye tabir ettigimiz insanlar mevcut ama ı pod un bu kadar tutmasının bir sebebide icindeki ses kartıdır cok basarılı ve gereginden fazla(kullanıcıya gore degisir) kaliteli bir ses cıkısı vardır e tabi bizim dıptıs muzik dinliyip bası sonuna kadar acan gencligimiz ses cıkısı su kadar watt falan diyebilir ama bilirsiniz ki ses cıkısı kulagı rahatsız (klinik rahatsızlık) yaratmıyacak bicimde olup iyi bir muzik kulagına yeterlidr (ben hic son ses dinlemedim) kısacası ı pod tabiki piyasada gelmis gecmis butun mp3 ki ben mp3 dinlemem track dinlerim calardır
  • quote:

Orjinalden alıntı: Göz Kamaştırıcı

quote:

hooop dur bakalım orda TİKİ GENÇLİGE YÖNELİK FALAN DİYEMESSİN olagan üstü dandik bi mp3 çalardır ZV: M ipod touch un tırnagı olamaz BENCE creative de ipoda özenir öyle mp3 playerler çıkarır işte.. İPOD TEK GEÇERİM ama içine sineni al sen kardeş yinede ben ipod begenirim o zen begenir deişir böyle sen hangisini istersen al onu bu arada ne itirazım olacak kardeşim creative zende olagan üstü ipoda özenen ve hiçbir özelligi olmayan adı sanı duyulmamıs igrenç ötesi dandik mp3 playerdir derim itirazın varmı?

işte milletimiz olaraktan hiç ipoddan başka bişey duyup bilmediğimiz nerden belli

haydaaa istedigimi alırım kardeşim sanane ne bu anti ipodculuk anlamadımki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bekorok -- 2 Aralık 2007; 20:58:49 >

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Göz Kamaştırıcı

quote:

haydaaa istedigimi alırım kardeşim sanane ne bu anti ipodculuk anlamadımki

hayır ben çeşit çeşit mp3 çalar kullandım (ipod dahil) açıkçası ipodu beğenmedim

• al bi Sennheiser CX300 ipodun yanına birde öyle dinle bakalım ama olabilir tabi herkes aynı şeyi begenmez

NOT: bu arada fanboy olmak kötü birşey degil eger bir aleti cok severek kullanıyorsam ve cok memnunsam o aletin fanboyu olabilirim bu kötü birşey diil eet psp ve ipod fanboyum kötü birşeymi?hayır..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bekorok -- 2 Aralık 2007; 21:18:39 >
  • quote:

al bi Sennheiser CX300 ipodun yanına birde öyle dinle bakalım ama olabilir tabi herkes aynı şeyi begenmez

NOT: bu arada fanboy olmak kötü birşey degil eger bir aleti cok severek kullanıyorsam ve cok memnunsam o aletin fanboyu olabilirim bu kötü birşey diil eet psp ve ipod fanboyum kötü birşeymi?hayır..

uzatmaya gerek yok bence herkes kendi mp3 çalarını beğenir
  • haklısın
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.