Şimdi Ara

psp&ipod (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ama bunu insanları kıracak bicimde abartmak hicbir oneriye acık olmamak kotudur

sozum meclisten dısarı
  • basar, arkadaş tutturmuş zende zen diye yani kendine güzel geliyor diye illa zen diyor bana cok garip geldi bu ve sinirlerimi bozuyo ha nedir cok ileri gidilmiş bişey yaptıysam özürümüde dilerim ama bence o kadarda kötü bişey yapmadım o zen dedi ben ipod dedim ama bence saçma arkadaşın dedigi gibi herkez mp3 playerini sever

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bekorok -- 3 Aralık 2007; 15:48:25 >
  • karıstırdın heralde ben ı pod dedim ve ben de 60gb ı pod kullanıyorum yaklasık 4 sene oldu hala kullanıyorum ve philips buyuk boy kulaklık ile kullanıyorum

kafa falan guzel degildir heralde
  • zen v:m , ipod dan teknik olarak daha üstün bir "müzik" çalardır. ipod kimilerine günlük kullanım için yeterli gelebilir ama bir zen v:m kadar ya da bir d2 kadar ne sesi kalitelidir ne de özellikleri...

bir de şunu söylemeden geçemeyeceğim ben creative i bilmeyene gülerim asıl
  • quote:

Orjinalden alıntı: Basarrrr

karıstırdın heralde ben ı pod dedim ve ben de 60gb ı pod kullanıyorum yaklasık 4 sene oldu hala kullanıyorum ve philips buyuk boy kulaklık ile kullanıyorum

kafa falan guzel degildir heralde

basardan sonra virgül olması lazımdı pardon
  • quote:

Orjinalden alıntı: illker84

zen v:m , ipod dan teknik olarak daha üstün bir "müzik" çalardır. ipod kimilerine günlük kullanım için yeterli gelebilir ama bir zen v:m kadar ya da bir d2 kadar ne sesi kalitelidir ne de özellikleri...

creative nin ses konusunda ne kadar büyük oldugunu biliyorum evde kullandıgım ses sistemide creative ama iş mp3 playere gelince ipod daha ön planda bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bekorok -- 3 Aralık 2007; 15:52:04 >

• quote:

Orjinalden alıntı: bekorok

quote:

Orjinalden alıntı: illker84

zen v:m , ipod dan teknik olarak daha üstün bir "müzik" çalardır. ipod kimilerine günlük kullanım için yeterli gelebilir ama bir zen v:m kadar ya da bir d2 kadar ne sesi kalitelidir ne de özellikleri...

creative nin ses konusunda ne kadar büyük oldugunu biliyorum evde kullandıgım ses sistemide creative ama iş mp3 playere gelince ipod daha ön planda bence

sencesi bencesi yok işte teknik olarak lafını boşuna yazmadım onu anlatmaya çalışıyorum ama neyse tip olarak daha düzgün haklısın ama hiçbişeyi creative den iyi yapmıyor

• tamam iç özelliklerini bilmiyorum bunu söylemeliyim ama dış görünüş olarak gerçekten cok hoş duruyor bence ve seside berbat denecek kadar kötü dil bence tamam içte creative dışta ipod diyelim
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.