Şimdi Ara

psp&ipod

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar ses kalitesi bakımından psp mi ,ipod mu

• ipod
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leingrad

ipod
    iPod tabiki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MinusHuman

iPod tabiki.

Alıntıları Göster
    ipod
  • quote:

Orijinalden alıntı: westblood

ipod

Alıntıları Göster
    Eheheh bende o ikilemdeydim ama şimdi psp alıcam en slim inden:D Güzel bir kulaklıkla gayet tatmin edici bi sonuç alınır bence ayrıyetten daha geniş bi ekrande video dizi ve film izleme olanağı sağlıyor. Kuru kuruya müzik dinelememiş oluyoruz. Tabi karar gene senin.eğer çevrende psp si olan varsa bence karar vermeden bi denemeni tavsiye ederim. Karar vermek işin en zon aşamasıdır herzaman:D Kolay gelsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: bountykillermc

Eheheh bende o ikilemdeydim ama şimdi psp alıcam en slim inden:D Güzel bir kulaklıkla gayet tatmin edici bi sonuç alınır bence ayrıyetten daha geniş bi ekrande video dizi ve film izleme olanağı sağlıyor. Kuru kuruya müzik dinelememiş oluyoruz. Tabi karar gene senin.eğer çevrende psp si olan varsa bence karar vermeden bi denemeni tavsiye ederim. Karar vermek işin en zon aşamasıdır herzaman:D Kolay gelsin.

Alıntıları Göster
    Eğer CX300 yada EP630 tarzı kulak içi kulaklık kullanıyorsan müzik gayet güzel oluyor. O zaman bi ipod u aramazsın. Belki ipodla daha iyi sonuç alırsın ama o kadar ufak farklar için değmez. PSP tümleşik eğlence sunduğundan bence PSP + 2 kulaklıktan birini alırsan memnun kalırsın

NOT: Daha önce 2 kere psp sahibi oldum. Yakında 3. olacak. Yani işkembeden sallamıyorum. Denedim

• quote:

Orijinalden alıntı: megaturk

Eğer CX300 yada EP630 tarzı kulak içi kulaklık kullanıyorsan müzik gayet güzel oluyor. O zaman bi ipod u aramazsın. Belki ipodla daha iyi sonuç alırsın ama o kadar ufak farklar için değmez. PSP tümleşik eğlence sunduğundan bence PSP + 2 kulaklıktan birini alırsan memnun kalırsın

NOT: Daha önce 2 kere psp sahibi oldum. Yakında 3. olacak. Yani işkembeden sallamıyorum. Denedim

Alıntıları Göster
    benim için ses çok önemli ama psp ninde özellikleri çok güzel ya

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Apple Ipod Touch 3. Nesil 32GB
    13 yıl önce açıldı
    Apple - iPhone - iPad
    2 yıl önce açıldı
    İPOD TOUCH 5G VS İPAD MİNİ
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkanaltun

benim için ses çok önemli ama psp ninde özellikleri çok güzel ya

Alıntıları Göster
    tabiki ipod ama ne için aldıgına baglı sadece müzik dinlerim diyosan al ipod ama oyun video internet falanda istersen psp al şahsen psp almanı öneririm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bekorok -- 30 Kasım 2007; 15:29:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bekorok

tabiki ipod ama ne için aldıgına baglı sadece müzik dinlerim diyosan al ipod ama oyun video internet falanda istersen psp al şahsen psp almanı öneririm

Alıntıları Göster
    dostum ipoda o kadar para vericeğine bence psp al, 2 veya 4gb hafıza kartıda aldın mı zaten müzik dinlemeye ihtiyaç duymazsın
    ama sadece müzik içinse tabiki hem psp ye göre daha küçük olma avantajı ve ses kalitesi olarak daha üstün olması nedeniyle ipod alabilrsin
    sonuçta yine son kararı sen vericen
    ama şunuda söyliyim ipod yerine sony mp3 player alırsan daha memnun kalırsın ki psp de sony walkman teknolojisini ve ATRACK3+ ses formatını destekliyor. artarck hem mp3ün yarısı kadar yer kaplyo hemde aynı kalitede ses veriyor

• quote:

Orijinalden alıntı: saint jimmy

dostum ipoda o kadar para vericeğine bence psp al, 2 veya 4gb hafıza kartıda aldın mı zaten müzik dinlemeye ihtiyaç duymazsın
    ama sadece müzik içinse tabiki hem psp ye göre daha küçük olma avantajı ve ses kalitesi olarak daha üstün olması nedeniyle ipod alabilrsin
    ama şunuda söyliyim ipod yerine sony mp3 player alırsan daha memnun kalırsın ki psp de sony walkman teknolojisini ve ATRACK3+ ses formatını destekliyor. artarck hem mp3ün yarısı kadar yer kaplyo hemde aynı kalitede ses veriyor

Alıntıları Göster
    ATRACK3+ bu özelliği ben bilmiyordum. Güzel oldu öğrendiğim. Teşekkürler Saint Jimmy.

• quote:

Orijinalden alıntı: saint jimmy

Alıntıları Göster
    ATRACK3+ bu özelliği ben bilmiyordum. Güzel oldu öğrendiğim. Teşekkürler Saint Jimmy.

• quote:

Orijinalden alıntı: bountykillermc

Alıntıları Göster
    İpod çook daha kaliteli MP3 olayında
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thathurts

İpod çook daha kaliteli MP3 olayında

Alıntıları Göster
    ipod un üstünde mp3 player yok bence
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: bekorok

Cowon A2, D2, Zen Vision: M, Trekstor Vibez, i-river T10...Örnekler çoğaltılabilir. Bilmeden konuşmayalım lütfen.
    iPodlar 30 mW ses çıkışıyla kendini kandıra dursun, D2 74 mW ses çıkışıyla iPod'u tokat manyağı eder.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El Diablo -- 1 Aralık 2007; 16:53:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: El Diablo

quote:

Cowon A2, D2, Zen Vision: M, Trekstor Vibez, i-river T10...Örnekler çoğaltılabilir. Bilmeden konuşmayalım lütfen.
    iPodlar 30 mW ses çıkışıyla kendini kandıra dursun, D2 74 mW ses çıkışıyla iPod'u tokat manyağı eder.

Alıntıları Göster
    hadi ya zen men geç onları alırım bi 60gb ipod bakarım keyfime zenmiş menmiş geçin onları zaten birine zenmi ipodmu die sorsan ipod diyecektir kalitesi ortada kendini kanıtlamış başka söze gerek yok ha ama nedir zen ucuzdur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bekorok -- 1 Aralık 2007; 16:27:29 >

• quote:

hadi ya zen men geç onları alırım bi 60gb ipod bakarım keyfime zenmiş menmiş geçin onları zaten birine zenmi ipodmu die sorsan ipod diyecektir kalitesi ortada kendini kanıtlamış başka söze gerek yok ha ama nedir zen ucuzdur

Alıntıları Göster
    İşte bilmediğin çok belli bunları, anlaman için maddeler halinde sıralayayım;

1-) Zen Vision: M'in de 60 GB'lığı var, üstelik iPod gerek video kalitesi olsun gerek ses kalitesi olsun (mid-tiz-bas üçlüsünde iPod'a rahat geçirir) baş edemez.
    2-) İnsanlar tasarımı yüzünden iPod diyor başka bir halta yaradığı yok zaten. Üstelik CES tasarım ödülünün sahibi de ZV: M.
    3-) Sokaktaki insan ne bilsin iPod'un ses kalitesini, niteliklerini. Canım ülkemde bu tür gereksiz aletler hemen piyasa olduğu için hemen iPod diyecektir tabi ki.
    4-) Ayrıca ZV: M daha pahalı, ki daha ucuz olsa bile fiyat belirlemiyor kalitesini, öyle olsaydı Rokr E2'nin N91'in yanında ezilmesi gerekirdi ama tam tersi oluyor nedense.

Bir daha tartışmaya geleceksen lütfen gerçekçi bilgilerle gel, post kasmak için gelme. Zira bakıyorum eski mesajlarını hiç birşey bilmeden, onlarca foruma sırf laf olsun diye mesaj yazmış bir insansın. Neyse, eğer somut verilerle geleceksen her zaman tartışmaya açığım, ama eğer bu tür şeyler yazacaksan bu da sana son mesajımdır.
    İyi günler.

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: El Diablo

quote:

iPodlar 30 mW ses çıkışıyla kendini kandıra dursun, D2 94 mW ses çıkışıyla iPod'u tokat manyağı eder.

d2 95db ses verir, (37+37) 74mW dır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 1 Aralık 2007; 16:51:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Leingrad

quote:

Orjinalden alıntı: El Diablo

quote:

iPodlar 30 mW ses çıkışıyla kendini kandıra dursun, D2 94 mW ses çıkışıyla iPod'u tokat manyağı eder.

d2 95db ses verir, (37+37) 74mW dır.

Alıntıları Göster
    Düzeltme için teşekkürler.Yanlış bilgilendirme olmasın.
    İlk çıktığında 94 mW diye lanse edilmişti, daha sonra da bakma gereği duymadım değiştirmezler diye...Ama yanılmışım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El Diablo -- 1 Aralık 2007; 16:55:52 >

• quote:

Düzeltme için teşekkürler.Yanlış bilgilendirme olmasın.
    İlk çıktığında 94 mW diye lanse edilmişti, daha sonra da bakma gereği duymadım değiştirmezler diye...Ama yanılmışım.

Alıntıları Göster
    arkadaşı sordugu zaman markası ne? ipod dersen vay iyimiş der zen dersen o ne? der bu bu kadar basit ha özelligi falan dersinde adamın gidipte özelliklerini anlatacak yok ki ipod touch süper bi alet bence herneyse ben ipod derim sen istedigini al kardeş içine sinen hangisiyse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bekorok -- 1 Aralık 2007; 20:10:16 >

• quote:

arkadaşı sordugu zaman markası ne? ipod dersen vay iyimiş der zen dersen o ne? der bu bu kadar basit ha özelligi falan dersinde adamın gidipte özelliklerini anlatacak yok ki ipod touch süper bi alet bence herneyse ben ipod derim sen istedigini al kardeş içine sinen hangisiyse

Alıntıları Göster
    3.nesil ipodlar da çok güzel..
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.