Şimdi Ara

Psp istiyorum ama kullanmadım hiç??

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler ben bi psp istiyorum ama nedir ne degildir kullanışlımıdır hangi oyunlar oynanıyo ve fiyatı özellikleri nedir bilmiyorum bu konuda nelere dikkat etmeliyim chip takılırmı lütfen bi yardım edin be

• Kullanışlıdır.Chip taktırırsan bütün oyunları açar. fiyatı bimekste 459 liraya 3004 var.
  • Chip degil de custom FW kuruluyor. Forumdaki üst konuları inceleyin.
  • güzel oyunları 50 lira aşagıda yoktur anca indirim falan varsa 3004 almanı tavsiye ederim go çünkü telefon kadar ister kırdırtırsın ama garanti gider kırdırtırsan her oyunu internetten yüklersin ama dediğim gibi garanti gider başka bir şey yok haeğer almışken iyi bir şey alayım diyorsan paraya kıyayım diyorsan psp vita almanı tavsiye ediyorum
  • almanı tavsiye etmiyorum. teknoloji mağazalarında fiyatı 400 lira civarında. psp go biraz daha pahalı.
    ikinci el ucuza bulursan alabilirsin ama umduğunu verecek bir alet olduğunu düşünmüyorum. psp yerine 4. nesil ipod touch bak. ikinci el falan güzel, temiz bulursan al. psp'den çok daha iyi bir alet bence

@rockboy222
    insanları yanlış yönlendirme ps vita daha çıkmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paint It Black

almanı tavsiye etmiyorum. teknoloji mağazalarında fiyatı 400 lira civarında. psp go biraz daha pahalı.
    ikinci el ucuza bulursan alabilirsin ama umduğunu verecek bir alet olduğunu düşünmüyorum. psp yerine 4. nesil ipod touch bak. ikinci el falan güzel, temiz bulursan al. psp'den çok daha iyi bir alet bence

@rockboy222

yaa ben telefon haricinde oyun oynuyum müzik dinliyim film izliyim internete giriyim diye istiyorum bu ihtiyaclarımı karsılarmı onu merak ediyorum sonucta 400 tl para vericez en az onun için insan çekiniyo

• quote:

Orijinalden alıntı: serseri_pislik

quote:

Orijinalden alıntı: Paint It Black

almanı tavsiye etmiyorum. teknoloji mağazalarında fiyatı 400 lira civarında. psp go biraz daha pahalı.

@rockboy222

yaa ben telefon haricinde oyun oynuyum müzik dinliyim film izliyim internete giriyim diye istiyorum bu ihtiyaclarımı karsılarmı onu merak ediyorum sonucta 400 tl para vericez en az onun için insan çekiniyo

O zaman seni de ps vita konusuna alalım şöyle

Konuya gir incele soru sor hocam, alet nedir neydir hepsi ilk üç mesajda var. Onun dışında, psp'yi bu saatten sonra önermiyorum ben de. Siz 400 liraya psp alıyorsunuz, ben de amerika'dan 450tl'ye ps vita getirtiyorum

-Neyse, sonuçta şöyle ki, ps vita o dediklerini yapar. 400tl'ye alamazsın yanlız. Türkiye'de 750tl'den satılacak. Bize arkadaş Amerika'dan getirteceğini söyledi 450tl'ye. Cihaz 250$ Amerika'da. Neyse, konuya bekliyorum.

http://forum.donanimhaber.com/m_49813429/mpage_42//tm.htm#52364946

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bence kullanışlı.Oyun olsun,müzik olsun, inntrnete bağlanmak olsun.Alacaksan bi kere al iyisini al.
  • @chopstick doğru söylemiş
  • Bizde ilk aldığımızda bilmiyorduk . kllana kullana öğrendik .sana önerim direk gidip sony shop tan alma ben öyle aldım o zamn int. indirdigin oyunları oynayamıyorsun. kırılmıs versıyonlu1 tane al . ben aldıgmda cok uzlmustm sadece ynnda verılen oyunu oynayabılıyordum sonra bu ısten anlaya bırı yapmıstı psp yı yanı uzun ıs alabılıyorsan versıyonlu al derım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.