Şimdi Ara

PSP Kamera İnceleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar internette ne kadar araştırırsanız araştırın psp'nin kamerası hakkında kesin bilgiler elde edemiyoruz bu incelememde sizlerin aklındaki bütün soru işaretlerini gidermeye çalışacağım evet hazırsanız başlayalım öncelikle cihazımız ;
    her şey yanlış gitti arkadaşlar özür diliyorum yapamadım bişilere bastım böyle albüm oldu resimleri koydum buradan bakabilirsiniz soru sorabilirsiniz sizlerden tekrar özür diliyorum nasıl video koyuluyordu bunu da bulamadım videoyu upload ediyorum buradan psp cam ın video performansına bakabilirsiniz.tekrar özür diliyorum...video link:
    http://kotfile.com/dl/87172998/e83a889/MOV00015.rar.html

''k'' ''h'' olacak...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haklısın toprAAm -- 5 Aralık 2010; 15:53:30 >

• Öncelikle uğraşın ve emeğin için teşekkürler.Çok aktif bir bölüm değil burası ama buradaki kişiler için güzel tabi.
    Performans beklediğimden düşükmüş.Ama kaliteli fotoğraflar istemeyenler için foto makinesine para vermek yerine minimum ihtiyaçlar için kulalnılabilir bu.
    Ayrıca videoyu böyle kimsenin indireceğini sanmam.Koyabilirsen youtube v.s yerlere koy.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sony Playstation HD Kamera
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.