Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

Psp Kilitleniyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugün 2.el bir psp aldım. Psp Slim 2004 modeli.
    5.50 Gen-D3 sürümü yüklü. Şöyle bir sorunum var;
    Oyunları bazen sorunsuz oynuyorum ancak bazen oyun içi geçişlerde kilitleniyor. Mesela Tekken6'da yeni birisiyle karşılaşacakken siyah ekranda kalıyor. Ya da bazı oyunlarda oyundan çıkarken "please wait" yazısında kilitlenip kalıyor. Bu söylediklerim sürekli olmuyor yalnız bazen sorunsuz oynarken bazen takılıyor. Recovery Ayarı vs yapmalıyım sanırım yardımcı olursanız çok sevinirim.

• kardeş yanına dikkatli bak pil simgesi gibi bişey var ona basıp kapağı çıkar batarya yerinden oynamıştır tak bataryayı düzelir.
  • Bataryayı çok kez takıp çıkarttım, kilitlenince başka türlü kapanmıyor çünkü :) Sorun ya da çözüm orada değil yani,yine de sağolasın.
  • benimki de bahsettiginiz gibi arada bir takilyor. sanirim 5.50 kaynakli bir sorun
  • Bendede takılıyor 6.35 takılıyo kalıyor bataryayı çıkarıp tekrar kırıyorum en fazla 2 dk sürüyo.
  • Evet aynen sorun 5.50deymiş arkadaşlar. Dün oturdum kendim 6.20 Pro B-6 kurdum. Artık ne takılma var ne sorun var açılmayan oyunlar da tıkır tıkır çalıştı. Çok kararlı bir versiyon çıktı tavsiye ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyun oynarken pc kapanıyor.
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.