Şimdi Ara

PSP KİTLENİYOR LÜTFEN ACİL YARDIMMM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar psp slim 4.01 daha yeni olmasına rağmen 1 senelik temiz yani bazı oyunlarda kitleniyor ve 7-8 sn sonra tik die bir ses çıkarıp kapanıyor aleti tekrar açıyorum ama oyunun ortasında kapandığı ve ansızın olduğu için save yapamadan psp gidiyor bu her oyunda olmuyor örneğin SSX de bazen oluyor ama Midnight da her garajda performans modifiyesinde takılıp kapanıyor bu neden olabilr yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkür ediyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nielsen -- 14 Ağustos 2009; 14:33:57 >

• Bikaç önerim olacak:

1-Hafıza kartı fiziksel hasara uğramış olabilir. Psp nin içinden çıkarıp kontrol et. Kart üzerinde kırık veya yarılma varsa hafıza kartı ilerde temas problemi çıkararak bozulacak demektir.
    İmkanın varsa hafıza kartını değiştir.

2- Versiyonu yükselt. (Mümkünse 5.00 a)

3-Hafıza kartını Psp den formatla ve şu başlıkta yazılanları da uygula:http://forum.donanimhaber.com/m_33621339/tm.htm

4-Son olarak batarya yerinden oynuyor olabilir.Batarya kapağını kontrol et.
  • CaRbOnxx arkadaşım anlattığın bütün şeyler bendede olmuyor mesela Pes 2009 oynarken kapanmıyor ama bu aralar Jeanne d'Arc oynarken kapanıyor çok nadir bende neden olduğunu çözemedim bir türlü
  • Bazen tüm bu kapanmalara, hatalara, bug lara cihazı custom firmware ile kullanmamız da biraz sebep oluyor diye düşünmüyor değilim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wzzk

Bazen tüm bu kapanmalara, hatalara, bug lara cihazı custom firmware ile kullanmamız da biraz sebep oluyor diye düşünmüyor değilim.

yani?? :)
  • Problem hafıza kartının çakma olmasından diye biliyorum. Bende de GTA Vice City'de oluyor o problem. Sürüm: 5.00
  • ya bi çözüm söylesenz hani şuna gir şunu yap filan doğru bnmki çakmaymış zaten ama başka yolu yokmu ?? :S
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • valla benim biri 8 gb biri 4gb 2 tane orjinal sony shoptan alınma hafıza kartım var ikisindede oluyor
    sistem software:4.01 M33-2 geçen Jeanne d'Arc oynarken turu bitirdim tam stage bilmem kaç bitti mitti diye oyunun yazısı çıktı dondu 3-4 saniye sonra çıt sesi çıktı kapandı
  • Sanırım oyunla kullandıgınız cfw versiyonu uyumsuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakuragi-kun

valla benim biri 8 gb biri 4gb 2 tane orjinal sony shoptan alınma hafıza kartım var ikisindede oluyor
    sistem software:4.01 M33-2 geçen Jeanne d'Arc oynarken turu bitirdim tam stage bilmem kaç bitti mitti diye oyunun yazısı çıktı dondu 3-4 saniye sonra çıt sesi çıktı kapandı

demekki orgi-çakma die bi ayrım yapamayız bu konuda her iki durumdada aynı şey bndeed oluyor bnmki çakma ama 4.01 ve bnde oluyor snde orji aynı firmware var sndede oluyor bence başka bişeler var arkiler:S ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blur

Sanırım oyunla kullandıgınız cfw versiyonu uyumsuz.

öyle olsaydı şöle olmazmıydı en azından oyuna girmeden kitlenrdi bizimkiler oyunda oyun dışında multide her yerde anszn kitleniyor.. bak mesela dün bi oyunu indirdim flaut die bi araba oyunu herşei yapıom ama oda yarışa girmeden ekranı kararıp bekliyor anlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: CaRbOnxx

quote:

öyle olsaydı şöle olmazmıydı en azından oyuna girmeden kitlenrdi bizimkiler oyunda oyun dışında multide her yerde anszn kitleniyor.. bak mesela dün bi oyunu indirdim flaut die bi araba oyunu herşei yapıom ama oda yarışa girmeden ekranı kararıp bekliyor anlamadım

Dostum imzana bayıldım sana yardım etmeye çalışacağım
    Psp'ni tamamen kapa ..
    Açarken R'ye bas.. Yani kısaca recovery moda gir demek istiyorum..
    Orda Configuration'a gir , UMD Mode'u : SonyNP9660 yap..
    Sonra Back , Exit

Umarım düzelir.. Olmassa yine de version yükseltmeyi dene.. İşe yarayabilir..

• quote:

quote:

Aynı sorun bende de war "NFS Carbon" oyununda ama versiyon yukseltmeden once sorunsuz calısıyordu simdi ise kilitlenmelerden oynayamıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: HyperioИ

quote:

quote:

Dostum imzana bayıldım sana yardım etmeye çalışacağım
    Psp'ni tamamen kapa ..
    Açarken R'ye bas.. Yani kısaca recovery moda gir demek istiyorum..
    Orda Configuration'a gir , UMD Mode'u : SonyNP9660 yap..
    Sonra Back , Exit

Umarım düzelir.. Olmassa yine de version yükseltmeyi dene.. İşe yarayabilir..

:)) saol imza için

yok gene olmadı kapanıyor değişen bişey:S :@ :( yok eski haline alayım mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nielsen -- 12 Ağustos 2009; 15:31:00 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.