Şimdi Ara

PsP Kullanıcı Yaş Ortalaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kafama takıldı psp kullanan yada almayı düşünen herkes yaşını ve en sevdiği oyunu yazarsa sevinirim ve güzel bir konu olur..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umtont -- 20 Temmuz 2011; 14:09:23 >

• almayı düşünüyorum yaş 15 khalkedondan alacağım herhalde ama güvenilir mi garantisi(satan firma) var mı bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim
  • khalkedon'u bilemem ben yüz yüze konuşarak almayı tavsiye ederim her zaman için(ama khalkedon la ilgili yorum yapamam).

benim yaşımda 15 bende almayı düşünüyorum
  • yok yok khalkedon zaten bir teknoloji mağazası teknosa gibi yüzyüze oluyor gidip alıyorsun nomal
  • o zman alınabilir... haydi kimse psp kullanmıyormu?
  • 15 ile 10 arasındadır.
  • 18
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Steam yaş değiştirme ?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben 15 yaşındayım şimdi yazın kafa dağıtmak için pc alacaktım ama dolar çok yükselince vazgeçtim.. psp alayım dedim. arkadaşım marmarise gitti ailesi istersen gelene kadar al dedi pc yi.. arkadaş da izin verirse pc yi ödünç alıp ps vitayı beklicem..ama izin vermezse psp alacam 2 sene sonrada vita alırım. :D
  • benim yaş 11 ben de almayı düşünüyorum
  • 18 god of war
  • 17 . Little Big Planet, Crash Bandicoot (PS One versiyonu, evet .) gibi platform oyunları favorimdir. Diğer oyunlar arasında da God of War serisi, Tekken serisi, Patapon serisi favorilerim.
  • 24 gün sonra 15'e gircem... Ve PSP'im var...

Oynadığım oyunlar :

GTA Liberty City Stories
    Gran Turismo
    Tony Hawk Underground 2
    Pes 2011

vsvsvs...
  • Yaş 17 God Of War Dante's İnferno Fifa Pes 2K11 Oynarım ama artık grafikler iyice vasatlasti Psp'de :(
  • yazmaya çekindim ama 29 :))
  • yaşım 25
    en sevdiğim oyun tactics ogre let us cling together. bi de snes emulatoru ile chrono trigger şaheseri.
  • aslında burda ilginç olan en YAŞLIYI BULMAK :)
  • Ben 18 yaşındayım ama 32 yaşında pspsi olan ve hala oynayanda gördüm. Hastanede oynuyodu adam sıra beklerken
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.