Şimdi Ara

PSP LCD EKRANA BAGLAMA REHBERI

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
2.299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar psp nizi lcd monitorunuzden sadece bir usb baglantisi ile kullanmak isteyenler icin kucuk bir rehber hazirladim.
    Umarim isinizi gorur.

• http://w ww.easy-share.com/1903683653/ekranaaktar_ss_db.rar adli dosyayi bilgisayariniza indirip rar dan cikartin

• Dosya icerisinden cikan remotejoy.prx screenshotbmp.prx ve usbhostfs.prx dosyalarini psp nizin ana dizinine ve Seplugins klasorune kopyalayin

• Bilgisayarinizda vsh.txt ve game.txt adinda 2 tane txt dosyasi olusturup icine su kodlari yazin

ms0:/seplugins/usbhostfs.prx
      ms0:/seplugins/remotejoy.prx

• bu iki dosyayi da Seplugins klasorune kopyalayin

• psp nizi tamamen kapatin,R tusuna basarak yeniden acin

• Recovery menuden Plugins sekmesine gecin ve usbhostfs.prx ve remotejoy.prx eklentilerini enable yapin

• Bu adimda psp niz tamamen kapali olsun ve usb baglantisi kesinlikle olmasin

• http://w ww.easy-share.com/1903683693/remote_et_db.rar adresinden bu dosyayi indirin ve Rardan cikartin

• psp nizi usb kablo araciligiyla pc ye baglayin ve acin

• yeni donanim bulundu diye bi uyari alacaksiniz.RemoteJoySDL\LibUSB\driver klasorunu gostererek donanimi yukleyin

• Start-USBHostFS_PC.bat derlemesini calistirin.Connected to device uyarisi alacaksiniz

• uyarinin ardindan pspyi pencerede goruntulemek icin Start-RemoteJoy-FPS.bat derlemesini calistirin

• tam ekran icinse Start-RemoteJoy-FS.bat derlemesini calistirin.

baglanti usb kablosu uzerinden oldugu icin bi nebze yavas olacaktir.
    Performans artisi icin recovery menuden psp nizin frekansini 333 mhz olarak ayarlayin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dbaggio -- 16 Şubat 2009; 22:16:27 >

• Ben denedim sorun yok son hızda oynatıyor oyunları. Bilgi için teşekkürler

Denediklerim:
    Tekken
    Cars
    Fifa Street 2
    Burnout Legends (Hafif Kasma Var)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [C_a_N_e_R] -- 8 Şubat 2009; 1:01:24 >
  • teşekkürler lcd den oyun oynayanlar için çok yararlı

ayrıca biliğim kadarıyla bunu yapmak için pspnin cfw olması gerekiyor.
  • evet bunu belirtmekte fayda var.cunku offical firmware cihazlarda custom lar gibi recovery menu secenegi yok.
    bunu dip not olarak girecektim unutmusum :)
  • 5.00 M33-6 da çalışmıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: uzman_as

5.00 M33-6 da çalışmıyor.

calismayan nedir?tum adimlari sorunsuz gerceklestirebildinizmi?hangi adimda ne hata ile karsilastiniz?
  • prx uzantılı dosyaları enable yaptıktan sonra psp yi tamamen kapatıp usb kabloyu bağlayıp açtığımda pc herhangi bir uyarı vermiyor manuel olarak connect usb dediğimde ms yi açıyor.
  • bu adimi atlayip

# Start-USBHostFS_PC.bat derlemesini calistirin.Connected to device uyarisi alacaksiniz

# uyarinin ardindan pspyi pencerede goruntulemek icin Start-RemoteJoy-FPS.bat derlemesini calistirin

# tam ekran icinse Start-RemoteJoy-FS.bat derlemesini calistirin.

devam edin.

syah ekrani cikarsa f3 ile gecin
  • bu şekilde de olmadı. ben yaptığım işlemleri sırasıyla yazayım bu şekilde sorun daha lkolay tespit edilebilir.

1)psp nin ana dizinindeki seplugins klasörünün içine 3 adet .prx dosyası ve 2 adet txt dosyası olamak üzere toplam 5 adet dosya attım.
    2)psp yi usb den çıkarıp tamamen kapatıp recovery menüyle açıp plugins sekmesinden 2 adet prx dosyasını enable yapıp recovery menüden çıktım. psp tamamen açıldı.
    3)psp yi tamamen kapayıp hatta pili söküp takıp usb kablosunu bağlayarak açtım.
    4)pc de herhangi bir uyarı gelmedi.

sanırım buraya kadar yanlış birşey yok.
  • ordan sonra

# Start-USBHostFS_PC.bat derlemesini calistirin.Connected to device uyarisi alacaksiniz

# uyarinin ardindan pspyi pencerede goruntulemek icin Start-RemoteJoy-FPS.bat derlemesini calistirin

# tam ekran icinse Start-RemoteJoy-FS.bat derlemesini calistirin.

bu sekilde devam edin
  • 5.00 M33-6 da çalışıyor. Bende bu versiyonu kullanıyorum. Ancak atladığınız bir nokta var dbaggio söylememiş. Öncelikle PSP Type B driveri kurulu olması gerekli. Normal USB ile bağladığınız çalışmaz. Bu driverı kurduktan sonra sorun düzelecektir.

http://rapidshare.com/files/183219962/PSP_Type_B_Driver_install_-_Multi_Language.rar.html
  • quote:

yeni donanim bulundu diye bi uyari alacaksiniz.RemoteJoySDL\LibUSB\driver klasorunu gostererek donanimi yukleyin

o asamada donanimi gormesi gerekiyo zaten bu dirver de psp nin driveridir.
    ben simdi m33-6 da baska bi psp ile denedim adim adim gerceklesti.
  • her adımı tekrardan gerçekleştirdim type b driveri de yükledim fakat hala bilgisayar psp yi görmüyo bu nedenle programları çalıştırdığımda connection refused exiting uyarısı veriyo. usbhostfs yi çalıştırdığımda imleç yanıp sönüyo herhangi bir işlem gerçekleşmiyo
  • Teşekkürler dostum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ygal

Teşekkürler dostum.

Hocam PS3'ü ne zaman alıyorsun arşivin en nadide parçası eksik
  • Güzel yöntem, saol hocam..
  • @caner arkadaşım 5.00m33-6 da tam olarak nasıl çalıştırdığını sırarsıyla yazarsan çok yardımcı olmuş olursun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: uzman_as

@caner arkadaşım 5.00m33-6 da tam olarak nasıl çalıştırdığını sırarsıyla yazarsan çok yardımcı olmuş olursun.

Öncelikle type driverını kurdum. daha sonra hafıza kartında seplugins içine gerekli dosyayı attım. daha sonra reoveryden 2 tane plugini enabled yaptım ve usb ile bağladım o kadar. çalıştı hocam
  • arkadaşlar benim psp de Seplugins klasörü yok kendim mi oluşturacağım?
  • evet yoksa kendiniz olusturabilirsiniz.
    hafiza kartini yedekledikten sonra psp den format atarsanizda klasor olusabilir.
    sistem versiyonu nedir?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.