Bildirim
Psp'm Ne kadar eder?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
200-250 TL benim fikrim -
İyi, alıcı çıkarsa satayım. -
quote:
Orijinalden alıntı: Duke LaBeouf
Arkadaşlar PSP Slim Piano Black var bende. Firmware yapılmış bi halde. Ekranında biraz çizikler var fakat oyun açıkken etkilemiyor kapalıyken belli oluyor. Bu psp ne kadar eder satsam? Çok ucuza giderse satmam durur evde.
psp nekadarlık ve versiyonu nedir? benm psp'm var fakat arkadasımın için öğrenmek istiyorum.. -
quote:
Orijinalden alıntı: runaway7
quote:
Orijinalden alıntı: Duke LaBeouf
Arkadaşlar PSP Slim Piano Black var bende. Firmware yapılmış bi halde. Ekranında biraz çizikler var fakat oyun açıkken etkilemiyor kapalıyken belli oluyor. Bu psp ne kadar eder satsam? Çok ucuza giderse satmam durur evde.
psp nekadarlık ve versiyonu nedir? benm psp'm var fakat arkadasımın için öğrenmek istiyorum..
5.50 Gen D2 , birazdan Gen D3 yapacağım. Ne kadarlık derken süreyi kastettiysen 2 yıl oldu. -
Hafıza kartı kaçlık? -
4 gb -
250 tl eder hem garantisiz sıfır pspler 250 tlye satılıyo -
220-250 civarı eder en fazla -
nefes adlıarkadaş çok doğru sölüyo ona katılıyorum
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X