Şimdi Ara

F.E.A.R Nasıl bir oyun ? Yeteri kadar korkunçmu ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar oyun hakkında biraz bilgi verirmisiniz ? Yeteri kadar korkunçmu yoksa sadece lafta kalan birşeymi ?

Fearın 2.oyunu için önceden 1.oyunu oynamak gerekirmi ?

Ufak bir araştırma yaptım ama çok detaylı bilgi bulamadım o yüzden sizden yorum istiyorum. Eğer güzelse indirip kurucam oyunu.

• Konu bütünlüğü açısından birinci oyundan başlamanı tavsiye ederim Yeteri kadar korkunçmu diye sorarsan; kişiden kişiye değişir. Ama ben gerçekten geriliyordum oynarken. Alma denen küçük aşifte sinirlerimi bozuyor
    Birde 'klostrofobik' bir insansan sürekli kapalı mekanlarda geçtiği için can sıkıcı bir hale gelebilir oyun; zira ofis boy gibi gece gündüz ofislerde dolanıyorsun
    Bu arada özellikle son oyundaki okul bölümünde çok tırsmıştım; hemşirenin odasını ararken

• mutlaka indir yükle ilk 1'i bitir sonra 2'ye geç

1'in ek paketleriyle uğraşma çok zayıflar

oyunlar bittiğinde tercihine bağlı oalrak multiplayer için fear combat ya da fear 2 online unranked oynarsın ben fear2 nin multisini daha çok sevdim ama

hiç kuşkun olmasınki yıllar önce çıkan fear combat bile cod 6 nın multiplayerından ve crysis warstan çok daha aksiyonlu gerçekçi ve güzel bir oyundu asla pişman olmazsın..
  • Harika bir oyun şüpheiz ama korkutma açısından bir iki sahne hariç çok zayıf..Ben doom 3 oynadıktan sonra hiç bir oyun korkunç gelmemeye başladı..
  • kulaklığı tak sesi baya bi aç gece karanlık odanda oyna :)
  • Kesinlike korkunç, Dupp arkadaşın dediği gibi kulaklığı tak ses aç ve karanlık bir ortamda oyna, Alma aniden zoeken gibi çıkınca inan bana çığlık atıcaktım.
  • Fear mükemmel oyun.Oynamadıysan Silent Hill'i de tavsiye ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En iyi f/p bölümü ne sizce
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Eğer Modern Warfare 2 olmasaydı senenin fps siydi bence buda yeterli olur herhalde korkunçmu diye bi sorarsan kulaklıkla benim gibi saat 3 e doğru oynamaya başla bak neler oluyo oturduğun sandalyede nası parande atılırmış onu öğreniyosun
  • korku oyunları sevmeme ragmen oyunsuzluktan fear2 yi oynadım..eger korku arıyorsan al bence ben en çok duvarlarda tırmanan yaratıklardan korkuyordum
  • fear2 yi büyük hevesle kurdum, gece 11de ışıkları kapatıp sesi fulleyip oyuna başladım, oyunu uninstall ettiğimde sadece yarım saat geçmişti.

sonuç: evet gerçekten korkutucu :)
  • Oyun korkunç değil. Sadece oyuncuyu geren çok sahne var. Oyunda bol bol Action da bulabilirsin. Çeşit çeşit silahlar. Mükemmel grafik. Süper hikaye. Altını çizerek tekrar söylüyorum oyun korku değil GERİLİM. Oynamadıysan muhakkak oyna derim. Tüm serii'lerini bitirdim. 1'den başla o zaman olayın farkına varabilirsin.
  • Korku oyunlarını genelde oynayamayan ben Fear 2'yi rahatlıkla oynadım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.