Merhaba.Psp'mde bugün birşey denedim ve bir sonuça ulaştım.Benim memory stick'im ortalama 2 gb eksik.Özelliklere tıklayınca boyut:3,75gb diyor.Boş alan 500 mb'mış.Ama tüm yerlerin boyutlarını topladım 1900 mb ediyor.Buna göre benim 1,85 gb hafızam olmalı.Ama 500 diyor.Neden bu böyle?Bunu düzeltmenin bir yolu veya bu sorunun açıklamasını söyleyecek olan var mı?Teşekkürler
Tam bilmiyorum ama sahte memory sticklerde bu sorun olabiliyor.Benim yeğende de 2 gb lık vardı.İçine ancak 1gb veri atabiliyordu.
galiba senin memory stick kaba tabirle çakma (sahte ) bi bak istersen çakmamı değilmi diye
Sanmıyorum ama nerden bakacağım sahte olup olmadığına?
Music vs. bir yerden memory carda gel information de magicgate uyumlu yazması lazım orj. olması için.
Bu sahte kartlarda hard code denilen bir uygulama var o yüzden her yerde 4 gb toplam yer olarak görünür ama 4 gb dan küçüktür.
Ben Ankara nın en ünlü PSP satış merkezlerinden birinden 2 gb lık kart istedim.Adamlar bana 4 gb ve 8 gb kartlar var dedi.Sonra ben 2 gb lık kartta ısrar edince arkadaşlarından birinden bi teklif geldi .Ya X abi bizim alt depoda hani 4 gb lık fakat 2 gb gösteren bozuk bi kart var onu istersen arkadaş için alt kattan getiriyim" diye teklif geldi.Hemen ben atıldım abi ne diyor bu arkadaş tamam 2 gb lık karta 10 lira vermek bir yerde güzelde ben bu kartı 2 gün kullanıp 3. gün 1 gb düşerse ne yapcam*? Sonra neyse saolun artık param olduğunda 4 GB * ya da 8 Gb lık kartı alırım dedim ama HİKAYE .. şimdi alıcam 8 gb lık kart eve gittiğimde bi bakmısım 3.8 gösteriyo adama desem aldığımda böyle idi arkadaşım.Adamın diyeceği belli.Kullanımdan kaynaklanıyor ya da VS VS.