Şimdi Ara

**PSP'me virüs bulaştı yardımm**

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• gamethief.magania tarzı virüs/trojan psp den cıkarttıgım hafıza kartını okuyucuyla bilgisayara taktım.

pc'mde bu virüs vardı ve hafıza kartına bulaştı. psp yi etkilerim yavaşlarmı bozarmı gamethief.magania?

teşekkürler yardımcı olursanız (buton)

pc'de silinmiyor da kaspersky ile. hafıza kartını tarıyorum ve takılıyor tarama takılıyor. çıkartıyorum böyle işte etkisi olurmu bozulurmu yavaşlarmı yoksa sadece hafıza kartındamı kalır virüs.?

• uyku modundayken açtığımda eskiden hemen açılırdı yani bu olaydan sonra geç açılıyor ve açılırken memory stick ışığı hızlı şekilde yanıp sönüyor .yani yanıyor belirgin olarak acılana kadar etki mi etti acaba?
  • sanmıyorum etki etsin ama psp pc bağalayıp hafıza kartını bicimlendir de hepsi islinir sonra hemen fişten çek dosya atmadan.
  • ama kırılmış versiyon ben atmasını bilmiyorum o yüzden biçimlendirme zor :(

hafıza kartında sorun olmaz da, psp ye etki etmesin yeter

oyunlarda takılma yok bu etkilemediğini gösterir değil mi? peki bekleme modunda açarken hafıza kartını çıkarıp denedim süre yin aynı artmış şekilde yani bu etki belirtilerini söyleyebilirmisin?
    teşekkürler
  • virüs hafıza kartına bulaşmıştır,pcden antirüsle virüs sil ,sonra pspden sistem bölümünden memory format at sorun kalmaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    virüs programı arıyorum
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.