Şimdi Ara

psp memory stick sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba ben yaklaşık 1 hafta önce psp ile 4 gb sony hafıza kartı aldım.pspde hiçbi sorun yok fakat hafıza kartına dosya atarken %20lere kadar kopyalama hızı normal gidiyo fakat sonra hız bayağı yavaşlıyo ve kopyalama tamamen duruyo.hafıza kartına format atıyorum ve formattan sonra hiç sorunsuz kopyalayabiliyorum dosyalarımı fakat 1 gün sonra veya 3-5 kez kopyalama yaptıktan sonra tekrar aynı sorunu gösteriyo.bende 2 tane bilgisayar var birisi vista birisi xp.bu işlemi hep vistada yapıyodum ve önce vista sorun çıkartıyo sanıyodum ama xpde de denedim aynı sorun yine oluyo.yani sorun kartta anlaşılan.sorunun çözümünü bilen var mı?ilginiz için teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gapaydin -- 13 Haziran 2008; 13:32:07 >

• kartı biçimlendir fat32 ardından pspye tak gerekli klasörleri oluştursun virüs taramasından geçir usb noktalarını kontrol et bilgisyarının ama usblerde sorun olacağını düşünmüyorum
  • kart orjinal mi?? sahte kartlarda bu tip sorunların olduğunu duymuştum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: dr.excellent

kart orjinal mi?? sahte kartlarda bu tip sorunların olduğunu duymuştum.

evet sorun karttdasır arkadaşın dediği gibi çakma kartlarda görülür bu sorun

eğer orjinal aldıysa garantisi devam ediyorsa değiştirmeni öneririm
  • kartı gidip değiştirdim sorun karttaymış, teşekkürler herkese.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.