Bildirim
PSP Mİ? İPOD MU?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Daha önce psp kullanan biri olarak ben ipod'u öneririm... Psp hem çok hantal hem de taşıması zor...
Benimkini satıp kurtuldum bir kaç ay önce... Zaten pili de çok zayıf ipod ile karşılaştırılamaz... Amacın oyunsa bir yerden sonra dışarıda oynamak sıkıyor , en iyisi evinde TV'ye bağşı büyük ekranda playsation oynamak... Müzik dinlemek için ise değil psp hiç bir alet ipod'u geçemez... Videoda geniş ekran avantajı var psp'nin ama dediğim gibi çok pil yiyor... Bir de şu psp'yi bilgisayar gibi kullanmaya yarıyan programlar var ama tam bir eziyet bence , psp için klavye çıkmadığı sürece bu yazılımların hepsi gereksiz... Klavle çıkarsa tam bir wireless cep bilgisayarına dönüşür psp...
kısaca en iyisi ipod classic...
-
ne demek müzik dinlemek için hiçbir alet ipodu nasıl geçemez ???? daha ne çokkk mp3ler war bir cowonu dinle bakalım ondansonra konuşmesela COWON iAUDIO F2 yi dinle bir -
quote:
Orjinalden alıntı: phenomenon_alc
... Müzik dinlemek için ise değil psp hiç bir alet ipod'u geçemez... Videoda geniş ekran avantajı var psp'nin ama dediğim gibi çok pil yiyor... B.. Klavle çıkarsa tam bir wireless cep bilgisayarına dönüşür psp...
kısaca en iyisi ipod classic...
---------------------------------------------------------------------------------------------
O kadar emin olma..
Sen sanırım N91 ile müzik dinlemedin galiba. Bak sana şunu hemen söyliim N91 deki ses kalitesi ipod'un papucunu dama atar. Çeşmeye götürür susuz geri getirir. Sana o kadar diyorum.
Konu açıldı madem; sadece müzik dinleyeceksen arkadaşım, ipod değil N91 öneririm.
Bi taşla 2 kuş vurmuş olursun. hem telefon hem canavar gibi müzik. 8 kanal equilazer.
Benden sana tavsiye. 800-900 YTL arası 8 GB'lık N91 satılıyor üstelik KVK'da.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X