psp nin her filmi bulunabiliyor mu? Yani istediğim filmler TR de var mı? Orjinal alabilirim. Zaten bir kaç tane film var almak istediğim. Filmler için ayrı ayrı 40-50 ytl verebilirim. Bilen arkadaşlar varsa yardımcı olursanız sevinirim. Mesela Terminator 2, Independence Day, Star Wars Yani bu tür filmleri bulmam mümkün mü?
Dostum valla o dedigin filmlerin yayınlanıp yayınlanmadıgını bilmiyorum amawww.yourpsp.com a girersen eger orda yayımlanmıs butun filmlerin listesi var ayrıca ordan sipariste verebilirsin galiba tam bilmiyorum ama bi gir bak ayrıca istanbulda bi kac satan yer var....
ne gerek var kırala dvd yı convert et olsn bıtsın hele yenı fw lerde goruntu kalıtesı nerdeyse umd
Evet satın almanın dışında izleyebilmenin binbir yolu var ben sadece araştır derim Nextpsp bu konuda iyi bir kaynak...
İlginiz için teşekkür ediyorum arkadaşlar. Sağolun.
rica ederiz takılırsan convert falans or ama arama butonu ıle aradıgına ulaşacagına emınım
herkes için ii bi soru oldu(arama butonu genişledi)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme