Selamlar. 1 hafta önce psp e1004 street edition modelini aldım sıfır cihaz. Memory stick dün alma fırsatım oldu pspnin defaultda versiyonu 6.60dı ben de pro b10 yukledim. Bir kaç oyun attım : god of war, silent hill, fifa 13 gibi. Hepsi açılırken PSP yazısından sonra kapatıyor makine kendini ve tekrar açılınca versiyon gidiyor haliyle recovery yapıyorum oyunlar tekrar gözüküyor fakat yine aynı şey yani açılmıyor. GTA liberty city yükledim 1 kez açtım oynadım bayağı. Sonra çıktım oyundan bir süre sonra onu da açmayı denediğimde açılıyor loading ekranı geliyor yükleme çubuğu sona geldiğinde takılıyor ve psp kendini kapatıyor. Ana ekrandayken selecte basıp vsh menusune geldiğimde işlemci ayarlarının defaultta olduğunu görüyorum onlara hiç dokunmaya tenezzül bile etmedim, UMD ISO MODE u değiştirdim infernoydu başlangıçta M33 Driver yapıp denedim bir sonuç alamadım ve 3. secenek olan Sony NP9660 ı denediğimde sorunum yine çözülmedi, hiç birşey değişmedi. Hafıza kartını formatladım, oyunları ve versiyonu tekrar attım ve hala aynı sorunla karşı karşıyayım ne yaptıysam halledemedim. Gerek forumda gerek diğer forumlarda da ne kadar araştırdıysam sorunuma bir çözüm bulamadım. Sizlerden en yakın zamanda eğer bunu nasıl çözebileceğime dair fikri olan birileri varsa yardım bekliyorum dostlar. Çok sağolun !
Sorun pro b10daymış. Sanırım cihazım desteklemiyordu. B9 yükledim çözüldü.
Tam halloldu sevincini yaşarken yine bir şey değişmediğini anladım. Sadece sonic calıstı garip bir sekilde. God of war ve GTA yı açamadım aynı şey oldu yine, offf