Şimdi Ara

Psp Oyunları Görmüyor???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
3.957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar elimde kırılmış psp2004 var dün usb ye bağladım oyun yükledim sonra usbden çıkarınca birden komple kapanıp açıldı uyku modunda bırakıyordum normalde şu an pspde oyunlar görünmüyor ama bilgisayara bağladığımda görünüyor sorunu gidermek için ne yapmalıyım?

• psp nin versiyonuna tekrar bak bakalım belkide versiyon gitmiştir bir nedenden dolayı
  • versiyon aynı 5.03 diye anlamadım bende versiyon silinmemiş ama
  • quote:

Orjinalden alıntı: RASPUTİN06

versiyon aynı 5.03 diye anlamadım bende versiyon silinmemiş ama

versiyonu dogru yaz eğer 5.03 se oynayamaman normal fw sürümde nasıl msden oynamayı planlıyosun
  • İlk aldığımda 4.01 di kırdırdım 5.03 yapıldı gayette güzel oynuyodum düne kadar uyku modunda bırakıp ama dün işte açılıp kapanınca gitti pspden oyunlar versiyon doğru 5.03 yazıyor daha öncede böyleydi
  • Şu an daha önce save lemiş olduğum oyunlarda görünüyor ama açamıyorum
  • Arkadaşlar lütfen yardımcı olabilir misiniz yaptırdım ama psp yeniden açılıp kapanınca yine oldu ve şu an altınoluktayım buralarda yaptıracak yerde yok.Geçen sefer adam yaparken izlemiştim ama tam hatırlamıyorum
    önce restore default dan ayarkarı sıfırlıyoduk sonra psp açılınca photo klasörüne girip alttaki dosyanın içindeki en alt dosyaya iniyorduk ona basınca psp tekrar kapanıyordu sonra açıp games klasöründeki cfw loader ı yüklüyorduk yapıyorum ama cfw loader yüklenmiyor eksik yapıyorum sanırım bi şeyleri lütfen yardımcı olun kullanamıyorum pspyi lütfen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS3 harddiski görmüyor
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hiç bilgi yok malesef
  • bak dostum senin makine yarım kırılabilir onu dogubankta 3. katta bi abi var bi program atıyo oyunlar gozukuyo ama kapatırsan normalde oyunları goremezsin sonra o programı acıyosun gormeye baslıyo yeri dogubank kat 3 tel 527 45 36 yada bn gecende versyonumu yanlıslıkla 5.51 yukselttim kadıkoyde yazıcıoglu pasajına gittim 20 liraya yaptılar +6 tanede oyun yuklediler adres rıhtım cad. baş cavus sokak.yazıcıoglu işhanı no:2 tel:3366059 2. adrese git bnce
  • quote:

Orijinalden alıntı: RASPUTİN06

Arkadaşlar lütfen yardımcı olabilir misiniz yaptırdım ama psp yeniden açılıp kapanınca yine oldu ve şu an altınoluktayım buralarda yaptıracak yerde yok.Geçen sefer adam yaparken izlemiştim ama tam hatırlamıyorum
    önce restore default dan ayarkarı sıfırlıyoduk sonra psp açılınca photo klasörüne girip alttaki dosyanın içindeki en alt dosyaya iniyorduk ona basınca psp tekrar kapanıyordu sonra açıp games klasöründeki cfw loader ı yüklüyorduk yapıyorum ama cfw loader yüklenmiyor eksik yapıyorum sanırım bi şeyleri lütfen yardımcı olun kullanamıyorum pspyi lütfen

photostaki en alttaki resme hızlıca iniceksin pspnin ekranı böle yeşil renk filan olcak lendiliğinden bidaha açılıcak sonra cfwyi yüklücen bu işlem dediğim gibi olmazsa yüklüyemezsin eğer dediğim gibi olmuosa restore defaults yap bidaha dene

• bendede ona benzer bir sorun var eğer resstore edersem tekrar kırdırmam gerekmez degilmi ve bu ne işe yarıyor
  • Bana da olmuştu onu düzeltmek için bi memory stick var onunla halledersin ama hep uyku moduna alıcaksın,şarjı bitirmiyceksin ve bataryayı çıkarmıycaksın.
  • arkadaşlar bu konuyla hiç bi alakası yok ama size bişey sormak istiyorum çnkü bu konuyu hiç bi yerdee bulamadım.
    ben psp oyunları hakkında bişey sorcam sormak deilde danışmak diebilirim
    şey bi oyunun psp de varolup olmadığını sorcam ds deki mario card psp de var mı??
    birde oyun yüklicemde james bond quantem of solace mi yükletsem yoksa swat mı
    hangisinin görüntü kalitesi daha ii ve hangisi daha gerçekçi
    ve ikisii arasındaki fark nedir
    bu bölümü yazdığım için özür dilerim

şimdiden tşekkürler
  • psp den anlayan bi arkadaş sorularıma cevap verip msn sini verirse çok makbule geçer
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.