Şimdi Ara

PSP oyunları PC ye göre Nasıl?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • psp de daha mı değişik oluyor anlamadım ki..

fifa 2010 oynuyorum adamlar kraloyundaki futbolculara benziyor adamlar yere düşerken bi değişik görünüyor sanki çok basit bir yapım gibi ..

bilgisayarımda fifa 2008 var çok gerçekçi duruyor anlamadım pes 2010 da aynı şekilde psp de topu çok hızlı sürüyor ama ps cafe de çok değişik..

acaba psp ye uyarlanırken garipleşiyor mu oyunlar? yoksa eski oyunlar daha mı güzel:S

• aynı şekilde pes 2010 psp de adamalra şut çektirtmek istiyorum hızlı hızxlı top sürerken

topa tık ediyo dokunuyo top fırlıyor. psp sürümünün uyarlanışındaki kötülüğünden mi yoksa oyun böyle değil bildiğim kadarıyla fifa 2010 psp de oynuyorum onda topa geriliyor falan...

pes 10 da adam giderken tık die birden gerilmeden topa dokunuyor giriyor böyle şut çekilmez kardeşim yardım ltfenn..
  • Öncelikle şunu söylemek isterim ki psp ile pc deki oyun ve oynanış arasında tabikide farklar vardır pc de bakarsınız 10 numara grafikler vardır ama psp'de bakarsınız dediğiniz gibi kral oyun'daki frikik oyunlarının kalitesine benzer.Bunun sebebi psp'nin yetersizliğidir yani psp tabiki de son derece güzel bir portable konsol ama bilgisyardan beklediğiniz performansı kaliteyi, psp'de beklememelisiniz.

Oynanış sorunlarıda aynı şekilde bilgisayardaki ayarları adamlar aynen aktaramıyor sonuçta yeni bi konsol'a oyun yaratıyor.Dolayısıyla ayarlar ve oynanış çok büyük bi derecede fark ediyor.

Bunları düzeltmek için malesef elimizden bişey gelmez.Sonuçta o oyunun programlanış biçiminden dolayı öyle...
  • pspnin el konsolu olduğunu unutmayalım.tabiki pcye göre grafikler daha düşük olacaktır
  • hoca neyin yardımını bekliyorsun ayarı mı var ki bunun sana söylensin
    artık 5. senesine girdi bu konsol über grafikler beklemek yanlış
    kaldı ki multiplatform oyunların %90'ının sallapati çıktığı bir konsoldan bahsediyoruz
  • bildigimiz el konsolu nu bilgisayara gore degerlendirmek yanlis olur kaldi ki su an da psp ayarinda tasinabilir bir konsol yok o yuzden bir seylerle kiyaslamaya hic gerek yok
  • tabikide grafikler daha kötü olmalı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    20 wii oyun listesi sizce nasıl ?
    13 yıl önce açıldı
    Pc mi Xbox mı
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bu oyun kalitesi tamamen üreticinin oyunu yapışına kalmış oyunu yapmış olmak için yapmış olabilirler(star wars the clone wars) oyundan gelir bekleyebilirler (god of war chains of olympus)
  • Böyle garip bir soruyu ilk defa duyuyorum.
  • aynen ben de ..
  • her oyun kötü değil ki psp ye uyarlanana muhteşem grafk ve oynanabilirlik olan oyunlar da var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Felix Felicis

her oyun kötü değil ki psp ye uyarlanana muhteşem grafk ve oynanabilirlik olan oyunlar da var

zaten kötü değil ama arkadaş pcyle kıyaslıyor.
  • arkadaşım.oyunlar PSP için ayrı olarak yapılıyor.En azından ben öyle biliyorum.
    Ayrıca sen buna PC gözüyle bakarsan olmaz.Bu alet evinde PC oynar gibi oynaman için yapılmamış.Dışardayken yolculuktayken ordayken burdayken.Orta grafiklerde oyun ve multimedya için yapılmış.Sen 400-500TL verdiğin bu alete gidipte 1000 liralık PC grafiği beklersen ayrı yetten el kadar aletten beklersen sana dicek sözüm yok.
  • PC -VS- PSP
     PSP oyunları PC ye göre Nasıl?
  • sonuçta el konsolu ne beklersiniz ki
    1920x1200 ultra high çözünürlük mü bekliyorsun
  • 5pinn

sanki yapamıyorlar mı o dediğin çözünürlüğü? bu kadar küçük düşünme bence,

adamlar su an daha fazlasını bile yapacak teknolojiye sahipler ama piyasaya sürmüyorlar her şey yavaş yavaş:)

tamamen satış politikası..
  • jagleoger

PSP'nin maksimum ekran çözünürlüğü 480x272px dir. Nasıl 1920x1200 olucak acaba?
  • ımpala,

mesajları tam okumadan lütfen yorum yapmayınız..

isteseler o çözünürlüğü o alete yerleştirirler demek istedim, doğru da ifade ettim..

eskiden örnek veriyorum piyasaya 4 gb bellekler sürülmeden üreticilerin elinde tuttuğu bi 8 gb bellek var olur :)

Her şey satış için, para kazanmak..
  • ımpala, ona kalırsa 10 yıl önce sadece misal,

120x240 monitör çözünürlüğü vardı en son diyelim.... "nasıl 1024x768 olabilir ki?" diyecektin değil mi..

buyrun
  • quote:

5pinn

sanki yapamıyorlar mı o dediğin çözünürlüğü? bu kadar küçük düşünme bence,

adamlar su an daha fazlasını bile yapacak teknolojiye sahipler ama piyasaya sürmüyorlar her şey yavaş yavaş:)

tamamen satış politikası..

arkadaşa katılıyorum ki en azından şunu düşünün Gameboy Color'un çıkış tarihine bakın bir de ilk renkli ekranlı cep telefonlarının... İlk renkli ekranli telefonlar çıktığında GBA çıkalı uzun zaman olmuştu yani teknoloji yetmiyor deil daha fazla para :)

Edit: GBC=1998 GBA=2001 7210(hatirladığım ilk renkli ekran bundaydı.):2002

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D3monHunter -- 28 Haziran 2010; 21:04:15 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.