Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

psp oyunlarını pc de oynamak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
24.568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • herkese merhaba psp oyunlarımı pc de oyamak istiyrum bildiğiniz bir emlatör varsa paylaşırsanız sevinirim interette bulduklarımın hiç biri çalışmadı şimdiden teşekkürler

• Ben hiç duymadım belki vardır
  • Hepsi henüz ilk aşamalarında,şu an herhangi bir oyununu çalıştırabilen emulator yok.
  • ben biyerde psp yi usb den pc ye bağlayıp oyun oynamayı gördüm fakat psp den bağımsız oynamak istiyorum 7/24 elimden düşmüyo meret parmaklarım ağrıdı artık yaw
  • pc ye bağlaya bileceğini sanmam ancak tv ye bağlarsın ama onun için orjinal usb kablosu olması lazım arkadaşın dediği gibi ama orjinalide türkiye de piyasaya çıkmadı a.b.d veya başka ülkeden sipariş etmen lasım

bunlar gibi:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matrix_neo98 -- 6 Ekim 2008; 10:17:06 >

• quote:

Orjinalden alıntı: matrix_neo98

pc ye bağlaya bileceğini sanmam ancak tv ye bağlarsın ama onun için orjinal usb kablosu olması lazım arkadaşın dediği gibi ama orjinalide türkiye de piyasaya çıkmadı a.b.d veya başka ülkeden sipariş etmen lasım

bunlar gibi:

psp felan bağlamadan çalıştırmaktan bahsediyor.

• şimdilik öyle birşey yok galiba.Ben geçen gün pc üzerideki cso dosyası ile psp den oyun oynadım( usb kablosu ile) sorunsuz çalıştı,ama gereksiz bişey.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    7 Ps3 Oyunu Ps3 Özel Oyunlar
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: pofpor01

şimdilik öyle birşey yok galiba.Ben geçen gün pc üzerideki cso dosyası ile psp den oyun oynadım( usb kablosu ile) sorunsuz çalıştı,ama gereksiz bişey.

bende tam bunu arıyordum, yani anladığım kadarıyla memory stick'e oyunu atmadan usb kablo bağlıyken bilgisayar üzerinden oynadın değilmi oyunu. nasıl yaptığını anlatabilirmisin ?
  • Öyle bir zaman da sordun ki bi anda aklıma gelmedi, indirdiğim programı sildim. Ama senin için bir bakim bulunca yazarım. Şöyle çalışıyor: Programı psp'ye atıyorsun, ayrıca bir driver dosyası daha var onuda bilgisayarda tutuyorsun,yani psp bağlandığı zaman yeni donanım olarak görünüyor ve sürücü olarak o indirdiğin dosyayı gösteriyosun bilgisayardan.Sonra iso ve cso dosyalarını o indirdiğin dosyanın altında klasör var onun içine atıyorsun(bilgisayarda). psp'yi takırosun bilgisayara ama usb bağlantı tuşuna basmıyorsun, game-memory stick yolu ile programı çalıştırıyorsun,oyunu seçiyorsun listeden ve bilgisayardaki dosyayı psp ile oynuyorsun
  • Sonunda buldum,buradan indirip nasıl yüklendiğini öğrenebilirsin: http://www.mcpsp.com/showthread.php?t=1386
  • Ayrıca bugün, bilgisayar monitöründen psp ile oynadım. fena değil ama geniş ekran monitör olsa daha iyi olur. benimki 4:3 o yüzden alt ve üstte siyah boşluk var.Ayrıca oyundan çıkmak için hard reset yapmanız gerekiyor
  • çok teşekür ederim uğraşmış bulmuşsun benim için, ama yine benim takıldıığım bi noktaya değinmişsin monitörde psp ? bu nasıl oluyor :D onuda yazarsan çook sevinirim gerçekten
  • şurdan ayrıntılı bir şekilde öğrenebilirsin: http://www.mcpsp.com/showthread.php?t=1859
  • Yalnızca slimler mi bağlanıyor monitore?
  • deneyelim bakalım umarım düzgün çalışır. çok teşekkür ederim tekrar. çok işime yarıycak bunlar öyleki beni LCD/PLASMA alma derdinden kurtarmış olucaksın :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gianfranco

Yalnızca slimler mi bağlanıyor monitore?

tahminimce hem slim hemde fat'ler bağlanabilir, çünkü USB üzerinden çalışıyo program
  • Benim ki fat psp. diz üstü bilgisayarıma da yükledim, dizüstündede oynuyorum.Hatta inanılmaz birşey, dizüstü bilgisayarıda tv'ye bağladım.Tv den fat psp ile oyun oynadım.Çok hoş oluyor gerçekten. Tv den 1 saat boyunca amiga emülatörü ile Kick Off oynadım :) Aşağıda cep telefonum ile basit bir fotoğraf çektim görmeniz için.Fight Night oyununu oynadım.Net olmasada hem bilgisayardaki hem de televizyondaki görüntü size az da olsa bir fikir verir diye düşündüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pofpor01 -- 12 Ekim 2008; 0:58:51 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nodtveidt

quote:

Orjinalden alıntı: Gianfranco

Yalnızca slimler mi bağlanıyor monitore?

tahminimce hem slim hemde fat'ler bağlanabilir, çünkü USB üzerinden çalışıyo program

hmm bi deneyelim bakalım,tşk hocam

bu arada pofpor01 pro için teşekkürler kardeş,inş halledebilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joedumars -- 12 Ekim 2008; 1:17:18 >
  • Rica ederim.Çalışmazsa yardımcı olurum
  • pc de oynansada psp deki tadı vermez
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.