Şimdi Ara

---PSP PROGRAMLAR BURAYA!!!---psp live messenger....vs (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
329
Cevap
2
Favori
111.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: LBJ-OLGI

quote:

Orjinalden alıntı: ceci

---PSP den TELEVİZYONA HÜKMETMEK---

---------İNDİRR-------

LİNK1:http://dl.qj.net/PSP-Universal-Remote-Gaming-Consoles-PSP-Homebrew-Applications/pg/12/fid/985/catid/189

LİNK2:http://rapid share.com/files/11562482...rsalRemote.rar

Kurulum : Sıkıştırılmış dosya içerisinde bulunan UR ve UR_~1% klasörlerini Hafıza kartınızın

içerisindeki PSP/GAME klasörü içerisine kopyalayın,

Uzaktan kumanda kodlarının yer aldığı remotes klasörünü Hazıfa kartınızın ana dizinine kopyalayın,
    Programı çalıştırın,

Kare tuşuna basıp listeden marka ve model seçiminizi yapın,
    yuvarlak tuşu ile istediğiniz komutu gönderin...

BEN DENEDIM ACAYIP EGLENCELI OLUYO...BIRILERI KIZINCA DAHA DA ZEVKLI HALE GELIYO...TELEVIZYON KANAL DEGISTIRIYO SESI KISILIYO VE BULAMIYOLAR NEDENINI VE BEN GULMEKTEN OLUYORUM....SÜPER YAWW....

ben bunu yapamadım versiyon 3,10 oe neden çalışmıyor ilk başta giriyor sonra hata veriyor ben umd takmadan oyun acmayacalısırken böyle olmustu

good bye diye bir hata veriyorsa REMOTES klasörünü psp nin ROOT kısmına yani ana dizine attığından emin ol...eğer bundan eminsen baska bir hataysa recovery menüden kernelini 1.50 yap öyle dene

• Arkadaşlar ciddiyim bunlaar sony 3.51 e oluyomu?
  • arkadaslar bunlar ver. 3.40 oe de calısır deil mi ?
    önceden cevaplandıysa kusura bakmayın bulamadım cünkü...
  • bu arada konu cok güzel olmus emegi gecen herkese tesekkurler
  • http://rapid share.com/files/754010/Bookr_shadowan_.rar arkadaş yanda yazdığım rar dosyasının şifresi nedir acaba
  • Arkadaşım versiyonu 3.11 olan bir psp de live messenger'ı çalıştırabilir miyim ?
  • burdaki programlar m33-3 de çalışmıyormu remote olmadıda the game could not be started yazısı çıkıo
  • en iyi program çalıştıran versiyon hangisi?
  • arkadaşlar versiyonum 3.40 oe.
    oyun oynarken aynı zamanda müzik dinlememizi sağlayacak bir program var mıdır ?
    birde psp kapalıyken alarm olarak kullanabilmemize yarayacak bir program bilen varsa çok makbule geçer.

teşekkür ederim...
  • oyun oynarken değilde 3.71 m33 versiyonunda resimlere bakıp müzik dinleniyomuş

alarm programı ise 1. sayfada mevcut
  • quote:

Orjinalden alıntı: altug92

oyun oynarken değilde 3.71 m33 versiyonunda resimlere bakıp müzik dinleniyomuş

+1
  • pspde pes6 için yama niyetine option file atabiliyormuyuz data file a.
    var mı böyle bir imkanımız ?
  • Arkadaşlar PSP nin hangi versiyonu internet (özellikle msn) , oyun ve müzik için daha iyi??
  • quote:

Arkadaşlar PSP nin hangi versiyonu internet (özellikle msn) , oyun ve müzik için daha iyi??

3.71 m33-2
  • abı ya pspyı acarken sıfre sormasını ıstıyorum..bı cozum bulabılırmısınız??
  • 3.60 slim de calisirmi bu programlar? ara ara bulamadim sabahtan beri hersey fat icin ya da ben bise bilmiyorm ki cokda blgim yok yardimci olabilrmisinz?
  • :D kardes demin soylemiştim ama bunlar senin alette calısmaz.. hepsi ev yapımı :(
  • quote:

Orjinalden alıntı: ceci

---PSP LİVE MESSENGER---

İNDİRR: http://rapid share.com/files/886711/LiveMSNBeta_Build_v1.01.rar

Arkadaşlar zip dosyasının içinden çıkan WLPM klasorunu X:\PSP\COMMON dizinine kopyalayın sonra internet browser adresine FILE:/PSP/COMMON/WLPM/SCREEN.HTML yazın enter deyin çalışacaktır.

**** DEN alıntıdır!!!!
    SİFRE:www.next psp.com (aynen bu sekilde ama next ile psp birlesik.görünmüyo diye ayırdım)
    --------------------------------------------------------------------------------

birader benim psp nin versiyonu 3.03 oe-b ve bu programla u zaktan kumanda programı çalışmadı neden??? :(

• tv ye hukmetmek slim psp versiyon 3.71 m33 _2 de calısıyor mu? calısıyorsa neyi hangi klasore atıcagız yukarıdaki anlatılanları yaptım calısmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sehzadelee -- 5 Kasım 2007; 15:41:46 >
  • PSP deki UMD'den ISO almak icin kendi buldugum metod;(belki bilinen birseydir)
    m33 versiyon bir psp de M33 menuye girip ordan
    ISO mode: UMD DISC olacak( normalde memory stick)
    sonra psp yi pc ye baglayip usb mode u actiginizda umd diskinizi cikarilabilir disk olara bilgisayarinizda goreceksiniz. Yani bi cesit harici UMD okuyucu olmus olacak :) kopyala yapistira izin vermiyor fakat:
    PSP ISO Compresser v1.4 ile diski gosterip hangi uzantida olmasini istiyorsaniz (CSO JSO ISO) sectikten sonra nereye kaydetmesini istiyorsaniz secip compress butonuna bastiginizda islemi yapiyor. Ben bu sekilde killzone liberation i ISO hale getirdim oynadim. deneyin olacaktir.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.