Şimdi Ara

---PSP PROGRAMLAR BURAYA!!!---psp live messenger....vs (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
329
Cevap
2
Favori
111.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • vaaay umd'den iso almak süper bişey. bi arkadaşımda oyun vardı iso'sunu bulamadığım. onu bi iki gönlüğüne ödünç alıp, iso'sunu alayım bari
  • bakın PSPDE TV İZLEMEK DE ARKADAŞIN BU PROGRAMI DENEMEDİĞİ BELLİ OLUYOR. Çünkü verilen zip/Rar dosyanın için DI_EvenOnly.dll dosyasının C:\Program Files\DScaler klasörüne kopyalanması gerekiyor.(Varolanın üzerine yazın). Ardından DScaler adlı programı açıp Deintarlace menüsünden Even scanlines'ı seçmelisiniz. Bundan sonra Güvenlik duvarınız bir uyarı çıkaracak. Burada Engellemeyi Kaldır'ı seçerek sisteminizde TV Sunucusunu kurup PSP'de de programı açmanız yeterli. TVSP(PSP TV) programı getting ip addres bölümünde takılıyor. Burda bir problem var. Eğer arkadaş gerçekten denediyse bu problem ile ilgili bir şey yazsın.
    Ayrıca Windows Vista, Messenger falan bunlar Microsoft'un olmayıp birer HTML ile kodlanmış web portalıdır. Internet Browser dan kullanılmaktadır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sehzadelee

tv ye hukmetmek slim psp versiyon 3.71 m33 _2 de calısıyor mu? calısıyorsa neyi hangi klasore atıcagız yukarıdaki anlatılanları yaptım calısmadı

Çalışmıyor,hem çalışsa bile slim'de kızılötesi olmadığından işine yaramaz.
  • eywallah nds
  • dostlar neyı nasıl yapılacagını acıklarsanaız daha yararlı bır lınk olmaz mıı
  • arkadaslar psp me nasıl film atabilirim pc den bir site vb bir şey yol atabilir misiniz pm den FW gerekli mi pc den film atmak için
  • quote:

Orjinalden alıntı: ceci

-------------PSP BİLİMSEL HESAP MAKİNESİ------------3D cizim yapıyomus..psp kullanan mühendislere duyurulur....BEN 4 islemden baska bisey yapamadım ama siz yaparsınız heralde....kolay gelsin...

İNDİRR:http://rapid share.com/files/14005977/fw1.5.rar.html

KURULUM:hepsınde oldugu gibi icinden cıkan dosyaları(iki tane)psp/game e atıp psp menuden calıstırıyoruz bu kadar....denenmıstır.
    Eyvallah ceci! Çok işime yarayacak. 3D grafik çizimini duyarduymaz atladım

• süper topic tebrikler
  • arkadaslar ben msne giriorum object not found dio ne yapıcam
  • topic çpk süper yeni programlar gelse vede kilit konu olsa süper olur bence
  • kanka supepaylasim yhaw cok saol baya isime yaricak bunlarin hepsi psp fat .71 m33-4 te calisiyo deilmi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Triple H

Çok güzel bir konu helal diyorum ceci

katılıyorum coq guzel programlar var bende bulursam buraya uploadlarım gercekten coq saolun
  • CHM dosyalarını okuyan bir program arıyorum. PSP için var mı?
  • merhaba usta ben bunu yükledimde adresimi falan yazdığımda direk hata veriyoo böle bir sorunla karşılaşan oldumu acaba??
  • bu msni yükledimde adresim falan doğru olmasın rağmen hata veriyoo ne alakaysa aynı sorunu yaşayan varmı bi akıl verin
  • msni yükledim çalıştı yanlış yerden girmişim şimdi kumanda yı deniyim bakim
  • bendede hata vermişti bi ara sonra denemedim ama duruyo içinde hala
  • arkadaşlar hala alarm programı bulamadım.
    yokmu acaba gören bilen ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: altug92

bendede hata vermişti bi ara sonra denemedim ama duruyo içinde hala

ustaa bir sayfa açılıyoor orda i buddy diye bir şey var
    orda msn yahoo falan çıkıcak ordan girdimi oluyoo
  • quote:

Orjinalden alıntı: hallibraa

quote:

Orjinalden alıntı: altug92

bendede hata vermişti bi ara sonra denemedim ama duruyo içinde hala

ustaa bir sayfa açılıyoor orda i buddy diye bir şey var
    orda msn yahoo falan çıkıcak ordan girdimi oluyoo

ok teşekkürler bilader
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.